Elutasítva Martin G Everett ---> [Főadmin]Benett

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.
2019. 12. 28.
14
2
V4 karakter
----
LV karakter
Vernal Dertulo
V2 karakter
---
zoldlogo.png

Neved:
< Martin G Everett >

A ban időpontja:
< 2019.09.01 >

A ban időtartama:
< Örök >

Neve, aki bannolt:
< [Főadmin]Benett>

A ban oka:
< Súlyos UCP >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Helló Benett.Rettenetesen megbántam amit csináltam, és nagyon de nagyon sajnálom hogy nem vehetek részt e' remek szerveren. Régebben amikor még elkezdtem az MTA-t ezen a szerveren sokat játszottam, és tanulgattam. Akkortán még nem nagyon tudtam mi az az RP, és csak próbálltam becsatlakozni a közösségbe. 19 Adminjailt kaptam még annó 2017 be amikor kezdtem, akkortán még nem is tudtam hogy ez ennyire rossz lehet. Tudom, hogy ezzel nem jutok előrébb, de nem is akarok ezzel hátrébb jutni. Szóval tényleg nagyon megbánntam amit csináltam, és mostmár összetudom fogalmazni az összes RP szabályokat, és szeretek mostmár RP-zni. Annó még nemgondoltam volna hogy ez lessz a kedvenc szerverem, és nagyon sajnálom hogy már nem játszhatok rajta. Jelenleg 53730 játszott percem volt, és nagyon élveztem azokat a perceket az elejétől a végéig. Bármit elfogadok az UB fejében, nagyon megbánntam amit csináltam, és megigérem esküszöm hogy nemfog többet előfordulni. Egy utolsó esélynek nagyon örülnék, és nagyon de nagyon boldog lennék. Előre is köszönöm a válaszodat Benett.:)>

Benett

Individuum
Very Important Person
2019. 01. 09.
6 392
2 668
Budapest
LV karakter
Calvin Sean
Sajnálom, de 23 jail, és 3 kitiltás mellett nem engedhetlek vissza.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.