Mark Hansen Zászlós jelentései [02.10 - 02.16]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Zrinyi Mark

Fórum betyár
2019. 02. 24.
1 170
122
19
V4 karakter
Mark Hansen
LV karakter
Thomas Jhonson
V2 karakter
Mark Lavery
jelentesek.png

Los Santos Rendőrség
Jelentési formanyomtatvány: Előállítás

JELENTÉST BEKÜLDŐ ÉS EGYSÉGÉNEK ADATAI

Teljes név:
Mark Hansen
Rendfokozat:
Zászlós
Egység főkódja és egységszáma:
Charlie-1
Egység további tagjainak teljes nevei, rendfokozatai:
-

ELŐÁLLÍTÁS RÉSZLETEI

Előállított személy teljes neve:
Natan Kelmendit
Előállított személy járművének típusa, rendszáma (Amennyiben van):
Maverick - AF-FF-69
Körözést elrendelő neve:
William Hillson
Körözést elrendelő szervezetének teljes neve:
Rendőrség
Előállítás pontos ideje (év,hó,nap):
2025.02.11.
Elkövetett bűncselekmények megnevezései:
56.1 § Rendőr előli menekülés - Járművel (REMJ)
57 § Rendőri utasítás megszegése (RUM)
83.3 § Illegális fegyver birtoklás - Egyéb fegyver (IFBE)
81.1 § Illegális töltény birtoklás - 9x19mm, .45 ACP töltény (ITBK)
86.1 § Kábítószer birtoklás - Kis tétel (1-5 gramm / darab) (IKBK)
Az intézkedés részletes leírása:
Készenléti repülést végeztem a Charlie-1-es egység szám alatt. Repülés alatt több alkalommal is bejelzett egy helikopter Los Santos Kórháznál mint illetéktelen belépés a légtérbe, erre reagáltam majd amit oda értem láttam felszállni a helikopter megvártam még elhagyta a kórház térségét felszólítottam de ennek nem tett eleget több alkalommal is fel lett szólítva, hogy azonnal egy biztonságos helyen szálljon le, így rádión értesítve lett a honvédség akik pár percen belül egy vadászgépet küldtek az üldözés helyszínére mivel továbbra sem tett eleget a felszólításnak így a vadászgép lelőtte a menekülő helikoptert ennek hatására a menekül gép lezuhant. Azonnal kiszállt a személy és elkezdett futva menekülni, több földi egységi részt vett az üldözésbe így azonnal elfogtuk. A helikopternek a rakterét átvizsgáltam majd találtam kettő darab TEC-9 típusú gépfegyvert, rengeteg 9x19 mm kaliberű töltény és több gramm kábítószert ezeket elkoboztam és nyilvántartásba vettem. A személyt a Los Santosi Rendőr Kapitányságra szállítottam be majd az egyes kihallgató helyiségbe kísértem a jogok tisztázása követően megkezdtem a kihallgatást. Mr. Natan Kelmendit elmondta a kihallgatáson, hogy [...Jeffersonnál vásároltam, őket. A kokain pedig a saját termésemnek volt a legvége...Kaszinó mellett jó...] elmesélte, hogy a kábítószert azért használja mivel [...Olyan mint a whiskey, csak a kóla a legjobb, és jobban lehet vele gondokodni...] adott személy leírást az eladóról akitől vásárolta a fegyvereket és a töltényeket [...Sötét bőrű, személy. És a 4 sávosról szokott mindig felém jönni gondolom arról jöhet esetleg...Tesla S el szokott jönni, egyedi rendszámmal, nem átlagos hanem inkább feltűnés keltő...] mivel együtt működött és megadta magát így 40 százalék enyhítést szabtam a börtönbüntetésből. Mr. Natan Kelmendit ellen a vád 56.1 § Rendőr előli menekülés - Járművel; 57 § Rendőri utasítás megszegése; 83.3 § Illegális fegyver birtoklás - Egyéb fegyver; 81.1 § Illegális töltény birtoklás - 9x19mm, .45 ACP töltény; 86.1 § Kábítószer birtoklás - Kis tétel (1-5 gramm / darab) 120 nap börtönbüntetés és 300.000$ pénzbírság került kiszabásra a Büntető Törvény Könyvben leírtak alapján óvadék lehetősége fenn áll.

KISZABOTT BÍRSÁGOK RÉSZLETEI

Kiszabott pénzbírság összege:
$300,000
Letöltendő börtönbüntetés hossza:
120 nap
Óvadékra lehetőséget (X-el megjelölendő):
[X] - Kapott
[O] - Nem kapott
Bevont okmányok (X-el megjelölendő):
[O] - Vezetői engedély
[O] - Fegyverviselési engedély

ELKOBZOTT TÁRGYAKRÓL KÉSZÜLT LELTÁR

Elkobzott tárgyak és azok darabszámai:
TEC-9 (1 darab) (39%)
TEC-9 (1 darab) (34%)
9x19mm (667 darab)
Kokain (5 darab)
Megsemmisítésről bizonyíték ((NPCnek átadásról kép / Rádióról, iratokról kukába rakás)):
Leadott tárgyak után kapott pénzösszeg:
$89,857

Aláírás:
Mark Hansen
lablec.png

Zrinyi Mark

Fórum betyár
2019. 02. 24.
1 170
122
19
V4 karakter
Mark Hansen
LV karakter
Thomas Jhonson
V2 karakter
Mark Lavery
jelentesek.png

Los Santos Rendőrség

Teljes név:
Mark Hansen
Rendfokozat:
Zászlós
Charlie-1
-

ELŐÁLLÍTÁS RÉSZLETEI

Adam S Serrano
Reefer - AC-CG-02
Körözést elrendelő neve:
-
-
2025.02.12.
114.2 § Gyilkosság - Emberölési kísérlet hivatalos személlyel szemben (EKHSZSZ)
Készenléti repülést végeztem Charlie-1-es egység szám alatt. Palomino térségben észre vettem egy Sárga helikoptert akit igazoltatás alá vontam viszont amikor leszálltak a földre akkor a pilóta kiszállt és fegyvert tartott rám, azonnal erősítést hívtam és elkezdtem őket követni és egy szigetre amint megérkezett az erősítés. Leszálltunk a szigetre majd elkezdtük keresni a kettő elkövetőt, akik a helikopterben ültek. Pár perc elteltével sem találtuk meg a mellényes személyeket így vissza indultam a helikopterhez oda fele pár méterrel észre vettem egy mellényes személyt akinél fémkereső volt. Amint megérkezett az erősítés akkor elkezdtük felkeresni a személyt nem telt el sok idő mikor egy fa mellől tüzet nyitott rám a mellényes személy, azonnal viszonoztam a tüzet így ennek hatására megsérült az elkövető majd lefegyvereztük. Pár perc elteltével megérkezett a szanitéc, az ellátást követően a Los Santosi Rendőr Kapitányságra lett beszállítva az egyes kihallgató helyiségbe majd a jogok tisztázása követően megkezdtem Mr. Adam S Serrano kihallgatását, aki elmondta, hogy [...önvédelem volt...] az, hogy tüzet nyitott rám rákérdeztem, hogy esetleg tudja-e, hogy kitől és hol vásárolta a fegyvert viszont nem tudott használható információval szolgálni viszont nem rendelkezett előélettel illetve együtt működött így 40 százalék enyhítést szabtam meg a börtönbüntetésből. Mr. Adam S Serrano ellen a vád 114.2 § Gyilkosság - Emberölési kísérlet hivatalos személlyel szemben; 83.3 § Illegális fegyver birtoklás - Egyéb fegyver; 81.1 § Illegális töltény birtoklás - 9x19mm, .45 ACP töltény 120 napbörtönbüntetés és 300.000$ pénzbírság kerül kiszabásra a Büntető Törvény Könyvben leírtak szerint óvadék lehetősége nem áll fenn.

$300,000
120 nap
[O] - Kapott
[X] - Nem kapott
[O] - Vezetői engedély

TEC-9 (1 darab) (1%)
9x19mm (210 darab)
Megsemmisítésről bizonyíték ((NPCnek átadásról kép / Rádióról, iratokról kukába rakás)):
$4,821

Aláírás:
Mark Hansen
lablec.png

Zrinyi Mark

Fórum betyár
2019. 02. 24.
1 170
122
19
V4 karakter
Mark Hansen
LV karakter
Thomas Jhonson
V2 karakter
Mark Lavery
jelentesek.png

Los Santos Rendőrség

Teljes név:
Mark Hansen
Rendfokozat:
Zászlós
Charlie-1
-

ELŐÁLLÍTÁS RÉSZLETEI

Chris Bianchi
Audi RS4 Avant B8 - ALLROAD4
Körözést elrendelő neve:
-
-
2025.02.15.
Készenléti repülést végeztem a Charlie-1-es egység szám alatt. Blueberry és Montgomery térségében repültem mikor észre vettem egy Fekete Audi-t aki folyamatosan járta az erdőben keresve valamit, mivel ez elég gyanús és figyelem felkeltő viselkedés így követni kezdtem fentről, hogy ne vegyen észre. A személy végig haladt Blueberry melleti erődbe majd átment a határon ezt követően elvesztettem viszont kis idő elteltével Angel Pine erődben újra megtaláltam majd ezt követően jeleztem egy földi egységnek akik erre reagáltak és megállítást követően kiszállítottuk a sofőrt majd a ruházat átvizsgálást alkalmaztunk ahol elő került egy TEC-9 típusú gépfegyver és hozzátartozó tárak amiket elkoboztam és egy bűnjeles tasakban helyeztem. A Los Santosi Rendőr Kapitányságra beszállítottam a személyt az egyes kihallgató helyiségbe kísértem és a jogok tisztázása követően megkezdtem a kihallgatást Mr. Chris Bianchi beismerte, hogy hibát követettel és elmondta, hogy mért van nála a fegyver [...A történet ott kezdődött, hogy megszorultam anyagilag a civil életemben...Házam és autóm van, illetve én magam amit finanszíroznom kell...Életemet a bányászattal és horgászattal töltöttem főként, ebből származott a jövedelmem...Sajnos ez már nem volt elég...Meggondolatlan döntéseim között szerepelt az, hogy nem legális úton jutok pénzhez...Láttam már a városban ehhez hasonlót, fegyverrel járják az erdőt, embereket keresnek...Régen sajnos én is estem áldozatul ilyennek...] rákérdeztem, hogy a fegyvert és a töltényeket kitől és hol vásárolta [...A fegyvert és a töltényt egy illegális portálon vásároltam...Nagyjából 200 ezer dollár értékben...] megpróbáltam használható információt szerezni viszont [...Sajnos nincs birtokomban, probáltam minden ehhez köthetőt törölni a telefonomból...] Mr. Bianchi beismerte, hogy rablásra készült [...A rablást nem tudtam végigvinni, sajnos nem volt hozzá lelki erőm...A fegyvert hordoztam magamnál...] mivel nem rendelkezett előélettel illetve az eljárás alatt együtt működött és nem próbált meg félre vezetni így 40 százalék enyhítést szabtam meg a börtönbüntetésből. Mr. Chris Bianchi ellen a vád 81.1 § Illegális töltény birtoklás - 9x19mm, .45 ACP töltény; 83.3 § Illegális fegyver birtoklás - Egyéb fegyver 69 nap börtönbüntetésre és 168.000$ pénzbírság került kiszabásra a Büntető Törvény Könyvben leírtak alapján óvadék lehetősége fenn áll.

$168,000
69 nap
[X] - Kapott
[O] - Nem kapott
[O] - Vezetői engedély

TEC-9 (1 darab) (54%)
9x19mm (150 darab)
$30,300

Aláírás:
Mark Hansen
lablec.png

Utoljára szerkesztve:

Zrinyi Mark

Fórum betyár
2019. 02. 24.
1 170
122
19
V4 karakter
Mark Hansen
LV karakter
Thomas Jhonson
V2 karakter
Mark Lavery
jelentesek.png

Los Santos Rendőrség

Teljes név:
Mark Hansen
Rendfokozat:
Zászlós
Charlie-1
-

ELŐÁLLÍTÁS RÉSZLETEI

Logen Jack
Volkswagen Golf V - AG-BA-06
Körözést elrendelő neve:
-
-
2025.02.15.
83.2 § Illegális fegyver birtoklás - Engedélyköteles fegyverek (IFBK)
Készenléti repülést végeztem a Charlie-1-es egység szám alatt, mikor Blueberry környékén jelzett egy körözött gépjármű akinek kezdtem a felderítést így elindultam Montgomery kórház felé viszont a kórháztól nem messze a földes út mellett észre vettem három személyt az egyik személynek fel volt rakva a keze így azonnal erősítést hívtam, majd rádión közöltem, hogy rablás van folyamatban a kiérkező erősítéssel együtt lefegyvereztük mind a kettő személyt majd átvizsgáltuk a ruházatukat mind a kettő személynél volt egy Colt-45 típusú maroklőfegyver illetve hozzátartozó tárak amiket elkoboztam és bűnjeles tasakba helyeztem ezt követően a gépjárművet is átnéztük viszont abban nem találtunk semmit ezt követően megkérdeztük az áldozatot ,hogy jól van illetve sikerült-e értéket eltulajdonítani a személyeknek viszont időben reagáltunk így nem sikerült elvenni semmi féle értéket az áldozattól. A Los Santosi Rendőr Kapitányságra beszállítottam őket majd az egyes kihallgató helyiségbe kísértem és a jogaik tisztázása követően megkezdtem a kihallgatásukat mivel Mr. Logen Jack sokkal együtt működőben tűnt a viselkedés alapján így vele kezdtem meg. Mr. Jack a barátja segítségével elárulta, hogy egy ismeretlen személytől vette a fegyvert és a töltényeket Zálogháznál. Meg is adták a telefonszámát a kereskedőnek így ezt az információt átadtam a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársainak akik nyomozásba kezdenek a kereskedővel szemben, ezt követően mivel Mr. Jack nem rendelkezett előélettel és együtt működőt így 40 százalék enyhítést szabtam meg neki a börtönbüntetésből. Mr. Logen Jack ellen a vád 83.2 § Illegális fegyver birtoklás - Engedélyköteles fegyverek; 81.1 § Illegális töltény birtoklás - 9x19mm, .45 ACP töltény 57 nap börtönbüntetés és 130.000$ pénzbírság kiszabásra került a Büntető Törvény Könyv szerint óvadék lehetősége fenn áll.

$130,000
57 nap
[X] - Kapott
[O] - Nem kapott
[O] - Vezetői engedély

Colt 45 (1 darab) (65%)
.45 ACP (20 darab)
$26,400

Aláírás:
Mark Hansen
lablec.png

Zrinyi Mark

Fórum betyár
2019. 02. 24.
1 170
122
19
V4 karakter
Mark Hansen
LV karakter
Thomas Jhonson
V2 karakter
Mark Lavery
jelentesek.png

Los Santos Rendőrség

Teljes név:
Mark Hansen
Rendfokozat:
Zászlós
Charlie-1
-

ELŐÁLLÍTÁS RÉSZLETEI

Logen Jacob
Volkswagen Golf V - AG-BA-06
Körözést elrendelő neve:
-
-
2025.02.15.
83.2 § Illegális fegyver birtoklás - Engedélyköteles fegyverek (IFBK)
Készenléti repülést végeztem a Charlie-1-es egység szám alatt, mikor Blueberry környékén jelzett egy körözött gépjármű akinek kezdtem a felderítést így elindultam Montgomery kórház felé viszont a kórháztól nem messze a földes út mellett észre vettem három személyt az egyik személynek fel volt rakva a keze így azonnal erősítést hívtam, majd rádión közöltem, hogy rablás van folyamatban a kiérkező erősítéssel együtt lefegyvereztük mind a kettő személyt majd átvizsgáltuk a ruházatukat mind a kettő személynél volt egy Colt-45 típusú maroklőfegyver illetve hozzátartozó tárak amiket elkoboztam és bűnjeles tasakba helyeztem ezt követően a gépjárművet is átnéztük viszont abban nem találtunk semmit ezt követően megkérdeztük az áldozatot ,hogy jól van illetve sikerült-e értéket eltulajdonítani a személyeknek viszont időben reagáltunk így nem sikerült elvenni semmi féle értéket az áldozattól. A Los Santosi Rendőr Kapitányságra beszállítottam őket majd az egyes kihallgató helyiségbe kísértem és a jogaik tisztázása követően megkezdtem a kihallgatásukat Mr. Logen Jacob volt a másik személy akit rabláson kaptam viszont ő vele nehezebb volt szót érteni. Több alkalommal is rá kellett szólni, hogy maradjon az asztalnál. Mr. Jacob volt börtönben egy alkalommal így a viselkedésével és a hozzáállásával az eljárással szemben úgy döntöttem, hogy a használható információ ellenére sem szabtam meg neki enyhítést. Mr. Logen Jacob ellen a vád 83.2 § Illegális fegyver birtoklás - Engedélyköteles fegyverek; 81.1 § Illegális töltény birtoklás - 9x19mm, .45 ACP töltény 95 nap börtönbüntetés és 130.000$ pénzbírság került kiszabásra a Büntető Törvény Könyvbe leírtak alapján óvadék lehetősége fenn áll.

$130,000
95 nap
[X] - Kapott
[O] - Nem kapott
[O] - Vezetői engedély

Colt 45 (1darab) (57%)
.45 ACP (21 darab)
$23,440

Aláírás:
Mark Hansen
lablec.png

TNMTRoli

Klaviatúra gyilkos
Támogató
2019. 06. 17.
780
703
V4 karakter
William S David
LV karakter
Kayla Wilson
Rendben vannak a jelentései, szép munka.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.