Panasztevő InGame neve:
► Mark Cox ◄
Panaszra tett személy InGame neve:
► Dr Peter R Barrera ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► Üdvözlöm a kedves olvasókat! Első sorban is Dr Peter R Barrera szeretném írni a PK-t mivel nagyon csúnya, otromba módon beszélt velem OOC , ami admin jelenlétében történt az admin nem szentelt rá sok figyelmet csak arra hogy nekem adja a AJ-t . ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
►
[2019-07-09 20:09:58] [Output] : Dr Peter R Barrera: (( Akkor a lehető LEGNAGYOBB AJ-t akarom rád. ))
[2019-07-09 20:10:10] [Output] : Dr Peter R Barrera: (( így 300 percel kezdem Ic jail. ))
[2019-07-09 20:10:21] [Output] : Dr Peter R Barrera: (( #nemvokflegma7esszinten ))
[2019-07-09 20:14:46] [Output] : Dr Peter R Barrera: (( Addig Mark_Cox 90.000$-os pénzbírságot fogsz majd kapni. ))
Képek: https://imgur.com/bS7Ymz7 , https://imgur.com/UbJOJUU ◄
Megjegyzés:
► Ez mind úgy történt hogy raboltunk (Fabio Matteo) -t sajnos az emberünk erő teljesen PG zett mivel hívta a rendőröket ami a 2. képen látható! Ez egyáltalán nem érdekelte az admint ,hogy PG zett a srác! Elmenekültem a motorommal és a fegyvert bele raktam a csomagtartójába és e miatt is kaptam az OOC hazudás AJ-t és a Non RP t, de sajnos ezek után elkaptak a rendőrök, ami a következő képp zajlott, ahogy beértünk PD re Dr Peter R Barrera már egyből kérdezte hogy hol a fegyver amit OOC kérdezett meg ... én elmondtam hogy a motoromba bele raktam amikor leráztalak titeket erre ő azt írta hogy RP ztem e ? ,de én azt nem értettem <>hogy RP zted ahogy bele raktad<> én ezt teljes mértékben félre értettem én azt értettem ,hogy rá kérdezett hogy bele raktam e a motoromba! És én erre egyből azt írtam hogy IGEN ez után jött hogy OOC hazudás stb. Ezt mind követően Dr Peter R Barrera egyből elkezdett OOC stílusban velem beszélni ami látszik is a képen és a logon is! Sajnos én nem tudom hogy az (( REM,RUM,ERF,IFBE )) miket jelent pontosan de szerintem a 180 perc IC aj és 90ezres birság sok ,de ez lehet ,hogy nem igaz csak én ezt nem tudom. ( ◄