Mark Hansen Főtörzsőrmester jelentései [09.23 - 09.29]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Zrinyi Mark

Fórum betyár
2019. 02. 24.
1 113
78
19
V4 karakter
Mark Hansen
LV karakter
Thomas Jhonson
V2 karakter
Mark Lavery
jelentesek.png

Los Santos Rendőrség
Jelentési formanyomtatvány: Előállítás

JELENTÉST BEKÜLDŐ ÉS EGYSÉGÉNEK ADATAI

Teljes név:
Mark Hansen
Rendfokozat:
Főtörzsőrmester
Egység főkódja és egységszáma:
Adam-407
Egység további tagjainak teljes nevei, rendfokozatai:
Taylen Stokes Őrmester

ELŐÁLLÍTÁS RÉSZLETEI

Előállított személy teljes neve:
Hakan Basim
Előállított személy járművének típusa, rendszáma (Amennyiben van):
-
Körözést elrendelő neve:
-
Körözést elrendelő szervezetének teljes neve:
-
Előállítás pontos ideje (év,hó,nap):
2024.09.24.
Elkövetett bűncselekmények megnevezései:
62.2 § Testi sértés - Súlyos (8 napon túl gyógyuló sérülés) (TSS)
Az intézkedés részletes leírása:
Délutáni járőrszolgálat teljesítése közben érkezett 13:33 perc körül egy vészhívás miszerint egy akkor még ismeretlen személy verekedésbe kezdet egy golf ütővel a fogadást követően a legrövidebb idő alatt a helyszínre sietünk amikor megérkeztünk egy eszméletlen személyt találtunk és egy személyt aki a hívást kedvezményezte, elmondása szerint Blueberry erődbe menekült az elkövető , gyalogosan azonnal kértem, hogy hívjon mentőt a sérülthöz majd megkezdtük a felkutatását , több alkalommal is körbe jártunk az erdőben de nem találtunk semmi féle jelet vagy nyomot ,hogy az elkövető itt járt volna vagy esetleg elbujt az egyik épületben, minél több idő telt el annál kisebb esély van rá ,hogy sikeresen elfoghatjuk a gyanúsította. Vissza fele tartottunk a verekedés helyszínére ,hogy pontos személyleírást kérjünk róla illetve mivel a parton volt ezért lehetséges ,hogy van ott parkol a gépjárműve amiért visszatérhet. Oda fele a föld út mellett találtunk egy sérültet azonnal hívtunk segítséget az úrnak és ilyenkor derült ki ,hogy ugyan az a személy ütötte le mint a parton lévő áldozatott, ilyenkor jöttünk rá ,hogy nem csak egy szimplán hirtelen indulatú személyt keressünk hanem innentől egy ámokfutásba lévő célszemélyt, nagyobbítottunk a keresési hálón, majd egy elég gyanús Szürke Mercedes-Benz W220-al találtunk az erdőtől nem messze mikor közelebb értünk elindult , majd hirtelen megfordult és átment a határon, ilyenkor kezdtünk utána menni, és intézkedés alá vontuk a gépjárművet rendszáma DZSYG0L0 volt, a sofőr tovább mehetett viszont az utasra illet a kereset személy leírás így kiszállítottuk majd előzetes letartoztatásba vettük ezt követően vissza vittük elsőnek az első tett helyszínére majd a második tett helyszínére mind a kettő áldozat megerősítette ,hogy a bilincsben lévő célszemély az ámokfutó. Ezt követően felvettük a vallomásokat és előállítottuk Mr. Hakan Basim-ot a Los Santosi Kapitányságra a jogai tisztázás követően nem élt egyik jogával sem, a kihallgatás alatt bűnösnek vallotta magát mindkettő bűncselekményben így a vád ellen 62.2 § Testi sértés - Súlyos (8 napon túl gyógyuló sérülés) 60 nap börtönbüntetés és 78.000 $ pénzbírság került kiszabásra.

KISZABOTT BÍRSÁGOK RÉSZLETEI

Kiszabott pénzbírság összege:
$78,000$
Letöltendő börtönbüntetés hossza:
60 nap
Óvadékra lehetőséget (X-el megjelölendő):
[O] - Kapott
[X] - Nem kapott
Bevont okmányok (X-el megjelölendő):
[O] - Vezetői engedély
[O] - Fegyverviselési engedély

ELKOBZOTT TÁRGYAKRÓL KÉSZÜLT LELTÁR

Elkobzott tárgyak és azok darabszámai:
-
Megsemmisítésről bizonyíték ((NPCnek átadásról kép / Rádióról, iratokról kukába rakás)):
-
Leadott tárgyak után kapott pénzösszeg:
-

Aláírás:
Mark Hansen
lablec.png

• Fire
Reactions: Néma

Zrinyi Mark

Fórum betyár
2019. 02. 24.
1 113
78
19
V4 karakter
Mark Hansen
LV karakter
Thomas Jhonson
V2 karakter
Mark Lavery
jelentesek.png

Los Santos Rendőrség
Jelentési formanyomtatvány: Előállítás

JELENTÉST BEKÜLDŐ ÉS EGYSÉGÉNEK ADATAI

Teljes név:
Mark Hansen
Rendfokozat:
Főtörzsőrmester
Egység főkódja és egységszáma:
Adam-407
Egység további tagjainak teljes nevei, rendfokozatai:
Ernest Meeks Őrmester

ELŐÁLLÍTÁS RÉSZLETEI

Előállított személy teljes neve:
Pablo Guillo
Előállított személy járművének típusa, rendszáma (Amennyiben van):
Volkswagen Golf V - AD-KA-86
Körözést elrendelő neve:
-
Körözést elrendelő szervezetének teljes neve:
-
Előállítás pontos ideje (év,hó,nap):
2024.09.28.
Elkövetett bűncselekmények megnevezései:
113.1 § Gyilkosság - Emberölési kísérlet (EKCSZSZ)
54 § Hatóság félrevezetése (HF)
56 § Rendőri utasítás megszegése (RUM)
41 § Rendőrrel szembeni tiszteletlenség (RSZT)
Az intézkedés részletes leírása:
Járőrszolgálat teljesítettük Ernest Meeks r. Őrmesterrel együtt az Adam-407-es Audi Q7-tel. Több igazoltatást követően 16:56 körül érkezett egy vészhívás a hívás tartalmából annyi információt lehet megtudni az esetről ,hogy valakit megpróbáltak megölni, a hívás azonosító száma: 55 volt. A rádiózást követően azonnal a vészhívás helyszínére sietünk ahol 3 férfit találtunk az egyik súlyos sérülésekkel a földön feküdt azonnal vételezni kezdtem egy szanitécet az állományból, rövid időn belül Kyran Reece r. Főtörzszászlós-tól kaptam választ aki a legrövidebb idő alatt a helyszínre érkeztek. A sérült annyi információval tudod szolgálni ,hogy egy golf ütővel ütötték le az akkor még ismeretlen gyanúsított ,a helyszínen mindkettő személyt azonnal intézkedés alá vontunk az egyik személy Mr. Walter Douglas elmondta ,hogy ő akkor érkezett a helyszínre mikor már az áldozat a földön feküdt és nem látta ,hogy mi történt. A vallomása követően Mr. Douglas-t elengedtem mivel semmi nem bizonyította az ellenkezőjét. A másik személy Mr. Pablo Guillo elmondta ,hogy az úr szándékosan többször is rá húzta a kormányt és erről készült több felvétel is, de viszont tagadta ,hogy ő ütötte volna le az áldozatott. Az intézkedést kiterjesztettük a személyek tulajdonában álló gépjárművekre amik a helyszínen voltak, az akkor már ismert Mr. Pablo Guillo-nak tulajdonát képezte egy Volkswagen Golf V-s márkájú gépjármű. Az ujjlenyomatok érdekében a csomagtér átkutatást steril orvosi kesztyűben kezdtem meg, pár percen belül találtam egy golf ütött a csomagtérben amit egy bizonyíték gyűjtő tasakba helyeztem el és lezártam azt. Ezt követően előzetes letartoztatás alá vontam Mr. Guillo-t és ismertettem a jogait, az úr még mindig tagadta ,hogy nem ő a tettes. Alaposan szemügyre vettem a golf ütött de sajnos nem találtam rajta sem vér nyomokat sem nagyobb eldeformációt a tulajdonosa szerint úgy talált fémdetektorozás közben illetve arra hivatkozott ,hogy ő az áldozat mivel aki a földön fekszik többször is szándékosan neki ment. Pár perc leteltével Reece r. Főtörzszászlós-nak köszönhetően az áldozat megmenekült a halál közeli élményből.
Amint ki lehetett kérdezni Mr. Srinivas Edward volt az áldozat az ügyben. Ezt követően ő is elmondta ,hogy az előzetes letartoztatásba vett személy az aki megverte, ezt a gyanúsított még mindig tagadta és többszöri is azzal jellemzett minket ,hogy "rasszista" rendőrök vagyunk azért gondolunk rá mint tettes. Ez természetesen alaptalan vád, többször is ezt említette az úr illetve az áldozatott hibáztatta és több alkalommal is kellett figyelmeztetni ,hogy ne kiabáljon az intézkedés alatt. Mivel tagadta ,hogy ő verekedett volna ezért sürgősségi rádión 17:15-kor vételeztem a Nemzeti Nyomozó Iroda Bűnügyi osztályát, pár percen belül kaptam választ és a megadott koordinátára küldenek egy nyomozót, várakozás közben elkértem az említett kamerás felvételeket, ami szerint az áldozat több alkalommal is ráhúzta a kormányt, megkezdtem a kivizsgálást ez ügyben Mr. Edward-ot hibásnak találtam a felvétel alapján és felelősségre vontam ,hogy mért húzta rá többször is a kormányt de sajnos lényeges válasszal nem tudott szolgálni ezért 79.1 § Közúti veszélyeztetés - Személyi sérülés nélkül vád pont teljes körül kimerítése miatt 39.000 $ pénz bírságot szabtam ki. Megérkezett a Nemzeti Nyomozó Irodától a Bűnügyi nyomozó aki azonnal megkezdte a golf ütő teljes körű kivizsgálását ujjlenyomatokat vett le az ütőről majd a gyanúsítottól. A vizsgálat kiderítette ,hogy több ujjlenyomat is van az ütőn de sajnos ez nem volt elég arra ,hogy bizonyítéként lehessen kezelni az ütött mivel elmondás szerint úgy találta így akkor is rá kerülhetett az ujjlenyomat. Ezért még alaposabb vizsgálatra volt szükség amihez a nyomozó hívott segítséget mivel még nem végezhet ilyen körül vizsgálatot. Amit megérkezett megkezdték a vér nyomok keresését és találtak rajta vérnyomokat, ez után felvették a jegyző könyvet és a bizonyítékkal együtt behelyeztem az Audi Q7-nek a csomagtartójában található bizonyíték tároló részbe majd bezártam azt kulccsal. Megköszöntük a profi és gyors munkájukat ,majd előállítottuk Mr. Guillo-t a Los Santosi Rendőr Kapitányságon, amint oda értünk "Csukj le te rasszista geci" ezt közölte velünk majd a kettes kihallgatóba kisértük és ruházat átvizsgálást alkalmaztunk a jogai ismertetése követően nem élt egyik jogával sem. A kihallgatáson még mindig nem ismerte be teljesen ,hogy ő tette volna és próbálkozott "kis kapukat" keresve kibújni a felelősség alól. Viszont 2024.09.28 18:35-kor megtört a kihallgatás alatt és beismerte ,hogy ő tette és megérdemelte mivel kárt okozott a gépjárművében, ezt követően ismertettem a vádakat amik 113.1 § Gyilkosság - Emberölési kísérlet ; 54 § Hatóság félrevezetése ; 56 § Rendőri utasítás megszegése ; 41 § Rendőrrel szembeni tiszteletlenség ezeket mind beismerte ezért 245 nap börtönbüntetés és 227.500$ pénz bírság lett kiszabva, óvadéklehetőséges nem állt fenn a Büntető Törvény Könyv-be leírtak alapján.

KISZABOTT BÍRSÁGOK RÉSZLETEI

Kiszabott pénzbírság összege:
$227,500$
Letöltendő börtönbüntetés hossza:
245 nap
Óvadékra lehetőséget (X-el megjelölendő):
[O] - Kapott
[X] - Nem kapott
Bevont okmányok (X-el megjelölendő):
[O] - Vezetői engedély
[O] - Fegyverviselési engedély

ELKOBZOTT TÁRGYAKRÓL KÉSZÜLT LELTÁR

Elkobzott tárgyak és azok darabszámai:
-
Megsemmisítésről bizonyíték ((NPCnek átadásról kép / Rádióról, iratokról kukába rakás)):
Leadott tárgyak után kapott pénzösszeg:
-

Aláírás:
Mark Hansen
lablec.png

• Imádom
Reactions: Csomi

dxminik

js: 1+”1” = 11 | 1-“1” = 0
FőAdmin
v4
2019. 01. 10.
2 637
9 815
20
V4 karakter
Killian Burns
Gyönyörű jelentések lettek, megkapta érte a jutalmát is. Így tovább!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.