I. Általános adatok
Neve: Marvin Sollozzo
Végzettsége: 8 általános, érettségi végzettséggel rendelkezem.
Elérhetősége (tel): marvin.sol@seemail.com, 387611188831778
Születési hely, idő: 1978.05.22, Los Santos
Bűntetett előéletű? IGEN/NEM
Vezetői engedélye: VAN/NINCS
Bejelentett lakcíme: Los Santos Jefferson Street 2/A
Személyigazolvány száma: 119268504
Rendelkezik saját gépjárművel? Igen, rendelkezem.
Ha beszél idegen nyelveket, milyeneket? Anyanyelvi szinten beszélem a magyart, és emellett angol középfokút szereztem.
II. Életút
Korábban hol dolgozott? Boxter Mechanic Shop, Különféle alkalmi munkák.
Miért szeretne ügyvéd lenni? Az eddigi élettapasztalataim alapján nagyon sok igazságtalanságba ütköztem, amiket másoknak nem kívánnék. Ügyvédként esélyem lenne védeni a védtelent, reményt adni mások számára.
Mi motiválja az életben, mik a céljai? Motiváció az életemben nem más, mint minden egyes nap a függetlenségemért teperjek. Gondolok itt az anyagi függetlenségre, de közre játszik életemben az emberek véleményétől való függés. Célom, hogy ezt célt elérjem, és úgy tartom több gondom nem is igazán lehet.
Az elmúlt hét napban miből származott jövedelme? Antik tárgyak felkutatásából adott régiókban, és azokkal való kereskedés.
III. OOC rész
Van Discordod? Van discordom.
Hogy szólíthatunk? István
Játszott perceid száma? 54.265perccel rendelkezem jelenleg.
Miért érdekel ez az rp vonal? Izgalmasnak tartom az egész frakció útját olvasottakból, így kipróbálnám magam szívesen benne.
Elmúlt 30 napban voltál-e AdminJailben? Nem voltam.
Milyen frakciókban voltál eddig (ha voltál)? BMS
Szerinted mi lehet egy ügyvéd feladata a szerveren? Az olyan személyeken való segítség nyújtás akik belekeveredtek a bajba. Gondolok itt fegyház büntetésekre, gyorshajtási csekk elleni fellebbezésre stb..
Szerinted milyen napi ügyvédi tevékenységeket fogsz ellátni a szerveren, kezdetben? Véleményem szerint kezdetekben különféle jogsértő ügyeket kell elemeznem/tanulmányoznom, majd a témával kapcsolatos gondolataimat egyeztetni egy tapasztaltabb, szakmában elismertebb ügyvéddel, aki észrevételeket jelezhet munkám felé pozitív vagy negatív irányba amiből tanulhatok a későbbiekre.