Martin Baley - Batyu

Marc

Újonc
2019. 01. 10.
49
26
V4 karakter
Baley Johnson
LV karakter
Martin Baley
V2 karakter
Anthony Rawlings
f1faa379e7c9391044487a98d7aa4614.png

Neved:
<
Martin Baley >

Panaszra tett Admin neve:
<
Batyu >

Panasz oka:
<
Egy oldalú ügyintézés, Játékos szavának semmibe vétele >

Bizonyíték (kép, videó, log):
<
https://pastebin.com/EGvc7nkR >

Megjegyzés:
<
Sziasztok! Az előtörténet röviden: Az autónkkal (Apache, remélem a handlingjét nem kell bemutatnom) haladtunk a város felé lyukas gumikkal, amikor az egyik kanyarban a defektes kerekek miatt kisodródtam (Az első kettő gumi volt lyukas) ,és mivel nem tudtam kanyarodni elütöttem egy srácot. Nem számítottam arra ,hogy ennyire kezelhetetlen lesz az autó, mivel a gumik kilyukadása közvetlen az adott ügy előtt történt meg. Amint megtudtam állni az autóval visszamentem hozzá és bocsánatot kértem. A "sértett" játékos később ezért admint hívott. Én úgy érzem ,hogy amire én oda lettem spawnolva az ítélet már megszületett. Az egész adminügy alatt teljesen azt jött le nekem ,hogy csak az egyik fél állításaira volt adva, amit én szóvá is tettem, a jelek szerint feleslegesen. Amikor próbáltam a saját igazamért kiállni Batyu annyival lerendezte: "Martin elég lesz". Az én álláspontomra még csak bizonyíték se lett kérve ,ami kimeríti a kétoldalú vizsgálatot véleményem szerint. Az ügy közben az lett mondva ,hogy az én oldalam is meglett vizsgálva, részemről ez nem bizonyítódott be. Elég megnézni a játszott perceimet és az ez idő alatt kapott jaileket, abból talán lejön az ,hogy én szándékosan nem ütnék el egy másik játékost mivel tudom hogy az nem RP-s. Batyu javaslatára írom ezt a panaszkönyvet ,mivel szerintem ez a fajta ügyintézés nem helyénvaló. Bármilyen felmerülő kérdésre szívesen válaszolok az üggyel kapcsolatban. Köszönöm hogy elolvastad! >

Batyu

🥟
SzerverAdmin
LV
2019. 01. 19.
213
1 039
21
Eger
LV karakter
Kasen Galloway
Sziasztok!
Meghallgattalak az ügy alatt minden kérdésedre feltevésedre válaszoltam.
Nem tudtad elfogadni hogy hibás vagy mentegetőztél folyamatosan és kerested a másikban mindenféle módon a hibát.
Elmagyaráztam neked hogy mi miatt kapod és miként láttam az ügyet, több hozzáfűzni való nincs részemről várom a Főadmin válaszát az üggyel kapcsolatban!

UI: itt lenne a bizonyíték amit nem sikerült csatolni.

Utoljára szerkesztve:

Marc

Újonc
2019. 01. 10.
49
26
V4 karakter
Baley Johnson
LV karakter
Martin Baley
V2 karakter
Anthony Rawlings
Nem azt állítom ,hogy nem válaszoltál félre értés ne essék. Azzal van a probléma ,hogy az én részemről semmiféle bizonyítékot nem kértél, amit nem értek miért. A mentegetőzés pedig nem az amikor az ember a saját igazát próbálja bizonyítani. Itt sem szeretnék a lekezelő stílusból kapni , köszönöm.