Martin Watts ---> Marco Falcone [Gerold]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

_Kolos_

Újonc
2019. 01. 16.
17
1
V4 karakter
Richard O Connor

logo.png

Panasztevő InGame neve:
Martin Watts

Panaszra tett személy InGame neve:
Marco Falcone

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Nyilt utcán ok nélkül való lelövés.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://pastebin.com/975XKnDz

Megjegyzés:
A történet ugy szól, hogy ott parkoltam a korháznál fuvart kért, beült, elkezdtem vinni. Majd amivel vittem kocsi eltünt mivel a tulajdonosát connection error érte, és ez után pár másodperccel szétlőtt a gyerek a nyilt utcán az északi benzinkút előtt ok nélkül.
MARTONKA válasza:

Moderátor által szerkesztve, ekkor:

_Kolos_

Újonc
2019. 01. 16.
17
1
V4 karakter
Richard O Connor
Mivel az illető kilépett(nem is tudom miért) ezért PK formájában fog folytatódni az ügy.

Gerold

Legendás író
Very Important Person
2019. 01. 09.
4 529
5 115
20
Budapest
V4 karakter
mark.trevisan
LV karakter
mark.trevisan
Hi!
Várom Marco Falcone válaszát 24 órán belül.
Padrevel beszéltem, és átveszem az ügyet.

Utoljára szerkesztve:

SLYM

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 10.
228
105
Szombathely
V4 karakter
Semy James
LV karakter
Marco Falcone
V2 karakter
Jason B Wright
Szia!
Van egy két hozzáfűzni valóm amit kihagytál a PK-ból. (Idézvén a te szavaid nem is tudom miért)

1. Eltűnt alólad a kocsi. Azonban nem tudattad velem miért. Eltűnt a kocsi. Gondoltam megkérdezem mi történt. Semmi reakció, csak futsz mintha muszájból csinálnád. Befutottál északi tuning mögé. Logodon nem látszik (gondolom távolság) de többször is felszólítottalak, hogy állj meg. Nem álltál meg. Előre láthatóan nem tudtam, hogy ez neked nem látszik. Figyelmeztető lövést akartam leadni, hogy megállj, de te kifutottál a célkereszt elé.

2. Picit akadékoskodnék ha nem bánod. A nem is tudom miért résszel. Már meg ne haragudj. De honnan szeded hogy emiatt léptem ki? Képzeld el, nekem este 10-kor nagyon nincs kedvem már játszani. Millió más programom van egész nap. De el nem hiszed! Én is emberből vagyok. El tudok fáradni ugyanúgy. És a legfaszább amikor este fél 12-kor jön az üzenet barátaimtól, hogy tesó PK-t nyitottak rád. Arra kérlek. Alaptalanul ne vádolgass. Mert, hogy te nem is tudod miért lépek ki? Hadd legyen már az én dolgom miért akarok kilépni. Egy ilyen adminügyet halálod után 2 perccel lerendezel. Nem jött semmi reakció. El is felejtettem az egészet.

3. Ha alólad elbuggol/eltűnik egy kocsi, akkor OOC leírod mi történt. Félbe szakad egy rp szituáció. De nem. Tök logikus. Elfutok (megmagyarázhatnád miért futsz el mert logikáját nem látom.)

4. Ha tudod, hogy a kocsi nem a tied, és bármely pillanatban elmehet alólad, akkor miért fuvarozol el vele?

5. Az északit nehogy úgy értsétek, hogy a pénztár/csapok közele. Hanem tuningok és a fal között. (Tehát messze nem Északi benzinkút előtt :) pláne nem nyílt utcán... sok a túlzás.. )

Részemről ennyit.
Kérdésekre válaszolok,
Cserébe magyarázatot kérek a fentebb leírtakra.

Csók!

Edit: a gyerek szót megkérlek hanyagold. Hívj Marco-nak, Játékosnak, vagy akár az IRL nevemen Petinek is. Másik, pedig, hogy oktalanul lelőttelek?
Persze... full logikus. Eltűnik alólad egy kocsi, észre sem veszem, de te már LS túloldalán vagy... Oktalan? Futsz mint állat? Leadom a lövést és szerencsédre kisétálsz elé. Gondold át mégegyszer ezt a PK-t... szépen... lassan... Sok sebből vérzik

Utoljára szerkesztve:
  • Tetszik
Reactions: Butch és puskás

Gerold

Legendás író
Very Important Person
2019. 01. 09.
4 529
5 115
20
Budapest
V4 karakter
mark.trevisan
LV karakter
mark.trevisan
@_Kolos_ Miért kezdtél el futni miután a haverod kifagyott?

SLYM

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 10.
228
105
Szombathely
V4 karakter
Semy James
LV karakter
Marco Falcone
V2 karakter
Jason B Wright
Nekem egy annyi megtette volna, hogy leírod OOC.

bogi

.different eyes see different things.
2019. 01. 10.
249
407
V4 karakter
Zoey Roux
LV karakter
Delfina Correa
Marco_Falcone egy hónapos kitiltást kapott a szerverről.

Gerold

Legendás író
Very Important Person
2019. 01. 09.
4 529
5 115
20
Budapest
V4 karakter
mark.trevisan
LV karakter
mark.trevisan
Köszönöm Bogi, hogy jelezted
A panasz viszont jogos!
Ez nem elég indok, hogy lelőj valakit.
A büntetésed már megkaptad, így ezt zárom.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.