Markus Sigmond S.G.H. jelentkezése.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Ash

Zöldfülű
2019. 04. 24.
159
102
20
Zalaegerszeg
V4 karakter
Markus Sigmond
LV karakter
Ashley Brooks
sgh_logo.png

Jelentkezési lap

Hogy hívnak, hány éves vagy?
<< Muszi Zoltán, 16 éves vagyok. >>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< 38735 perccel rendelkezek. >>
Mi az SGH feladata?
<< A játékmenetben elakadt játékosok, adminok segítése, RP tanítása amennyiben van rá igény, jó példa mutatása a játékosok felé. >>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Azért hogy segíthessek másoknak, megismerhessek új embereket, szeretnék egy újabb közösség tagja lenni, aktívabb lenni a szerver életében. >>
Miért pont téged válasszunk?
<< Úgy érzem hogy elég segítőkész és érett vagyok ennek a feladatnak az elvégzéséhez, a játszott perceimet nézve szerintem rendelkezek elég tapasztalattal. >>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< 3-4 órát tudnék fordítani rá, ez tanítási naptól függ, de hétvégén és szünetekben 5-6 órákat is. >>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< https://imgur.com/jcXYEyG >>
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< https://imgur.com/l2frkoP >>
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<< Pozitív: Jól dolgozok csapatban, segítőkész, szorgalmas vagyok. Negatív: Néha nem törődöm és pesszimista, makacs. >>
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Igen szeretnék. Akiket "ismerek" adminokat nagyon jó fejnek tűnnek és szeretném őket is és más adminokat is megismerni. Kiszeretném próbálni magasabb fokon is a probléma megoldó képességeimet, fejleszteni azokat. Komolyabban, jobban segíteni bajba jutott játékosoknak legyen az bármilyen indok. Az adminjail-eknek köszönhetően igazságosan és gyorsan tudnék eljárni a probléma megoldásában. A későbbiekben Dávid barátommal szeretnénk egy saját farkciót indítani aminek szívesen lennék az adminisztrátora. >>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Elsődleges dolog, hogy mint minden játékban itt is ismerni és betartani kell a szabályokat. Ha ez megvan, akkor máris elkezdheti virtuálisan játszani az úgymond "második életét", egy másik vagy új embert, személyt eljátszani, színészkedni amiről a szerver is szól. De nem egy álom világban telnek a napok mivel, a való élethez hasonlítva itt is ügyelni kell arra, amit ott teszel meg. Így minden benne van amit életünk során látunk, tapasztalunk. Gondoskodni kell az anyagi háttérről, biztos megélhetésről amit úgy lehet megtenni, ha munkát vállalunk és keményen dolgozunk. Ezenkívül magunkal is kell törődni, hiszen az életben maradási igényeink itt is léteznek mint az étel és ital utánpótlása. >>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy fixet, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Megkérdezném hogyan sérült meg a járműve. Ha bug miatt és van róla bizonyítéka amin egyértelműen látszik akkor, ha kéri továbbítom a problémáját egy adminnak. Hogyha baleset által kéri akkor ez esetben sajnos nem tudok segíteni IC ügy. De legközelebb ilyen problémával admint keressen fel, ugyanis nem élek a parancsok használati jogával. >>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Üzletelés közben meghaltam. Felszednél kérlek?

<< Szia, hogyan haltál meg? Amennyiben az RP szituációtól függetlenül, nem hozzá kapcsolhatóan (nonRP-sen) azonnal jelzem egy admin felé ha igényled. IC ügy miatt (éhen, szomjan halás) nem fognak felszedni. Az adminsegédek nem használhatják a parancsokat kérlek legközelebb adminnak jelezd, ha hasonló problémád adódik. Köszönöm a megértést!>>

Csabi

Ex S.G.H Vezető
2019. 01. 10.
405
725
25
Szombathely
V4 karakter
Izaak Rowe
LV karakter
Izaak Kearney
Szia!
Sajnáljuk, de a jelentkezési lapod nem nyerte el a tetszésünket. Ne csüggedj, legközelebb is lesz rá esélyed.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.