Martin Rodriguez jelentkezési lapja

vaLaki.

Barangoló
2021. 06. 06.
113
134
V4 karakter
Fernando Martinus
LV karakter
Kordell Holmes
V2 karakter
Martin Rodriguez
image.png

A jelentkezési lapot a legjobb tudásod szerint írd meg. Minden mezőt tölts ki! Ügyelj a helyesírásra, hiszen ez az egyik legfontosabb szempont a bírálásnál. A kérdésekre adj minél kreatívabb, de reális válaszokat. Fejtsd ki a válaszaid, írj minél több mondatot. Beküldés előtt olvasd át legalább egyszer a válaszokat, és bizonyosodj meg a lap helyes kitöltéséről. A válaszokat a "válasz" szöveg helyére írd. Hibás kitöltés automatikus elhelyezést/elutasítást jelent.

In Character rész

1. Teljes neve
Martin Rodriguez

2. Születés helye, dátuma
Los Santos, 2000.04.11.

3. Bejelentett lakcíme
Los Santos, Idlewood Street 9.

4. Telefonszáma
36763875097

5. Legmagasabb elvégzett tanulmánya
Érettségi bizonyítvány

6. Korábbi munkahelyei, onnan való távozásának indoklása
Országos Katasztrófavédelem - Időhiány
Waberer’s International - Kamionsofőr jelenleg is.

7. Szolgált már korábban egyéb rendvédelmi szerveknél?
Ha igen hol, mennyi ideig és mi volt távozásának indoka?
Igen, az Országos Katasztrófavédelemnél voltam Őrmester rendfokozaton és Időhiány miatt szereltem le.

8. Miért szeretne nyomozó lenni?
Érdekel maga a munka illetve a nyomozgatások, gondolom eléggé izgalmas tudd lenni illetve jó érzés ha sikerül minden a nyomozáson. Megszeretnék mérkőzni maga ezzel a nehéz munkával ha nevezhető annak. Illetve ugye apám Rendőr Főhadnagy volt Isten nyugosztalja, mindig tőle halom, hogy mennyire is izgalmasak ezek a munkák illetve ugye nyomta belém azt, hogy csak ilyen munkám legyen semmilyen más.

9. Miben különbözik a többi jelentkezőtől, miért válasszuk magát?
Tisztelettudó vagyok mindenkivel, nagyon barátságos ember vagyok, szeretek csapatmunkában dolgozni. Elégé gyorsan alkalmazkodok egy új környezethez. Gyorsan tanulok meg új dolgokat. Jók a kommunikációs készségeim, bírom a kritizálásokat és egy nagyon nyugodt ember vagyok. Mindenkinek meg tudom érteni a problémáit.

Out of Character rész

1. Hogy hívnak, hány éves vagy?
Martin vagyok, 17 éves.

2. Mióta játszol SeeGameSystem szervereken?
lassan 2-3-4 éve kisebb-nagyobb kihagyásokkal.

3. Mennyi játszott perced van a szerveren?
6007 perc

4. Milyen frakciókban voltál korábban?
Mennyi ideig voltál ott, mit értél el és mi volt a távozásod oka?
Országos Katasztrófavédelem ez kb 3 éve volt, 1 hónapig voltam bent majd akkoriban nem volt már időm rá és kiléptem.

5. Miért szeretnél hozzánk csatlakozni, mik a terveid a frakción belül?
Igazából mindig is érdekeltek ezek a nyomozgatások, illetve maga az NNI mint munka és frakció. Sokat halottam róluk, hogy ilyen meg olyan nyomozgatásuk volt és eléggé izgalmasnak érzem. Szívesen kiprobálnám mint Frakciót az élmény miatt persze. Illetve rengeteg kedvem van nyomozgatni mások után ezzel persze segíteni a társszerveket. Mikor Honvédségbe voltam ott is voltam, olyan helyzetbe hogy egy helikoptert kellett lenyomoztatni amin volt egy körözés és fent volt hírdetésben is. Ilyenkor persze szokásosan szóltunk egy NNI nyomozónak, hogy felhívja, illetve egy helyet kérni tőle mert ugye meg akarta 'venni' de közben ez egy buktatás lett volna. Nagyon megjött tőle a kedvem ezek után és sokat is gondolkodtam ezen lap megírásán, de ahogy olvasgattam rólatok illetve halottam néhány dolgot rólatok eldöntöttem, hogy szeretnék csatlakozni eme frakcióba.

6. Rendelkezel mikrofonnal, illetve ezek mellett TeamSpeak3 és Discord klienssel?
Igen mindkettővel.

7. Mutasd be magad, foglalkozásod és kedvenc időtöltéseid pár mondatban.
Hát hol is kezdjem... Martinnak hívnak 17 éves vagyok, a családommal Jász Nagykun Szolnok megyébe Lakunk. Beszédhibás vagyok, és a legtöbb ember ezért is csúfol. Legtöbbször Focizni, Biciklizni ,és beszélgetni szoktam a haverokkal. Legtöbbször Sokat Gépezek. Szeretem azokat az autókat amik állatúl jól fel vannak tuningolva mint PL: Toyota Supra, Honda Civic, Lada, Nissan. 9. osztályos vagyok és Autószerelőnek tanulok. Mostanában szeretek kint lenni a kutyáimmal és 1-2 órát el is vagyok velük. Biciklizni is sokat szoktam haverokkal vagy egyedül, de legtöbbet haverokkal. Ha megjön a kedvem akkor MTA-ni szoktam de ha unatkozok akkor. Az álmom, hogy egyszer Kamionsofőr legyek. Mostanában rászoktam a Forma 1-re mivel nagy FAN-ja vagyok is egyszerűen imádom ezt a sportot. Majd egyszer ha lesz/lenne rá lehetőségem akár ki is fogom és szeretném is kipróbálni a Gokart-ot. De mostanság leginkább Forma 1 játékokkal szoktam játszani, mint pl: F1 2014, 2020, 2022-es. Rengeteg becenevet adtak már nekem mint pl: Perec, Martini, De leginkább a Perec-et és a Martini-t használom.

8. Tudod teljesíteni a heti 600 kötelező percet?
Igen tudom.

9. Csatolj egy képet a névváltásaidról.

10. Csatolj egy képet a kitiltásaidról, adminjaileidről.