Markus Sigmond jelentkezése S.G.H.-nak.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Ash

Zöldfülű
2019. 04. 24.
159
102
20
Zalaegerszeg
V4 karakter
Markus Sigmond
LV karakter
Ashley Brooks
sgh_logo.png

Jelentkezési lap

Hogy hívnak(becenév+ig név), hány éves vagy?
<< Zolinak hívnak 16 éves vagyok, IG pedig Markus Sigmond. >>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< 102.064 percem van jelenleg a játékban.>>
Mi az SGH feladata?
<< A kezdő/elakadt játékosok valamint az adminok munkájának segítése. RP oktatás. >>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Szeretnék a játékosoknak segíteni. Mivel 2-3 alkalommal lehetőségem nyílt I.D.G-nek lenni, ez idő alatt kaptam néhány PM-et játékosoktól akiknek segítség kellett. Problémáikra javasoltam megoldást amivel ez megszűnt és ez a tudat jó érzéssel töltött el. >>
Miért pont téged válasszunk?
<< Ahogy írtam szeretnék a játékosoknak segíteni, úgy érzem jól dolgozok csapatban. Szeretnék egy újabb közösség részese lenni és másokat megismerni. >>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< Hétköznap változó de nagyjából 2-4 óráktól függ, hétvégén ha nincs olyan program sokkal többet. >>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< https://imgur.com/s1cUEkv >>
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< https://imgur.com/LCnOzDP >>
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<< Rossz: valamilyen szinten lusta, néha önfejű és lobbanékony
Jó: segítőkész, kedves, együttműködő. >>

Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Igen szeretnék. Szeretnék később nagyobb szinten a játékosok szolgálatára lenni. Szeretném a szervert "jobbá tenni" azzal hogy én is szűrhetem azokat a játékosokat akik rombolják a szerver közösséget, más RP-jét rontják el. Szeretném jobban megismerni az adminok munkáját. Kipróbálni új dolgokat.>>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Először az RP lényégét és jelentését mondanám el. Ezt követően a /me, /do és /ame parancsok helyes használatát példákkal ellátva. Melyiket milyen esetben és hogy kell használni. Majd felhívnám a figyelmét arra, hogy olvassa át a szerver szabályzatot figyelmesen, természetesen mondanék ebből is 1-2 példát. Ez után elmondanám, hogy mivel jár a egyes szabályok be nem tartása. Felsorolnám a szerver fontosabb helyit, mit hol talál meg. >>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy vhspawnt, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Megmondanám, hogy csal admin tudja ezt megtenni, majd megkérdezném milyen okból kéri a vhspawnt, mert ha bugg okozta a kérelmét továbbítanám az adminok felé a problémáját. >>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Átvertek fegyver figyelmeztetéssel. Segítenél kérlek?

<< Szia, amennyiben tudod bizonyítani, hogy a fegyvered PP-s esetleg skin-es, azonnal továbbítom egy admin felé aki majd többet tud segítni. >>

Kasper

Barangoló
2019. 04. 03.
86
113
V4 karakter
Luzak Januzaj
LV karakter
Francis Caldwell
Csáó, korrekt lap lett szerintem megállnád a helyed. Támogatom és sok sikert kívánok!

Ash

Zöldfülű
2019. 04. 24.
159
102
20
Zalaegerszeg
V4 karakter
Markus Sigmond
LV karakter
Ashley Brooks
Csá, köszi szépen! Ritkán látlak fent a szerveren egyébként.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.