- 2019. 02. 24.
- 1 208
- 126
- 19
- V4 karakter
- Mark Hansen
- LV karakter
- Thomas Jhonson
- V2 karakter
- Mark Lavery

Los Santos Rendőrség
Jelentési formanyomtatvány: Előállítás
JELENTÉST BEKÜLDŐ ÉS EGYSÉGÉNEK ADATAI
Teljes név:
Mark Hansen
Rendfokozat:
Törzszászlós
Egység főkódja és egységszáma:
Charlie-2, Charlie-1
Egység további tagjainak teljes nevei, rendfokozatai:
Alfeo Salvatore r. Törzszászlós
ELŐÁLLÍTÁS RÉSZLETEI
Előállított személy teljes neve:
Zlatan Vojkovic
Előállított személy járművének típusa, rendszáma (Amennyiben van):
-
Körözést elrendelő neve:
-
Körözést elrendelő szervezetének teljes neve:
-
Előállítás pontos ideje (év,hó,nap):
2025.04.28.
Elkövetett bűncselekmények megnevezései:
114.4 § Gyilkosság - Hivatalos személy meggyilkolása (GYKH) (Bűnr.)
83.3 § Illegális fegyver birtoklás - Egyéb fegyver (IFBE)
81.1 § Illegális töltény birtoklás - 9x19mm, .45 ACP töltény (ITBK)
86.1 § Kábítószer birtoklás - Kis tétel (1-5 gramm / darab) (IKBK)
Az intézkedés részletes leírása:
Készenléti repülést végeztem a Charlie-2-es egység szám alatt, aranybank körül körözöttem a levegőben folyamatosan figyelve a külsős támadókat amikor észre vettem ,hogy egy Lila-Fekete helikopter leszállt Kormánytetőre majd tüzet nyitottak a biztosítókra ezt azonnal rádióztam majd megpróbáltam olyan pozíciót felvenni ahol pontosan ráláttok a tangokra viszont felszálltak majd menekülni kezdtem a levegőben volt már akkor egy Foxtrot vadászgép ami amint magasabbra emelkedtek tüzet nyitott rájuk majd Los Santos gyár felé vették az irányt és sikerült nekik leszállni a tetőre majd elkezdte beszaladni viszont ilyenkor már több légi egység is rajtuk volt és pár elkövetőn kívül akiknek sikerült bemenekülni a gyárba egy azonnal életét vesztett a másikat pedig elfogtuk, az elfogást követően beszállítottuk a Los Santosi Rendőr Kapitányságra ahol az egyes kihallgató helyiségbe lett kísérve és megkezdtük a kihallgatást. Mr. Zlatan Vojkovic-nál találtunk több száll füves cigarettát illetve egy MP5 típusú gépfegyver és hozzátartozó tárakat ezeket nyilvántartásba vettük és egy bűnjeles tasakba helyeztük amit lezártunk. Mr. Vojkovic elmondta, hogy [...Fhuu, ezek már nagyon régen megvoltak...] rákérdeztem, hogy esetleg meg tudja mondani pontosan kitől is vásárolta régebben [...valami embertől az utcán...] annyit viszont elárult, hogy a beceneve [...Dee, valami Parker...] ezt után rákérdeztem, hogy ismeri-e azokat a személyeket akikkel együtt menekült [...Nagyon régi ismerősök vagyok velük...Kiskorom óta imserjük egymást...] megadta a kereskedő telefonszámát, ezt az információt az illetékes társszervenek átadtuk. Mr. Vojkovic mivel együtt működött az eljárása alatt illetve, használható információval szolgálat így Alfeo Salvatore r. Törzszászlós 1258-as jelvényszámmal megadta a 40 százalék enyhítést a börtönbüntetésből. Mr. Zlatan Vojkovic ellen a vád 114.4 § Gyilkosság - Hivatalos személy meggyilkolása (bűnrészeség); 83.3 § Illegális fegyver birtoklás - Egyéb fegyver; 81.1 § Illegális töltény birtoklás - 9x19mm, .45 ACP töltény; 86.1 § Kábítószer birtoklás - Kis tétel (1-5 gramm / darab) így 120 nap börtönbüntetésre és 300.000$ pénzbírság került kiszabásra a Büntető Törvény Könyvbe leírtak alapján óvadék lehetősége nem áll fenn.
KISZABOTT BÍRSÁGOK RÉSZLETEI
Kiszabott pénzbírság összege:
$300,000
Letöltendő börtönbüntetés hossza:
120 nap
Óvadékra lehetőséget (X-el megjelölendő):
[O] - Kapott
[X] - Nem kapott
Bevont okmányok (X-el megjelölendő):
[O] - Vezetői engedély
[O] - Fegyverviselési engedély
ELKOBZOTT TÁRGYAKRÓL KÉSZÜLT LELTÁR
Elkobzott tárgyak és azok darabszámai:
Füves cigi (3 darab)
9x19mm (146 darab)
MP5 (1 darab) (Bizonylatos volt, fegyver figyelmeztetés kiosztásra került)
Megsemmisítésről bizonyíték ((NPCnek átadásról kép / Rádióról, iratokról kukába rakás)):
Leadott tárgyak után kapott pénzösszeg:
$14,920
Aláírás:
Mark Hansen
Mark Hansen