Marzell Ottorino ---> Andrew Kentween [Paper]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

BertaMate23

Újonc
2021. 02. 09.
38
42
V4 karakter
Marzell Ottorino
LV karakter
-
V2 karakter
-
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Marzell Ottorino

Panaszra tett személy InGame neve:
Andrew Kentween

Panasz oka, leírása, kifejtése:
NonRP, Nonra nem non a válasz.
Kaptam egy PK-t miszerint NonRP-t követtem el, hogy IC ügy miatt tettlegességig fajuló verekedést robbantottam ki, amiben Andrew partner volt, így visszaütött így én ütöttem tovább aminek anim lett a vége. Ő ezt sérelmezte, elég sok IC indokkal. Szerintem az egész vicces, mert teljesen IC ügy, IC konfliktus, IC megoldás kellett volna rá. IRL is láttam a két szép szememmel hogy a keletinél két taxis egymásnak esett, hírekbe is volt már rá példa. Szerintem nem követtem el irreális dolgot, elég színes a taxisok rétege IRl is akár Budapestet nézve. Grindolta fejetlenül a hívásokat nem figyelve az IC-t aminek én hangot is adtam. Ezt nem kívánom részletezni a log magáért beszél. Amiért a PK most megszületik az azért van, mivel sajnos nem voltam Pesten a hétvégén, nem láttam, nem jött értesítés sem, és hiába kerestem Papert, ő mondta egy lezárt üggyel nem tud mit kezdeni, nyissak egy újat, és intézi. A problémám azzal van, hogy ez a panaszkönyv el lett bírálva, hogy én non-t követtem el, mivel IC generáltam feszültséget, és ha baj van miért nem leadert kerestem fel, miért animba vertem? Na most ezzel csak az a baj, hogy Andrew semmivel nem különb, mivel a videó mutatja ő visszaszájalt, beleállt a verekedésbe, ő maga is vert engem, és ő sem Leadert keresett ezügyben. Itt merül ki a Non-ra nem Non a válasz hamár non-nak lett ítélve. Illetve hamár verekedés alakult ki, az anim is jogos abból a szempontból, hogy IRL is ha verekedés tört ki, akkor annak úgy van vége, ha van aki szétszedje őket, vagy ha valaki elfut, vagy ha valaki ütésképtelenné lesz, nem volt célom animba ütni, de mivel ő is úgy elkezdett visszatámadni, nem tudhattam, hogy animba fog esni. Ezenfelül számomra érthetetlen, hogyha valakit összevernek, majd magához tér (felszedik animból) hogy tud ezek után is anyázni, illetve etnika hovatartozással dobálózni generálva a feszkót, holott RP szerint épphogy magához tért/jobban lett. (Én speciál ha összever valaki, elkezdenék nyalni neki, hogy hagyjon végre, nem pedig a földöm feküdve fájdalmaim közepette kántálni hogy rohadj meg, anyád, stb stb stb.) Ennek az ügynek fölösleges volt fórumra kerülnie, mivel úgy gondolom ami IC történt, ilyen összeszórakozás bármikor megesik a valóságban is mivel nem hivatali személyekről beszélünk, és mondom én magam is voltam már szemtanúja ilyennek. Itt okosabb megoldás lett volna Leadert felkeresni, és elmondani IC hogy mit tettem.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://forum.see-game.com/threads/andrew-kentween-marzell-ottorino-paper.422370/
Itt benne van a videó, hogy ő sem félve, ugyan azt teszi mint én, elkezd verni. Ugyanazt követi el, amiért én szankciót kaptam.

https://pastebin.com/YKz2VMpq Itt a napilog, ami mutatja az előzményt, illetve hogy anim után elkezd ugyanúgy anyázni, illetve anim közben sem hagy alább a trágár szavakkal, gy hogy már neki szorult a hurok igazából.

Megjegyzés:
Sajnálom, hogy nem tudtam korábban erre reflektálni, és nem értesített senki, hogy rólam lenne szó, így telefonról sem tudtam ehhez hozzáfűzni korábban semmit. UI.: Senki ne kövesse ezt a példát frakción belül, nem egy példaértékű dolog, ennek több IC oka is volt.

Paper

besten.
2020. 01. 24.
381
935
Vienna
V4 karakter
Liam.Friedhofen
Várom Andrew válaszát az animba ütés után történt dolgokra.

temocska

Újonc
2022. 10. 31.
42
36
V4 karakter
Tomasso Borrelli
Sziasztok. Én azzal szeretném kezdeni, hogy ez egyáltalán nem egy "összeszórakozás" volt, hogyha animba versz valakit. Én a PK-t azután készítettem, miután a frakcióban javasolták, hogy keszítsek egyet, vagyis arra akarok kitérni, hogy én leaderekkel, műszakvezetőkkel is beszéltem ez ügyben. Amire kiszeretnék térni ezen kívül az az lenne, hogy én erdélyben lakok, viszonylag nem túl nagy városban és itt nem történnek olyan verekedések, amilyent fönt említett Marzell, tehát én nincs ahonnan tudjak/lássak ilyeneket + TV-t se nagyon nézek, hogy lássam mi folyik Magyarországon, vagy ilyenek. Sajnálom, hogy nem tudtál válaszolni az én PK-mra, nem tudtam, hogy nem szoktad nézni a PK-kat, vagy nem láttad az enyém, értesítettelek volna DC-n vagy akárhol, ha tudtam volna ezt a dolgot. Én a verekedést nem szerettem volna támogatni, de mikor azt mondtad szálljak ki én kiszálltam és lehet itt hibáztam, mert jobb lett volna az autóba maradni, de IC nem szerettem volna lenni gyáva a te és kollégák szemében, mivel még próbaidős voltam. Tehát kiszálltam az autóból. A verekedést az én szemszögemből teljes mértékben te kezdted. (ha úgy van tudok küldeni klippet, de benne van az én PK-mba) Én kb. fél percen keresztül nem ütöttem beléd, míg te legalább 5-ször belémüttél, ha nem többször. Én mikor elkezdtelek ütni csakis önvédelem volt, mert IC se szeretném, ha animba ütnek, és hogy én is térjek ki IRL-re, IRL nem is vártam volna meg, hogy fél percen keresztül üss engem, hanem egyből durrant volna egy állas, utána meg egy jobb horog, na meg így tovább. A verekedés azzal végződött, hogy én animba estem, viszont te se szerettél volna leállni, és én se mivel önvédelemből üttelek. Szerintem látszik is, hogy csak önvédelemből állok le veled verekedni, mert ha megnézzük még egyszer a klippem látszik, hogy amikor én üttem és földre estél nem kezdtelek el rugódni, viszont Marzell mind a kétszer elkezdett rugódni engem, amikor földre estem. Ha animba esek meg nem azt jelenti, hogy halott vagyok, tehát ugyanúgy hallak és tudok beszélni hozzád. Amiután le RP-zted, hogy leköpsz IC "felmérgelődtem" és azért szájaltam vissza. A mentős 3 perc alatt kiért a telepre, és miután felsegített nem hagytam el az emlékezetemet vagy valami ilyesmi, tehát teljes mértékben emlékszek arra, ami történt. Ezzel arra szerettem volna kitérni, hogy amiért animba ütsz és felsegített a mentős, ugyanúgy szájalhatok, de sokáig nem éltem ezzel a lehetőséggel, mert azon a ponton már szerettem volna veled elkerülni minden konfliktust/nézeteltérést, és inkább szépen visszaültem a taxiba és mindenki ment a maga dolgára. Én szerintem ez a PK csakis bosszúból lett keszítve. Részemről ennyi, várom Paper válaszát.

BertaMate23

Újonc
2021. 02. 09.
38
42
V4 karakter
Marzell Ottorino
LV karakter
-
V2 karakter
-
Sajnálom, hogy nem látod a leírt dolgok lényegét és nem látod át amiért elkészült a PK. Elsőkörben kivan emelve, hogy Paper-t felkerestem, azmiatt amit leírtam, és ő mondta nyissak új ügyet, mivel nem tudtam az előzőről, nem voltam itthon még mindig. Azt külön sajnálom, hogy egy IC eseményre a frakció leadere, tagja azt javasolta, hogy frakción belül panaszkönyvezzünk a másikra, mert egyiktől sem érekezett egyetlen üzenet sem. Ami a lényeg, hogy továbbra sem az történt, hogy én fogtam gondoltam egyet, és elkezdtelek animba ütni (erről beszélsz te.) Nem szeretném részletezni az IC dolgokat egy OOC Pk alatt, de sajnos nincs elkülönítve a kettő, így megkell tennem. Te Kálmánnal voltál szolgálatba, egyik se nézte a rádiót, jött egy óra alatt egy hívás. telepen dekkoltam, erre elviszitek úgy, hogy levolt részemről rádiózva hogy telepen vagyok, Kálmán meg úgy bátorít erre, hogy telep közelében sem volt. (Előző nap is bekerültél csak az ment ha jött egy hívás nem a te műszakodba, hogy "Vihető? Vihetem? lehet vinni?"). Nem erről szól a fraki, hogy belopjuk a hívásokat ész nélkül. Én ezt nem hagytam szó nélkül, mert rohadt idegesítő, ha nincs fent leader akkor levan kakilva minden. Ugorjunk időben oda, hogy telepen is szájaltál. ezért én tettlegességhez folyamodtam, amihez teljesen jogom van nem sértve ezzel semmit. Te azt állítod hogy fél percig csak ütöttelek, és csak utána ütöttél. 0:32től indul a videó, tehát a verekedés max 30mp volt maga, illetve számoljunk közösen, hogy legelsőnek 2x azaz kettő darab ütést tettem én meg, mire te semmit nem reagáltál, csak hergeltél tovább (ez is érdekes), majd kaptál újabb 2 ütést (ezt hang effekt is igazolja) és ezután mint a kematoxos légy elkezdtél forogni, és spammelni az ütést. Itt semmivel nem vagy különb, mint amit én tettem ezzel van itt a baj, ha az NON amit én tettem, mert megütöttelek, akkor te is elkövetted azzal hogy szintén versz engem, ergo Non-ra nem non a válasz. Ezenfelül mivel te visszaütöttél, ismétlem magam, nem volt aki szétszedjen, teljesen reális az, hogy akkor van vége egy kialakult bunyónak, hogy ha valaki összeesik, és ütésképtelen, tehát nem oktalan volt az anim, de ahogy mondtam nem volt ez cél, de nem bántam meg hogy így alakult. Ahogy írtad szépen fentebb, IRL ha megütnek, te visszaütsz, önvédelem, és nem vesztetted el az eszméletedet, jogosan visszaszájalhatsz. Ez egy érdekes dolog, ha az én álkapcsomat elrendeznék, utána azon lenne a fejem, hogy hogy menekülök el, vagy hogy hogyan szedjem össze a fogaim, nem azon hogy hogyan veressem meg magam még jobban.... Ez nettó butaság. Nem igaz, hogy neked nem voltak ezután fájdalmaid, vagy bármilyen sérülésed, hisz a földre rogyva kúsztál.... Nem jelenti semmi esetben, hogy te neked kutya bajod, felszednek és mész tovább. Vicces az egész ügy, mindenki mást mond, a legnagyobb hiány ott van benne, hogy ismét egy IC ügyet akarunk megoldani OOC. Gondolom nem IC panaszkodtál leadernek, és nem ott mondta hogy panaszkönyvvel éljél felém. Fölösen én sem ragoznám tovább, leírtam mindent fekete fehéren. Köszönöm.

temocska

Újonc
2022. 10. 31.
42
36
V4 karakter
Tomasso Borrelli
Én csak annnyit szeretnék hozzáfűzni, hogy amikor megtörtént az incidens, az volt az első rendes napon, amikor tudtam taxizni, mivel az incidens előtti nap vettek fel, ha jól emlékszem, és addig nem szerettem volna taxizni, amíg nem vagyok betanítva. Tehát amit te leírtál, hogy folyamat kérdezgettem, hogy fogadható-e a hívás nem én voltam. Mikor megkérdeztem rádión, hogy fogadható-e a hívás tőled nem jött semmiféle válasz és a másik sofőr mondta, hogy igenis fogadható .(tudtommal ketten voltunk szoliba, nem láttam, hogy Marzell szoliba lépett) Te erre úgy reagálsz, hogy flegmán beszólogatsz a rádión, és nem csak velem, de a másik kollégával is (szerintem) lekezelően beszéltél. Ezzel nincs gond, te döntöd el, hogy hogy beszélsz IC. Viszont azért vértél engem animba, merthogy én elfogadtam azt a hívást, amire te két-három perc múlva reagáltál. "Hívásodat" szerintem nem loptam be, te nem reagáltál arra, hogy fogadható-e vagy sem a hívás. És szeretném, ha kerülnéd az olyan kifejezéseket, mint a "kematoxos", mert egyáltalán nem ide való, hamár "OOC PK-t" nyitottál. IC pedig nem tudtam panaszkodni leadernek, csak műszakvezetővel tudtam beszélgetni, mivel aznap tudtommal nem volt fent egy leader sem. De ígyis tudja majdnem minden személy a frakcióból, hogy mi történt. Várom Paper válaszát. Szerintem itt be is fejezhessük a "veszekedésünket", mert úgyse jutunk ketten semmire, bíráló nélkül.

• Fire
Reactions: badzsao

BertaMate23

Újonc
2021. 02. 09.
38
42
V4 karakter
Marzell Ottorino
LV karakter
-
V2 karakter
-
[2024-02-15 20:56:13] [Output] : [R1] Próbaidős Andrew Kentween mondja: 84 fogadható?
[2024-02-15 21:01:38] [Output] : [R1] Próbaidős Andrew Kentween mondja: 88 fogadható?
Szerintem nem kevertem senkit semmivel. Azon nem változtat semmit az, hogy nem nézed a rádiót. Vess magadra ez ügyben. Egyébként is a hívásokat a telepről szoktuk fogadni, még ha ketten is vagyunk, de eltértünk itt már a témától. Az meg hogy a kematoxos légy. az a túlnyüzsgő ide-oda forgok!pörgökre egy példa, semmi rosszat nem írtam vele. :D

[2024-02-16 13:01:55] [Output] : [SeeMTA - Tablet (Taxi)]: Új hívás érkezett: 148
[2024-02-16 13:02:32] [Output] : [SeeMTA - Tablet (Taxi)]: Andrew Kentween / TAXI elfogadta a következő hívást: 148
[2024-02-16 13:03:36] [Output] : [R1] Sofőr Marzell Ottorino mondja: Én dísznek állok a telepen gondolom.
1.5 perc telt el, ez egyébként sem lóverseny, de rendben. Tényleg hagyjuk az egészet, tények levannak írva, ne térjünk el attól amiért született a PK.

Paper

besten.
2020. 01. 24.
381
935
Vienna
V4 karakter
Liam.Friedhofen
Panaszt elolvasva és a panaszhoz tartozó dolgokat figyelembe véve a panaszt jogosnak ítélem.

Andrew, ha animba vagy magyarán fél holt vagy nem kellene vissza szólalkozni Marzell-nek mivel az nem eléggé reális dolog.
120 perc NonRP jailt kiosztom a szerveren, panasz jogos.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.