- 2021. 02. 09.
- 38
- 42
- V4 karakter
- Marzell Ottorino
- LV karakter
- -
- V2 karakter
- -
Panasztevő InGame neve:
► Marzell Ottorino ◄
Panaszra tett személy InGame neve:
► Andrew Kentween ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► NonRP, Nonra nem non a válasz.
Kaptam egy PK-t miszerint NonRP-t követtem el, hogy IC ügy miatt tettlegességig fajuló verekedést robbantottam ki, amiben Andrew partner volt, így visszaütött így én ütöttem tovább aminek anim lett a vége. Ő ezt sérelmezte, elég sok IC indokkal. Szerintem az egész vicces, mert teljesen IC ügy, IC konfliktus, IC megoldás kellett volna rá. IRL is láttam a két szép szememmel hogy a keletinél két taxis egymásnak esett, hírekbe is volt már rá példa. Szerintem nem követtem el irreális dolgot, elég színes a taxisok rétege IRl is akár Budapestet nézve. Grindolta fejetlenül a hívásokat nem figyelve az IC-t aminek én hangot is adtam. Ezt nem kívánom részletezni a log magáért beszél. Amiért a PK most megszületik az azért van, mivel sajnos nem voltam Pesten a hétvégén, nem láttam, nem jött értesítés sem, és hiába kerestem Papert, ő mondta egy lezárt üggyel nem tud mit kezdeni, nyissak egy újat, és intézi. A problémám azzal van, hogy ez a panaszkönyv el lett bírálva, hogy én non-t követtem el, mivel IC generáltam feszültséget, és ha baj van miért nem leadert kerestem fel, miért animba vertem? Na most ezzel csak az a baj, hogy Andrew semmivel nem különb, mivel a videó mutatja ő visszaszájalt, beleállt a verekedésbe, ő maga is vert engem, és ő sem Leadert keresett ezügyben. Itt merül ki a Non-ra nem Non a válasz hamár non-nak lett ítélve. Illetve hamár verekedés alakult ki, az anim is jogos abból a szempontból, hogy IRL is ha verekedés tört ki, akkor annak úgy van vége, ha van aki szétszedje őket, vagy ha valaki elfut, vagy ha valaki ütésképtelenné lesz, nem volt célom animba ütni, de mivel ő is úgy elkezdett visszatámadni, nem tudhattam, hogy animba fog esni. Ezenfelül számomra érthetetlen, hogyha valakit összevernek, majd magához tér (felszedik animból) hogy tud ezek után is anyázni, illetve etnika hovatartozással dobálózni generálva a feszkót, holott RP szerint épphogy magához tért/jobban lett. (Én speciál ha összever valaki, elkezdenék nyalni neki, hogy hagyjon végre, nem pedig a földöm feküdve fájdalmaim közepette kántálni hogy rohadj meg, anyád, stb stb stb.) Ennek az ügynek fölösleges volt fórumra kerülnie, mivel úgy gondolom ami IC történt, ilyen összeszórakozás bármikor megesik a valóságban is mivel nem hivatali személyekről beszélünk, és mondom én magam is voltam már szemtanúja ilyennek. Itt okosabb megoldás lett volna Leadert felkeresni, és elmondani IC hogy mit tettem. ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
► https://forum.see-game.com/threads/andrew-kentween-marzell-ottorino-paper.422370/
Itt benne van a videó, hogy ő sem félve, ugyan azt teszi mint én, elkezd verni. Ugyanazt követi el, amiért én szankciót kaptam.
https://pastebin.com/YKz2VMpq Itt a napilog, ami mutatja az előzményt, illetve hogy anim után elkezd ugyanúgy anyázni, illetve anim közben sem hagy alább a trágár szavakkal, gy hogy már neki szorult a hurok igazából. ◄
Megjegyzés:
► Sajnálom, hogy nem tudtam korábban erre reflektálni, és nem értesített senki, hogy rólam lenne szó, így telefonról sem tudtam ehhez hozzáfűzni korábban semmit. UI.: Senki ne kövesse ezt a példát frakción belül, nem egy példaértékű dolog, ennek több IC oka is volt. ◄