Mason Belanger jelentkezése az SGH csapatába.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

kristof5176

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 10.
356
451
V4 karakter
anton⚜️bjork
LV karakter
antoni⚜️bork
sgh_logo.png

Jelentkezési lap

Hogy hívnak(becenév+ig név), hány éves vagy?
<< Kristóf vagyok, Mason Belanger In Game és körülbelül 3 hét múlva töltöm a 16-ot. >>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< 142.336 percem van. >>
Mi az SGH feladata?
<< (Kezdő) játékosok útbaigazítása, az adminok munkájának megkönnyebbítése a felesleges kérdések elkerülése végett. Esetenként a főadminok értesítése. >>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Megismertem már több SGH tagot, valamint admint és nagyon ösztönzőnek találtam a feladatukat, ezért én is megpróbálkozok vele és a későbbiekben szívesen lennék adminisztrátor is. Továbbá egy értelmes, összetartó csapatba szeretnék csatlakozni. Szerintem elég részletesen ismerem a szabályokat és annak alkalmazását, hogy másra ez jó hatással legyen. >>
Miért pont téged válasszunk?
<< Úgy érzem, hogy betudnám tölteni a pozíciót és már rendelkezek elég tudással és referenciával, mivel V3 Las Venturas-on ékesítettem régebben az adminsegéd csapatot és hellyel-közzel voltam is IDG. Valamint kedves, de kissé makacs személyiségemmel könnyíteni tudnék a játékosokat sértelmező problémákon. Amit még ki nem hagyhatok, az a helyesírás! Nagyon odafigyelek, hogy pontosan és szépen írjak. >>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< Egész nap fent vagyok. Naponta átlagosan 12 órákat játszok, csak SeeMTA-n. >>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< Nem, még soha.
godLbys.png
>>

Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< Igen és tanultam a hibáimból.
godLbys.png
>>

Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<< + Pozitív, humorképes személyiség.
+ Türelmes, higgadt és nem haragtartó - Nem a revanzs éltet és hogy kicsesszek másokkal, mégha ők is kicsesztek velem.
+ Szorgalmas, nem hanyagolom el a feladataimat - Szánok időt mindenre.

- Néha túl beszédes.
- Van, hogy túltolok egy poént és az kicsit kényelmetlen már.
- Kicsit felejtékeny -> Minden infót felírok. >>
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Természetesen azonkívül, hogy precízen elvégezném az SGH feladataimat, az adminsegédkedésre úgy is gondolok, mint egy felkészítés. Felismered a határaidat, és sok embernél ilyenkor derül ki, hogy alkalmas lenne-e adminisztrátornak. Ambíciózus személyiség vagyok, ezáltal szeretem a kihívásokat és az új lehetőségek felfedezését és ez egy kíváló példa lenne erre. Nagyon szeretnék már tényleges szituációkat bírálni, valamint a panaszkönyveket is szívesen bújom, információszerzés gyanánt. Remélem a közeljövőben pozitív útra téríthetek pár embert a szerveren és nem utolsó sorban segíthetek, akár társaimnak. >>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Ez az a szerver, ahol A-tól Z-ig bárkit alakíthatsz, kiélheted minden kreativításodat. Itt karaktereket lehet felépíteni. Egy RolePlay (Szerepjáték) szerveren tartózkodol. Legfőbb tudnivaló, hogy élvezd az ittléted, és bizonyosodj meg róla, hogy komolyan szeretnéd folytatni, beleéléssel a szervert, ez lesz a kulcs mindenhez. Alapvetően két egyszerű, de annál színesebb parancsot kell, hogy tudj. Ez nem más, mint a /me és /do, ezen a két parancson épül fel az egész szerver. Mindenképp fontos, hogy olvasd el fórumon (Itt tudsz jelentkezni frakciókba*, valamint panaszkönyvet itt találod és megannyi más hasznos információt) a szabályzatot, amit a forum.see-game.com-on találsz meg. Ez egy nagyon összetett szabályzat, ami egyesével lebontva elmagyaráz mindent amit tudnod kell. A legfontosabb, amire figyelj oda a szabályzat olvasása közben, hogy értelmezd, hogyan nyílvánul meg a szerveren az IC (Karakteren belüli események) és OOC (Karakteren kívüli események, mint te jómagad, aki a képernyő előtt ül) közötti párhuzam. Ugyanúgy az F1-es gombbal előhozhatsz egy olyan infórmációsarkot játékon belül, amiben tömérdek infó rejlik, amiket hasznosítani tudsz. Amennyiben továbbá is kérdésed van, keress fel bármikor, mi mindig a segítségedre vagyunk! És képzeld, nem vagy egyedül! Magabiztosan állj az egészhez, és sikerülni fog minden, legyen szó IG (Játékbéli) ismerősöktől, kezdve járművekig, különféle frakciókról (A szerveren így hívják a külön közösséggel és szabályzattal lévő munkákat, (illegális) szervezeteket) és egyéb sikerekről! Sok szerencsét a felfedezésben! >>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy vhspawnt, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Közölném vele, hogyha szerveroldali ürügy miatt került el városházáról vagy úgy gondolja, hogy ott kéne lennie, de bugg miatt máshol jár - Akkor bizonyítékkal együtt nyisson egy online adminisztrátor felé (/admins) és írja le tömören a problémáját a /pm [Admin(segéd) ID] [Üzenet] paranccsal. >>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:

[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Átvertek fegyver figyelmeztetéssel. Segítenél kérlek?

<< [Segítség] AdminSegéd Mason Belanger: Heló! Amennyiben skines fegyverről van szó, bizonyítékkal együtt írj egy adminnak. Esetleg, ha nincs fent a szerveren a tettes, akkor panaszkönyv lehetőségével vagy szükséges élni. Amennyiben sima fegyver volt, lehetett az akár PP-zve is az eladótól, nem releváns a figyelmeztetések száma, mivel az a fegyver többet nem lesz PP-s nálad sehogy sem, mivel nem te vásároltad (PP-ből), szóval egyből el fogják venni az első rajtaütéskor. >>

Utoljára szerkesztve:

Geriii

este temetés, reggel szülinap
2019. 01. 12.
782
4 076
19
Győr
V4 karakter
Chase Luchese
Szia Kristóf. Rég ismerlek, mondhatni, hogy "kezdő" korom óta. A kérdések szerintem rendben voltak. A személyiségeddel valóban nincsen probléma, három frakcióban voltam veled együtt és mindenhol megálltad a helyedet, jól csináltad a dolgodat. Mindenképpen adnám, ha te is bent lennél a csapatban.

Holi

Zöldfülű
2019. 04. 10.
180
217
V4 karakter
Honey Weatherly
LV karakter
Még nincs
V2 karakter
Még nincs
Na ez lap.. Remélem sikerül. ? Hajrá.

• Imádom
Reactions: kristof5176

Fory

i put some ice on you 'cause you got a cold heart
2019. 01. 10.
280
2 026
21
V4 karakter
Aurelien Daviau
Szia Kristóf, régebb óta ismerlek már, sok időt töltöttünk együtt egy frakcióban és értelmes gyerek vagy. Úgy vélem a kérdésekre is jól válaszoltál és megállnád a helyed SGH-ként is, sok sikert.

• Imádom
Reactions: kristof5176

Justin

toolame
Very Important Person
2019. 01. 10.
16 312
17 381
25
Blackburn / Pécs
V4 karakter
Justin_Kearney
Szia!
Sajnáljuk, de a jelentkezési lapod nem nyerte el a tetszésünket. Ne csüggedj, legközelebb is lesz rá esélyed.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.