Mark J Ramirez átjelentkezési lapja a NAV-hoz

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Maradics

Zöldfülű
Támogató
2020. 02. 28.
164
277
23
Abony
V4 karakter
-
LV karakter
.
V2 karakter
Vladan_Abramovic
nav_logo_tsre.png

Nemzeti Adó- és Vámhivatal áthelyezési kérelem
hr_-_forum.png

OOC részleg:

[#1] Neved:
~ Mark J Ramirez! ~

[#2] Hány éves vagy?
~ 18 ~

[#3] Mióta játszol a SeeMTA szerverén és mennyi játszott perced van?
~ https://imgur.com/AJJ1JwB itt a játszott percem /2020.Március ~

[#4] Hányszor lettél adminjailbe helyezve, kirúgva, kitiltva, a szerverről? Indokokat is mellékeld, ha jogtalannak találtad akkor is!
~ https://imgur.com/2DHNe33 / az összes jogos! ~

[#5] Milyen frakciókban voltál ezelőtt? / Melyik frakcióból szeretnél átjönni a Nemzeti Adó és Vámhivatal frakcióhoz?
~ Peaky Blinders/NNI ~

[#6] Milyen OOC(!!!) indokokból szeretnél a Nemzeti Adó és Vámhivatal társa lenni?
~ Navba jobb rp lehetőséget tudnák véghez vinni , szeretem a határőrös rp-t,kamionok ellenőrzését stb,na meg a közösség . ~

[#7] Mennyi időt tudnál fent lenni a szerveren, és ebből mennyit tudnál az NAV-ra fordítani?
~ 5-6 órát /mindett ~

hr_-_forum.png

IC részleg:

[#1] Melyik rendvédelmi szervezettől szeretne átjönni a Nemzeti Adó és Vámhivatalhoz?Hol, milyen rangon és mennyi ideig szolgált? Mi volt a távozásának az oka?
~ Nemzeti Nyomozói Iroda/Rangom Ügynök/bvo ,túsztárgyaló/nem éreztem "otthonon" magam ~

[#2] Miért szeretne a Nemzeti Adó és Vámhivatal rendvédelmi szervbe csatlakozni?
~ érdekel a határőr védelem ,kamionok ellenőrzése, és a nagyszüleim is itt dolgoztak és én is itt szeretnék . ~

[#3] Ajánló levél a parancsnokától. ((Hosi köszönöm a felejthetetlen perceket és a segítségeteket !! kazu neked is köszönöm hogy itt lehettem és be fogadtatok))

JackV2

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 09.
359
52
LV karakter
Eddie D Brewster
V2 karakter
Amiyah Vermillion
rendben van elfogadva.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.