Elutasítva Mason Houghton unban kérelme >> Norby&Jamie

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.
M

MatthewBanks

zoldlogo.png

Neved:
< Mason Houghton >

A ban időpontja:
< 2020-03-26 17:12:22 >

A ban időtartama:
< 2030-01-01 01:00:00 >

Neve, aki bannolt:
< Norby & Jamie >

A ban oka:
< OOC kereskedelem >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Helló, a bannom után sokáig próbáltam elérni Norby-t és tisztázni a helyzetet, hogy mi történt de sajnos ez nem nagyon jött össze. Azóta el telt egy bő félév és beszéltem pár ismerőssel és mondták, hogy írjak unbann kérelmet mert amit elmeséltem arra van esély megkapni.A bannom oka OOC kereskedelem, persze ez mindenkinek rögtön az jön le, hogy zárható. De ez a bann rám nem jogos szerintem. Eddie barátomtól kaptam egy járművet születésnapomra, ami március 29-én volt ezt tudom bizonyítani több internetes felületen is, amikor ez megtörtént a barátommal váltottunk IC egy - két szót azért, hogy ne feltételezzek, hogy én ezt kapom tőle és fizetek neki a való. Nem én nem fizettem, mivel amikor megkaptam a kocsit tőle azelőtt is megvolt minden vagyonom/szintem és nem voltam rá kényszerülve. Ajándékba kaptam de azt nem említette, hogy másoknak eladja a többi autóját és pénzt kér érte. Szóval röviden igazából ő oda adta nekem mert ismertük egymást és tudta, hogy szülinapom lesz, de közbe eléggé meg is szívatott emelett. Ez után próbáltam megbeszélni vele, hogy miért is volt ez de nem jutottunk sokra. Ha tudtam volna, hogy ő a többi autóját tovább passzolja akkor ezt nem fogadtam volna el tőle mert nekem ez nem ért annyit. Szeretném, ha tényleg megértenétek a helyzetemet, nekem igazából őszitén bevallom, hogy nem ért ennyit az az egy kocsi, hogy teljesen kibannoljanak a szerver életéből, hiszen mindennap itt játszottam és megvoltak az élményeim és baráti társaságom. Volt egy kis pihenő időszak nem akartam senkit se zaklatni újra, de most érzem, hogy hiányzik a szerver. Ha szükséges szívesen felmegyek a TS3 szerverre és tisztázni az ügyet. Amit kaptam tőle azt azonnal lehetne törölni, ha ez segít valamit. >

JamieLV

Vélemény vezér
Very Important Person
2019. 06. 03.
9 270
11 190
25
V4 karakter
James Fernsby
LV karakter
Jimmy Beckett
Akkora haverságban voltatok, hogy átadott neked egy x milliós autót, viszont amikor tisztázni szeretted volna vele az már nem sikerült? Ugyan már... Nem tudok unbant adni.

• Imádom
Reactions: Norby
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.