Jelentkezés az Elnöki Őrséghez
PPD - Presidential Protective Detail
OOC rész:
Ebben a részben rólad, és az eddigi elért eredményeidről fogunk kérdezni. Fontos, hogy értelmes, kerek mondatokban válaszolj! A jelentkezési lap megírása előtt ajánlott átolvasni a Házirendet, illetve a jelentkezéssel kapcsolatos szabályozást.
Miután megírtad a lapodat ajánlott legalább egyszer átolvasni.
Sok sikert kíván a vezetőség!
Mi az IRL neved?
- Martin -
Hány éves vagy?
- 25 -
Átlagosan mennyi időt tudsz naponta a szerveren tölteni?
- Napi 2 óra. -
Hány játszott perced van a szerveren?
- 242726 -
Mióta játszol a See Multi Theft Auto szerveren?
- 2014. dec. -
Melyik frakciókban voltál eddig?
- BMS, PD, Tambovskaya Bratva, Parkolás Felügyelet -
Mi volt a távozásaid oka?
- Többségben sok időt töltöttem el és újat szerettem volna kipróbálni. -
Volt-e már más neved a szerveren? Ha igen mi volt?
- Ilya Pruskin -
Rendelkezel Team Speak 3 klienssel, és mikrofonnal?
- Igen -
Kérlek fotózd le az UCP-n az adminjailek részt és linkeld be a válaszhoz. Abban az esetben is, ha még nem kaptál adminjailt.(csak kép elfogadott)
- https://imgur.com/lPJCNbP -
Kérlek fotózd le az UCP-n a kitiltások részt és linkeld be a válaszhoz. Abban az esetben is, ha még nem kaptál kitiltást. (csak kép elfogadott)
- https://imgur.com/lPJCNbP -
Miért szeretnél a Kormányhoz jelentkezni? (legalább 10 mondat)
- Mindig is kiszerettem volna próbálni milyen a testőrségben dolgozni. Tetszik a munkájuk, a megjelenésük. Tekintélyt parancsolnak, és felelnek a különböző rendezvények lebonyolításában ami érdekes számomra. Nem RP-ztem még hasonlót, ezért is szeretném kipróbálni magam benne. -
Egyéb mondanivaló, amit még fontosnak tartasz elmondani:
- Leírtam mindent. -
IC rész:
Ebben a részben az IC karakteredről, és annak eredményeidről fogunk kérdezni. Fontos, hogy értelmes, kerek mondatokban válaszolj!
Miután megírtad a lapodat ajánlott legalább egyszer átolvasni a lapot!
Teljes neve:
- Martin Graham -
Édesanyja leánykori neve:
- Jessica Cole -
Születési helye, ideje:
- Las Venturas, 1990. 01.12. -
Bejelentett lakcíme:
- Los Santos, Four Dragon str. 24. -
Telefonszáma:
- 38761120172210 -
Jogosítványa, okiratai érvényesek:
- Igen, minden érvényes. -
Kérjük írja be, hogy milyen pozícióra jelentkezik:
(Ügynök)
- Ügynök -
Kérjük, hogy csatolja a motivációs levelét! (legalább 5 mondat)
- Azért szeretnék a kormánynak dolgozni, hogy szeretett kis városunknak hasznos tagja lehessek. Szeretnék segíteni az elnök épségének megvédésében. Szívesen segítenék a város különböző eseményeinek lebonyolításában. Korábbi fegyveres tapasztalataimnak nagy hasznát vehetném amiket a rendőrségnél szereztem. Szeretnék egy jó közösséghez tartozni. -
Önéletrajz (legalább 15 mondat):
- Martin Graham vagyok, 25 éves, Las Venturasi születési férfi. Édesapám autószerelő volt, édesanyám pedig.. családanya. Már kiskoromtól kezdve imádtam bütykölni, édesapámnak rengeteget segítettem. Miután elvégeztem a San Fierroi Katolikus Gimnáziumot és sikeresen leérettségiztem letettem a jogosítványt. Ezután adott volt, hogy elkezdjek taxizni. Azonban ez elég egysíkú munka volt ezért is tértem haza és segítettem édesapámnak a családi gazdaságban. Én kevésbé értek a növényekhez ezért javarészt én a gépeket/traktorokat javítottam. Azonban az utóbbi 3 év nagyon deficites volt ráadásul tavaly elvert a jég mindent és a biztosító nem fizetett ezért csődbe ment a gazdaság. Apám gyári munkára kényszerült én pedig szeretnék elhelyezkedni egy olyan területen amit szeretek csinálni. Ezért elvégeztem egy fegyveres biztonsági őr képzést is. Fegyverengedélyt és sok tapasztalatot kerestem a későbbiekben a Rendőrség akadémiáján is. Mikor édesapám egészségi állapota rosszabbra fordult, ott kellett hagynom az akadémiát és jól fizető állás után néznem. Ekkor ajánlották nekem a kormányi ügynökséget mint lehetőséget. Amit még tudni érdemes rólam, van egy gyönyörű feleségem és 3 gyermekem. Mint említettem jogosítványom van illetve saját autóm is, így a bejárás sem jelentene problémát. -
Aláírás:
Martin Graham
Martin Graham