- 2022. 12. 28.
- 25
- 6
- V4 karakter
- Soffia Willst
- LV karakter
- Markel Michael
- V2 karakter
- Markel Michael
Jelentkezési formanyomtatvány
OOC rész
[#1] Neved?
< Orosházi Dávid >
[#2] Mesélj magadról olyan információt amit szerinted érdemes lehet tudni rólad? (minimum 7 összeszedett mondat!!)
< 13éves srác vagyok lassan a 14. életévemet töltöm 7.Osztályos vagyok szeretek focizni kosarazni kézilabdázni és a haverokkal hülyéskedni. Naponta 2-3órákat játszok a szerveren 2021 óta rp-zek volt egy kisebb kihagyásom v2 szerveren de azt pótolni fogom szeretek közösségbe játszani és ez egy jó lehetőség lehet nekem >
[#3] Jelenleg hány játszott perced van?
< 7696 >
[#4] AdminJail-ről, kitiltásokról, illetve előző neveidről UCP képet csatolj!
< >
[#5] Miért szeretnél a frakció tagja lenni?Mennyi időt tervezel a frakcióban tölteni és ez idő alatt hol képzeled el magad?
< Körülbelül 3-5hónapot tervezek így előre de ez eldőlhet később is hogy lehet az akár csak 3 vagy akár 6hónap is. Azért szeretnék a frakció tagja lenni mert szeretek közösségbe játszani és magabiztos vagyok. Tisztelem társaimat nem akarok velük konfliktust és semmi mást. >
[#6] Miért téged válasszunk?
< Magabiztos bátor ember vagyok aki megbecsüli társait és ott segít ahol tud és komolyan vennem ezt a munkát lehet néha hülyéskednék olyanokkal akik veszik a viccet de persze határokat nem átlépve. >
[#7] Voltál már Rendvédelmi frakcióban a szerveren? Ha igen, melyikben és mi volt a távozásod oka?
< Még sajnos nem voltam remélem ez változni fog. >
[#8] Szerinted mi a Nemzeti Adó- és Vámhivatal feladata?
< Határ át kelőket igazoltatni, Adózásokat és pénzügyek intézni, Adó csalóka elkapni/megbüntetni (pl:Valaki jön át a határon és a mögötte lévő kocsi át megy úgy hogy nem fizetett) >
[#9] Mennyit tudnál aktív lenni? (hétköznap - hétvégén)
< Hétköznap 2-3 órát suli miatt Hétvégén 4-5 órát is akár >
[#10] Milyennek gondolod magad? Szerinted milyen a jellemed? (minimum 10 összeszedett mondat!)
< szerintem magabiztos vagyok én úgy gondolom illenék a frakcióhoz bátornak tartom magam kissé vissza húzódó gyerek vagyok de itt a szerveren mintha teljesen megváltoznék erőt kapok és több magabiztosság. >
[#11] Hogyan tudsz csapatban dolgozni? Szerinted fontos a csapatmunka? Ha nem miért?
< Szerintem nagyon fontos a csapatmunka mert egyedül nem lehet leszerelni 2-3 fegyveres embert ehhez kellenek társak is én is inkább megvárnám az erősítés nem jó rá törni 3fegyveres emberre egyedül. Igen tudok csapatmunkába dolgozni>
[#12] Szerinted számít a kor? Milyennek gondolod a kor alapján való megítélést?
< Szerintem a kor nem annyira számít ha tudod az rp szabályait és tiszteled társaidat. >
IC rész
[#1] Jelentkező teljes neve:
< Markel Michael >
[#2] Jelentkező születési helye, ideje:
< Florida 1997.04.07 >
[#3] Anyja neve:
< Jessica Markel >
[#4] Érvényes személyi igazolványáról, jogosítványáról másolatot csatoljon!
< >
[#5] Előző munkahelyei [ távozás oka(i) ]:
< Kamionsofőr voltam és azert hagytam ott a munkát mert nem tudtam belőle megélni és nem voltak ott nagyon barátaim sajnos. >
[#6] Miért pont Önt válasszuk?
< Mint már párszor említettem magabiztos, bátor ember vagyok társaimat bármi áron megvédeném. >
[#7] Ismertesse a Nemzeti Adó- és Vámhivatal feladatát!
< Adó csalóka megallitani igazoltatni, határon át kelőket igazoltatni és Adó és pénzügyi intézések szerintem. >
[#8] Milyen feladatkört képzel magának az állományon belül? Hova szeretne eljutni?
< Törzszászlósig el szeretnék jutni hogy bizonyítsak hogy képes vagyok erre a munkára. >
[#9] Meséljen magáról! (10 összeszedett mondat!)
< 25éves Floridai srác vagyok sajnos szegény családból származom 7éves koromban anyukám elhagyott és apukámnak kellet eltartania engem és 2 testvéremet akkor voltam általános iskolás akkor már 2.-as voltam sajnos mikor 6. Osztályos voltam egyik tesómat elütötték így nagyon rossz életem volt de mikor ki jártam az általánost akkor talpra álltam ki tanultam egy szakmát és elmentem dolgozni egy ideig elég volt a pénz de aztán a tesóm oda költözött hozzám és aztán el is ment az összes pénzem rá és magamra a házamat elkellett adjam mert nem volt már pénzem kajára de már horgászok hobbiból és most jelentkezni szeretnék a NAV-hoz. >