Los Santos Rendőrség
Jelentési formanyomtatvány: Előállítás JELENTÉST BEKÜLDŐ ÉS EGYSÉGÉNEK ADATAI Teljes név:
Mark Hansen Rendfokozat:
Zászlós Egység főkódja és egységszáma: Adam-210 Egység további tagjainak teljes nevei, rendfokozatai:
Sebastiano D Provolone r. Őrmester ELŐÁLLÍTÁS RÉSZLETEI Előállított személy teljes neve:
Ardian Abazi
Előállított személy járművének típusa, rendszáma (Amennyiben van):
Broadway - CCC-41 Körözést elrendelő neve:
- Körözést elrendelő szervezetének teljes neve:
- Előállítás pontos ideje (év,hó,nap):
2025.02.18. Elkövetett bűncselekmények megnevezései: 83.1 § Illegális fegyver birtoklás - Kézifegyver (IFBKF) Az intézkedés részletes leírása:
Járőrszolgálat teljesítettem Sebastiano D Provolone r. Őrmesterrel együtt az Adam-210-es egység szám alatt a járőrszolgálat időtartalma alatt több gépjárművet is intézkedés alá vontunk. Seering versenypályánál haladtunk mikor nagy sebességgel ki farolva kanyarodtak ki elénk azonnal félre állítottuk majd megkezdtük az intézkedést vele szembe. A lekérdezést követően kiderült, hogy a sofőr 7 alkalommal volt börtönben többek között fegyveres rablás, erőszak és töltény és drog birtoklás miatt. Mivel ez elég indokot adott, hogy sokkal alaposabban átvizsgáljuk a személyt így néztünk ruházatot és csomagtartót is. A személynél találtunk egy viperát ami miatt megbilincseltük és a Los Santosi Rendőr Kapitányságra beszállítottuk majd az egyes kihallgató helyiségben a jogok tisztázása követően megkezdtük a kihallgatást. Mr. Ardian Abazi a kihallgatás beismerte, hogy illegálisan van nála a vipera [...Bevallok mindent hibáztam minden...] rákérdeztünk, hogy kitől és hol vásárolta a kézifegyvert [...Örökségből...Papámé volt...] mivel ennél több információval nem tudott szolgálni és tekintve arra, hogy nem ez az első alkalom így enyhítést nem szabtam meg neki. Mr. Ardian Abazi ellen a vád 83.1 § Illegális Fegyver birtoklás - Kézifegyver30 nap börtönbüntetés és 52.000$ pénzbírság került kiszabásra a Büntető Törvény Könyvben leírtak szerint óvadék lehetősége fenn áll. KISZABOTT BÍRSÁGOK RÉSZLETEI Kiszabott pénzbírság összege: $52,000 Letöltendő börtönbüntetés hossza: 30 nap Óvadékra lehetőséget (X-el megjelölendő):
[X] - Kapott
[O] - Nem kapott Bevont okmányok (X-el megjelölendő):
[O] - Vezetői engedély
[O] - Fegyverviselési engedély ELKOBZOTT TÁRGYAKRÓL KÉSZÜLT LELTÁR Elkobzott tárgyak és azok darabszámai: Vipera (1 darab) (Bizonylatos a figyelmeztetés kiosztásra került) Megsemmisítésről bizonyíték ((NPCnek átadásról kép / Rádióról, iratokról kukába rakás)):
- Leadott tárgyak után kapott pénzösszeg: -
Los Santos Rendőrség
Jelentési formanyomtatvány: Előállítás JELENTÉST BEKÜLDŐ ÉS EGYSÉGÉNEK ADATAI Teljes név:
Mark Hansen Rendfokozat:
Zászlós Egység főkódja és egységszáma: Adam-210 Egység további tagjainak teljes nevei, rendfokozatai:
Dayan Serra r. Őrmester ELŐÁLLÍTÁS RÉSZLETEI Előállított személy teljes neve:
Astrid Lindburg
Előállított személy járművének típusa, rendszáma (Amennyiben van):
Nissan GT-R - DFK-69 Körözést elrendelő neve:
Mark Hansen Körözést elrendelő szervezetének teljes neve:
Rendőrség Előállítás pontos ideje (év,hó,nap):
2025.02.20. Elkövetett bűncselekmények megnevezései: 81.1 § Illegális töltény birtoklás - 9x19mm, .45 ACP töltény (ITBK) 83.2 § Illegális fegyver birtoklás - Engedélyköteles fegyverek (IFBK) 56.1 § Rendőr előli menekülés - Járművel (REMJ) 57 § Rendőri utasítás megszegése (RUM) Az intézkedés részletes leírása:
Járőrszolgálatot teljesítettem Dayan Serra r. Őrmesterrel az Adam-210-es egység szám alatt, mikor Los Santos Rodeo térségében észre vettem, hogy az egyik piros lámpánál nem állt meg majd kifarolva bekanyarodott egy Nissan GT-R típusú gépjármű sajnos nem sikerült sem a rendszámát leolvasni sem felszólítani mivel nagy sebességgel elhajtott a helyszínről. Pár perc elteltével ismét felbukkant a GT-R, azonnal felszólítottam de ennek nem tett eleget és menekülni kezdett erősítést hívtam viszont újra elvesztettük Rodeo térségében. Mivel egy pillanatra félre állít így a rendszám alapján már ki tudtam helyezni a megfelelő körözést és megkezdtem a felderítést ezen felül mivel a társszervek is a helyszínen voltak így pontos leírást és rendszámot illetve,hogy déli határon haladt át az imént közölve lett a sürgősségi rádión. Ezt követően a Terrorelhárítás egyik munka társa helikopterből észre vette a menekülő GT-R és követni kezdte fentről az üldözés nem tartott sokáig mivel a sofőr Nagykereskedés előtti kanyarban kisodrottot és bele eset a vízbe amint sikerült partra kitessékelni a személyt átvettük és a Los Santosi Rendőr Kapitányságra beszállítottuk majd az egyes kihallgató helyiségbe a jogok tisztázása követően ügyvédet szeretett volna viszont nem volt elérhető az ügyvéd aki felakart fogadni így lemondott erről a jogáról. Mrs. Astrid Lindburg-nak a kihallgatás megkezdtük ahol elsőnek a nála lévő Colt - 45 típusú maroklőfegyver és a hozzátartozó töltényekre kérdeztünk rá elsőnek azt állította, hogy [...Loptam...] majd ezt kijavította [...Találtam egy kukába...El se tudja képzelni mennyien dobálnak ki ilyeneket...] majd rákérdeztünk, hogy mért is volt nála a lőfegyver [...Önvédelem azt hiszem...Én aztán nem kerestem semmi ilyet! Csak megláttam, és mondtam magamba, hogy nem hagyom ott...] Mrs. Lindburg nem rendelkezett előélettel illetve együtt működött az eljárás alatt így 40 százalék enyhítést szabtam meg neki a börtönbüntetésből. Mrs. Astrid Lindburg ellen a vád 81.1 § Illegális töltény birtoklás - 9x19mm, .45 ACP töltény; 83.2 § Illegális fegyver birtoklás - Engedélyköteles fegyverek; 56.1 § Rendőr előli menekülés - Járművel; 57 § Rendőri utasítás megszegése120 nap börtönbüntetés és 228.800$ pénzbírság szabására került illetve a vezetői engedély bevonásra került illetve a Büntető Törvény Könyvben leírtak szerint óvadék lehetősége fenn áll. KISZABOTT BÍRSÁGOK RÉSZLETEI Kiszabott pénzbírság összege: $228,800 Letöltendő börtönbüntetés hossza: 120 nap Óvadékra lehetőséget (X-el megjelölendő):
[X] - Kapott
[O] - Nem kapott Bevont okmányok (X-el megjelölendő):
[X] - Vezetői engedély
[O] - Fegyverviselési engedély ELKOBZOTT TÁRGYAKRÓL KÉSZÜLT LELTÁR Elkobzott tárgyak és azok darabszámai: Colt 45 (1) (100%) .45 ACP (56 darab) Megsemmisítésről bizonyíték ((NPCnek átadásról kép / Rádióról, iratokról kukába rakás)):