Mark David jelentkezési formanyomtatvány

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Forti

Újonc
2019. 08. 13.
9
2
Békéscsaba
V4 karakter
David Wagstaff
nav_logo_tsre.png

I. PARAGRAFUS
OOC, játékon kívüli adatok összegzése
Ebben a részben pár mondatra kell válaszolnod magaddal / a szerveren lévő OOC(!) karriereddel kapcsolatosan. Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!

[#1] Neved:
~ Mark David! ~

[#2] Korod:
~ 13! ~

[#3] Mióta játszol a SeeMTA szerverén és mennyi játszott perced van?
~ 2 éve, 500 perc! ~

[#4] Voltál-e már AdminJail-ben valamint Bannolva? Ha igen, akkor miért? (UCP kép kötelező)
~ Nem,https://imgur.com/a/wunIyxC ~

[#5] Miért szeretnél a frakció tagja lenni?
~ Mert értek a NAV munkájához és szeretem is csinálni! ~

[#6] Miért téged válasszunk?
~ Mert gyors vagyok,pontos,és precíz! ~

[#7] Mesélj nekünk magadról!
~ Zalán vagyok 13 éves 2 éve RP-zek minden féle szerveren megfordultam már.De a V2 jött be eddig a legjobban.Békéscsabán lakok egy kertesházba ahol van 2 boxer kutyám akiket nagyon szeretek sokat szoktam velük játszani . Jelenleg 8-ik osztályba megyek ahol megpróbálok mindent beleadni.Ha eljön az ideje majd rendőr tisztire szeretnék jelentkezni ahol nyomozónak szeretnék tanulni.Ha nagyobb leszek a rendvédelmet szeretném választani mind ahogy azt már említettem.Azon belül is nyomozó de hogy milyen nyomozó az egy jó kérdés azt még eldöntöm.Kosárlabdázok jelenleg illetve biciklizek is mellette.V2-n elég kevés percem van v3-on valamennyivel több van és azon több tapasztalatom is van de a V2 nagyon megtetszett az útobbi napokban. ! ~

II. PARAGRAFUS

IC, játékon belüli adatok összegzése, különböző szituációk elméleti részei

A jelentkezés második részében a karaktereddel, IC karriereddel fogunk törődni. A kérdésekre a játékban történt dolgok alapján válaszolj!Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!

[#1] Jelentkező neve:
~ Mark David! ~

[#2] Születési helye, ideje:
~ Las Venturas Medic Station 1993. 04. 24 ! ~

[#3] Ön szerint mi a Nemzeti adó- és vámhivatal feladata?
~ Határ védelme,adó ügyek! ~

[#4] Hogy végezne el egy igazoltatást?
~ Leszólítanám,rádióznám az igazoltatást,Elkérném az iratatit átnézem a csomagtartót,majd ha végzek és valami nincs rendbe megbírságolom! ~

[#5] Van-e ismertsége az állományba?
~ Nincs! ~

[#6] Miért pont önt válasszuk?
~ Mert precíz vagyok,tudok csapatban dolgozni.! ~

[#7] Mi a Nemzeti adó- és vámhivatal hatásköre?
~ Adó ügyek intézése.A határ védelme és a csempészet megakadályozása! ~

[#8] Mikor használhat kényszerítő eszközt?
~ Ha esetleg a célszemély nem engedelmeskedik! ~

[#9] Önéletrajz: (180 szó)
~ Mark vagyok 27 éves jelenleg.Szüleimmel nagyon jó kapcsolatba vagyunk.Gyerekkoromat Las Venturasban töltöttem ahol rengeteg embert megismertem. 2010 be jöttem Los Santos-ba hogy elvégezzem a rendőrségi akadémiát.Ami sikerült is de eddig nem szántam rá magam hogy jelentkezzek ténylegesen is az állományba.Rengeteget dolgozok Ipari szállítóként.Szeretek vezetni.Jól tudok lőni és tapasztalatom is van a rendőr akadémiáról.Az akadémiát elvégeztem és csak most szántam rá magam hogy rendőr lehessek.Az álmaimat soha nem adom fel.Jól tudok csapatban dolgozni és szeretek is mivel jelenleg pár futárral kosárlabdázok.Jelenleg egyedül élek egy bérlakásban amit éppen hogy tudok fizetni a béremből.
! ~
JaydenV2 válasza:
4.)A fórumon kötelező feltüntetni az IG nevedet. Legalább egy szerveren lévő karaktered nevét kell feltüntenti a profilodon. A megfelelő részlegbe csak akkor írhatsz, ha az ahhoz tartozó karaktered neve meg van adva. Pl.: ha V2 részlegre akarsz írni akkor köteles vagy a V2 karaktered megadni
Büntetés: Örökös kitiltás míg nincs feltüntetve a neved, keress fel egy Globális Moderátort!
Rajmi válasza:

Moderátor által szerkesztve, ekkor:

Carter

Az év Globális Moderátora | 2022
2019. 01. 11.
726
575
Kaposvár
sctve.hu
V4 karakter
Rick McKenzie
LV karakter
Nathan Owen
V2 karakter
Rick O'Ruah
nav_logo_tsre.png

Tisztelt Mark David!
Értesítjük, hogy a jelentkezési lapját a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Igazgatósága felülvizsgálta.
Az ön jelentkezése elutasításra került.
Amennyiben érez magában kellő ambíciót próbáljon szerencsét legközelebb.

Tisztelettel:
Rick O'Ruah
Altábornagy

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.