Marquez Jelentkezési lapja.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.
2021. 10. 22.
133
284
V4 karakter
Giuseppe Franzese
VoK0rJX.png

Jelentkezési lap

Hogy hívnak (becenév + ig név), hány éves vagy?
<< Dávidnak hívnak, IG nevem Jeffry Marquez, és jelenleg 14 életévemet töltőm.>>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< Aktuálisan, 71150 játszott perccel rendelkezem.>>
Mi az SGH feladata?

<< Kisebb kérdésekre való válasz adás játékosok számára, valamint az adminisztrátorok munkájának megkönnyebbítésé.>>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Indokom nagyon egyszerű, kiszeretném magam próbálni SGH-ként, és szeretnék a bajtársaimon segíteni. Másrészt pedig, kiszeretném egészíteni a csapatot, egy fiatal éret sráccal, aki tudja teljesíteni a kötelező kollektív köteleségit. >>
Miért pont téged válasszunk?
<< Úgy vélem, hogy korosztályomhoz képest, egy elég érett srác vagyok, aki rendelkezik kellő ambícióval "munkakör" betöltéséhez, illetve kiszeretném próbálni az SGH-s kodást. Valamint, időm is engedi, tehát aktivítás se okozna gondot. >>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< Ahogy, az időm engedi. Napi 3-4 órat, átlagban biztos meglesz. Hétvégén, ez a szám csak gyarapodna.>>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< Nem, még nem voltam.>>
ban.png

Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< Nem, még nem voltam.>>
aj.png

Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.

<< Kezdjük, akkor a negatívumokkal. Negatívumhoz sorolnám, a lustaságomat, féltékenységemet, valamint a naívságomat. Pozitívumhoz pedig, barátságosságomat, segítőkészségemet, valamint türelmességemet. >>
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Amennyiben a lehetőség adott, abban az esetben, igen. Szeretnék, későbbiekben már nagyobb kérdésekre válaszolni, valamint nagyobb dolgokban segíteni a játékosoknak. Nem nagyon volt még rá lehetőségem, de amint lesz, abban az esetben szeretnék vele élni. Mint, ahogy korábban is említettem szeretnék a játékosoknak segíteni, akár kisebb, akár nagyobb problémák esetén.>>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Kezdjünk akkor az alap "pillérekkel". Roleplay fogalma, szerepjátékot tükröz , "szerver szabályzat" keretein belül kell alkalmazkodnunk, mint való életben. Ha, a szerepjáték fogalma megvolt, akkor jöhetnek a következő "fontos" parancsok. /me, /do parancs, valamint IC, OOC chat használata, valamint ezeknek a definíciójuk, mikor melyiket használjuk, milyen szituációk során stb... Tanácsképpen, tanácsolom F1-es panelt, ahol számos hasznos információt tudhat meg a szerverről. Figyelem felhívásként, felhívom a figyelmét, hogy szerverre felépített szabályzatot köteles betartania, és azok nemismerete nem mentesíti az esetleges szabályszegésért Ha, a szerver szabályzat része megvolt, akkor jöhetnek a szerveren megtalálható fontos helyek mint például Városháza (másnéven VH), Kórház, és a társai... Miután, elmondtam a fontos tudnivalókat a szerverről, akkor közlöm a játékossal, hogy amennyiben igényli a további segítséget, abban az esetben nyugodtan forduljon hozzám.>>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy vhspawnt, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Tájékoztatnám a leendő játékost, hogy ezzel a paranccsal nem vagyok jogosult adminsegédként, ezáltal nem tudok neki segíteni. Valamint közlöm vele, hogy ez végett, adminisztrátorhoz forduljon. >>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Egy 2-es szintű gyerek akar kirabolni, valamint folyamatosan ic szid.

<< Helló! A szerver szabályzatban, nincs meghatározva, hogy a rablónak hanyas szintűnek kell lennie. Trágár szavak használata, valamint folyamatos szidalmazás, pedig IC ügy. >>

Vito

ha eljön az idő, immunissá válunk 💁
SzuperAdmin
v4
2019. 01. 10.
10 127
22 776
Szombathely
V4 karakter
Vito_de_Martel
Szia!
Gratulálunk, a jelentkezési lapod el lett fogadva, kérlek válassz egy megfelelő csoportot számodra, majd HSZ-ben jelezd. Katt

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.