- 2021. 01. 09.
- 34
- 18
- V4 karakter
- Marlon Wyse
- LV karakter
- James Comey
- V2 karakter
- Marlon Craig
Jelentkezési formanyomtatvány
OOC rész
[#1] Neved?
< Martin - Fasírt >
[#2] Mesélj magadról olyan információt amit szerinted érdemes lehet tudni rólad? (minimum 7 összeszedett mondat!!)
<Sziasztok! Martinnak hívnak de sokan csak Fasírtként ismernek. Hódmezővásárhelyen élek és idén töltöm a 26. életévemet. Mint a korosztályom többsége így énis dolgozom. Szabad időmben szoktam játszani, a napi gondokból való kiszakadás miatt. MTA pályafutásom 2008-ban kezdten SA:MP-n. Az évek során megfordutam kisebb nagyobb szervereken is. See V2 szerverét 2019 ben kezdtem el és egy nagyobb kihagyás után a napokban tértem vissza. Mielött a szervert itt hagytam volna a Hell's Angel's vezettem. >
[#3] Jelenleg hány játszott perced van?
< 31100>
[#4] AdminJail-ről, kitiltásokról, illetve előző neveidről UCP képet csatolj!
< https://imgur.com/a/aI3m0lw >
[#5] Miért szeretnél a frakció tagja lenni?Mennyi időt tervezel a frakcióban tölteni és ez idő alatt hol képzeled el magad ?
< Mielött Hell's leader lettem, előtte a NAV állományát erősítettem és nagyon szerettem. Szeretném az akkor elkezdett pályafutásom folytatni, és minnél nagyobb pozítciót betölteni a frakcióban. >
[#6] Miért téged válasszunk?
< Voltam már NAV tag ezen a szerveren és egy másik nagy szerveren is sikeresen vezettem már a frakciót. Érettnek gondolom magam és szeretek másoknak segíteni. Továbbá a meglévő tudásomat szeretném tovább bővíteni. >
[#7] Voltál már Rendvédelmi frakcióban a szerveren? Ha igen, melyikben és mi volt a távozásod oka?
< NAV-ban voltam, a távozásom oka, hogy egy általam kedvelt frakció pályázható lett ezért megpályáztam és sikeresen elis fogadták. >
[#8] Szerinted mi a Nemzeti Adó- és Vámhivatal feladata?
< Nemzeti Adó-és Vámhivatal az több részből is áll, ezeket nevezzük alosztályoknak. Alapjában a NAV feladata illetékek, vámok beszedése, adóigazgatási, vámigazgatás, továbbá San Fierro és környező településeken nyomozások elvégzése illegális tevékenységek felderítése / megakadályozása.>
[#9] Mennyit tudnál aktív lenni? ( hétköznap - hétvégén )
< Teljesen változó alapjában véve körübelül 3 órát tudok naponta aktív lenni. >
[#10] Milyennek gondolod magad? Szerinted milyen a jellemed? (minimum 10 összeszedett mondat!!)
< Alapjába véve egy nyugodt barátságos természet vagyok. Szeretem a kihívásokat és szeretek másoknak is segíteni. Sokszor fordult már elő, hogy másoknak segítettem és miután én kiléptem a frakcióból ő leaderig ment. Ezek általában büszkeséggel töltöttek el. Az idegen dolgoktól nem vagyok megilyedve és szeretek új dolgokat tanulni / kipróbálni. >
[#11] Hogyan tudsz csapatban dolgozni? Szerinted fontos a csapatmunka? Ha nem miért?
< Tudok és szeretek csapatban dolgozni. A csapatmunka elengedhetetlen egy rendvédelmi frakcióban. Ha egy kész csapatba csatlakozom akkor gyorsan feltudom venni a ritmust és segíteni a meglévő tagok munkáját. >
[#12] Szerinted számít a kor? Milyennek gondolod a kor alapján való megítélést?
< Véleményem szerint a kor nem egy alap kikötés sehol sem. Lehet, hogy valaki fiatal de értelmes vagy pedig idős és buta. Azt, hogy ki az értelmes azt mindig az adott személlyel való többszöri beszélgetés alapján tudjuk kiszűrni. Én mivel idősebb vagyok általában fiatalabbakal játszom, megtudom találni a közös hangot egy 14-15 évessel ahogy egy 20-25 évessel is. >
IC rész
[#1] Jelentkező teljes neve:
< Marlon Craig >
[#2] Jelentkező születési helye, ideje:
< Los Santos, 1994.05.28. >
[#3] Anyja neve:
< Elizabeth Smith >
[#4] Érvényes személyi igazolványáról, jogosítványáról másolatot csatoljon!
< https://imgur.com/a/ZcxgfKR >
[#5] Előző munkahelyei [ távozás oka(i) ]:
< Saját cégemnél dolgoztam, amit felkelett függesztenem anyagi okok miatt. >
[#6] Miért pont Önt válasszuk?
< Rendelkezem másik államban szerzett tapasztalattal. Jó fizikumom van, amit folyamatosan szinten tartok. Szeretek a terepen dolgozni és szeretem a kihívásokat. >
[#7] Ismertesse a Nemzeti Adó-és Vámhivatal feladatát!
< Alaptevékenysége az adók, illetékek, vámok beszedése, adóigazgatási, vámigazgatási, bűnüldözési és nyomozóhatósági, rendészeti és igazgatási tevékenységeket lát el. >
[#8] Milyen feladatkört képzel magának az állományon belül? Hova szeretne eljutni?
< Szeretek a terepen dolgozni, elsősorban szeretnék az adóhivatal irányába menni és onnan tovább fejlődni. >
[#9] Meséljen magáról! (10 összeszedett mondat!!)
< Marlon Craignek hívnak 28 éves vagyok. Los Santosban születtem és itt is élek jelenleg is. Jelenleg hobbiszinten farmmal és méhekkel foglalkozom. Egy másik államban szolgáltam a Nemzeti Adó-és Vámhivatal állományában, ls mivel ott megtetszett a munka szeretném a meglévő tudásom itt folytatni. Jelenleg testvéremmel hobbi szinten horgászgatok és állást keresek. Régebbi időkben egy kocsmát üzemeltettem amelyet sajnos anyagi okoból bekellett zárjak.Szeretek tanulni és fejlődni. >