Másodlagos monitor.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Stephen

Barangoló
2019. 12. 11.
95
74
21
Albertirsa
V4 karakter
Stephen Miller 🔰
LV karakter
Clint Miller 🔰
V2 karakter
----
Sziasztok! Eddig a laptop kijelzőn játszottam, viszont most szereztem egy monitort. Az lenne a problémám, hogy nem tudok játszani See-vel a másodlagos kijelzőn úgy, hogy például a laptopon a YouTube, vagy a forum vagy bármi más legyen megnyitva. Ha megjelenítés kizárólag:2 opciót választom akkor működik a dolog. Hiába állítom be, hogy a monitor legyen az elsődleges kijelző, a see ugyan úgy a laptop kijelzőn indul. Hiába nyomom a Win+shift+nyilak kombinációt a See-t nem helyezi át. Valakinek van valami megoldása erre? :)

Browniee

Nyomják meg a piros gombot és nyugodjanak békében
SzerverAdmin
v4
2019. 09. 18.
615
944
Mátraszentimre
V4 karakter
Chloe Cavanagh
LV karakter
Laura Brown
V2 karakter
Camilla Roberts
Szia! Ha a beállításoknál engedélyezed a párbeszéd ablakot, akkor ott ki tudod választani, hogy melyik kijelzőn induljon a See.

• Tetszik
Reactions: DaveV4

Browniee

Nyomják meg a piros gombot és nyugodjanak békében
SzerverAdmin
v4
2019. 09. 18.
615
944
Mátraszentimre
V4 karakter
Chloe Cavanagh
LV karakter
Laura Brown
V2 karakter
Camilla Roberts
Azt hiszem, hogy a haladó beállításoknál van, de pillanatnyilag pontosan nem tudom.

Stephen

Barangoló
2019. 12. 11.
95
74
21
Albertirsa
V4 karakter
Stephen Miller 🔰
LV karakter
Clint Miller 🔰
V2 karakter
----
megtaláltam, bekapcsoltam. Újra indítottam a játékot, felbontást tudok állítani és a videókártyám van ott 2x. Akár mit állítok nem kerül át a másik monitorra.

Strand

Aktív fórumozó
Támogató
2020. 06. 26.
294
931
19
www.etsy.com
V4 karakter
Quentin Strand
LV karakter
Quentin Strand
A videó kártyát kell átállítani

Ha ez sem működik. Állítsd át ablakos módra a játékot és húzd át a másik monitorra. Ha eddig is ablakosban futott a játék nem tudom mi lehet a gond.

• Tetszik
Reactions: Browniee

scary maze

shadowstrainz
2019. 01. 10.
1 401
4 277
V4 karakter
wade milford
LV karakter
kian tucker
Amennyiben a "Minimalizálás teljes képernyős módban" beállításról leveszed a pipát, akkor egészen nyugodtan tudsz dolgozni a másik monitorodon anélkül, hogy letálcázná automatikusan a játékot. Hasznos beállítás.
Továbbá ezeket a beállításokat javaslom:

gta-sa-F5tt-Ap-Nk-Z4.png

Stephen

Barangoló
2019. 12. 11.
95
74
21
Albertirsa
V4 karakter
Stephen Miller 🔰
LV karakter
Clint Miller 🔰
V2 karakter
----
Hiába állítom ét,
A videó kártyát kell átállítani

Ha ez sem működik. Állítsd át ablakos módra a játékot és húzd át a másik monitorra. Ha eddig is ablakosban futott a játék nem tudom mi lehet a gond.
Hiába állítom át a videókártyát ugyan úgy indul el. Ablakos módban pedig nem lehet áthúzni.😟

Negan.

noone.
2023. 06. 20.
351
1 055
V4 karakter
Negan Nease
Szia!

A windows+shift+nyíl (tehát ha “jobb oldali [második] kijelzőre” akarod rakni a GTA-t, akkor nyomd meg ezt a gombot, és átrakja oda a játékot.

• Tetszik
Reactions: mandes és mira

Stephen

Barangoló
2019. 12. 11.
95
74
21
Albertirsa
V4 karakter
Stephen Miller 🔰
LV karakter
Clint Miller 🔰
V2 karakter
----
Nem tudom mi lehet a probléma, már csak egy ötletem van.

Mit értesz 2. opció alatt?
Windows ---> képernyőbeállítások és ott lehet kiválasztani, hogy melyik kijelző hogyan működjön. a 2. opció alatt kizárólag a másodlagos monitor működik.
Szia!

A windows+shift+nyíl (tehát ha “jobb oldali [második] kijelzőre” akarod rakni a GTA-t, akkor nyomd meg ezt a gombot, és átrakja oda a játékot.
Hali! Sajnos hiába próbálom ezt a gomb kombinációt, nem használ.

Strand

Aktív fórumozó
Támogató
2020. 06. 26.
294
931
19
www.etsy.com
V4 karakter
Quentin Strand
LV karakter
Quentin Strand
Ha jól értelmezem van 1 darab laptop, és 1 monitor kijelző. Ez esetben próbáld meg kiterjesztés opciót. Ha ez sem működne tényleg nincs öteltem hogy mi lehet a gond.

Stephen

Barangoló
2019. 12. 11.
95
74
21
Albertirsa
V4 karakter
Stephen Miller 🔰
LV karakter
Clint Miller 🔰
V2 karakter
----
Közben utánna olvastam a dolgoknak, szerintem azért nem tudom a see-t a másik kijelzőn ''futatni,, mivel a monitorom nem rendelkezik HDM porttal. Egy átalakítóval van most jelenleg összekötve a dolog.

PENCZ

dalolászó táncos mikulás
2019. 01. 09.
1 481
5 109
Tatabánya
V4 karakter
barate gabor
Elképzelhető, hogy a HDM port hiánya a probléma forrása.
Több opciót is leirtak neked a srácok. Ha esetleg továbbra sem működik, akkor érdemes redditen és hasonló platformokon szétnézni.
Végső soron pedig Negan felajánlotta a DC-s eszmecserét. Reméljük sikerült megoldani!

• Imádom
Reactions: Stephen
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.