Mark Cox --> Dr Peter R Barrera [marco]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

spaggy

Újonc
2019. 05. 08.
13
25
V4 karakter
predrag_kantorowicz
LV karakter
ryan_mcdowell

logo.png

Panasztevő InGame neve:
Mark Cox

Panaszra tett személy InGame neve:
Dr Peter R Barrera

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Üdvözlöm a kedves olvasókat! Első sorban is Dr Peter R Barrera szeretném írni a PK-t mivel nagyon csúnya, otromba módon beszélt velem OOC , ami admin jelenlétében történt az admin nem szentelt rá sok figyelmet csak arra hogy nekem adja a AJ-t .

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

[2019-07-09 20:09:58] [Output] : Dr Peter R Barrera: (( Akkor a lehető LEGNAGYOBB AJ-t akarom rád. ))
[2019-07-09 20:10:10] [Output] : Dr Peter R Barrera: (( így 300 percel kezdem Ic jail. ))
[2019-07-09 20:10:21] [Output] : Dr Peter R Barrera: (( #nemvokflegma7esszinten ))
[2019-07-09 20:14:46] [Output] : Dr Peter R Barrera: (( Addig Mark_Cox 90.000$-os pénzbírságot fogsz majd kapni. ))
Képek: https://imgur.com/bS7Ymz7 , https://imgur.com/UbJOJUU

Megjegyzés:
Ez mind úgy történt hogy raboltunk (Fabio Matteo) -t sajnos az emberünk erő teljesen PG zett mivel hívta a rendőröket ami a 2. képen látható! Ez egyáltalán nem érdekelte az admint ,hogy PG zett a srác! Elmenekültem a motorommal és a fegyvert bele raktam a csomagtartójába és e miatt is kaptam az OOC hazudás AJ-t és a Non RP t, de sajnos ezek után elkaptak a rendőrök, ami a következő képp zajlott, ahogy beértünk PD re Dr Peter R Barrera már egyből kérdezte hogy hol a fegyver amit OOC kérdezett meg ... én elmondtam hogy a motoromba bele raktam amikor leráztalak titeket erre ő azt írta hogy RP ztem e ? ,de én azt nem értettem <>hogy RP zted ahogy bele raktad<> én ezt teljes mértékben félre értettem én azt értettem ,hogy rá kérdezett hogy bele raktam e a motoromba! És én erre egyből azt írtam hogy IGEN ez után jött hogy OOC hazudás stb. Ezt mind követően Dr Peter R Barrera egyből elkezdett OOC stílusban velem beszélni ami látszik is a képen és a logon is! Sajnos én nem tudom hogy az (( REM,RUM,ERF,IFBE )) miket jelent pontosan de szerintem a 180 perc IC aj és 90ezres birság sok ,de ez lehet ,hogy nem igaz csak én ezt nem tudom. (

Marco

Bʀᴜʜʜ ✌✌??
2019. 01. 10.
1 032
2 227
Szombathely
V4 karakter
Casto Barraco
marco.png

Várom Dr Peter R Barrera válaszát 24 órán belül!​
(csak ha már így beleírtál.)

• Tetszik
Reactions: bale

spaggy

Újonc
2019. 05. 08.
13
25
V4 karakter
predrag_kantorowicz
LV karakter
ryan_mcdowell
Szeretnélek megkérni, Mark. Küldd el a teljes ügyről a logot.
Hali
Én nem az ügy felülvizsgálatára írtam a PK-t hanem a srác OOC stílusára ami egyértelműen látszik a képen és logon is !
A kapott Jailemet már leültem!
Én elküldeném az ügyről a teljes logot, de mivel ez tegnap történt én már nem tudom vissza nézni mert csak a napi logot tudtam küldeni ,de mivel ma már játszottam ezért a tegnapit nem tudom elküldeni/megnézni ,de itt van amit tegnap kimásoltam a logból:

[2019-07-09 20:09:58] [Output] : Dr Peter R Barrera: (( Akkor a lehető LEGNAGYOBB AJ-t akarom rád. ))
[2019-07-09 20:10:10] [Output] : Dr Peter R Barrera: (( így 300 percel kezdem Ic jail. ))
[2019-07-09 20:10:21] [Output] : Dr Peter R Barrera: (( #nemvokflegma7esszinten ))
[2019-07-09 20:14:46] [Output] : Dr Peter R Barrera: (( Addig Mark_Cox 90.000$-os pénzbírságot fogsz majd kapni. ))
[2019-07-09 20:15:50] [Output] : Admin[4] HEKY: (( összesen akkor 180 perc lesz az IC jailen felül ))
[2019-07-09 20:15:55] [Output] : Admin[4] HEKY: (( mennyi az ic jail? ))
[2019-07-09 20:15:58] [Output] : Dr Peter R Barrera: (( 300p ))
[2019-07-09 20:17:47] [Output] : Dr Peter R Barrera: (( REM(J),RUM,ERF,IFBE ))
[2019-07-09 20:19:15] [Output] : [AdminJail]: HEKY bebörtönözte Mark Cox-t 480 percre.
[2019-07-09 20:19:15] [Output] : [AdminJail]: Indok: OOC hazudás, NonRP, IC jail [300 p]

spaggy

Újonc
2019. 05. 08.
13
25
V4 karakter
predrag_kantorowicz
LV karakter
ryan_mcdowell
Mint ahogy leírtam a PK-ba én nem hazudtam csak félre értettem a srác kérdését. Sajnos ez nem érdekelt senkit! Ezért is kaptam a OOC hazudás Jailt. Meg én azt mái napig nem értem ,hogy mi abban a Non RP hogy bele raktam a csomagtartóba a TEC-9 et amikor már elmenekültem és utánna kaptak el a rendőrök mert én meg kérdeztem a srácot hogy hogy kéne ezt rp zni hogy bele rakom a csomagtartóba és ő erre azt írta hogy PL: /me ülés alá rakja de én soha nem rp zm azt ha valamit bele rakok a csomagtartóba és rajtam kívül kb senki se szokta rpzni ,de ez lehet hogy nem igaz mert ha kell rp zni azt hogy az ülés alá rakom a cuccot amit bele rakok a csomagtartóba akkor teljes mértékben meg érdemeltem a Non Rp s Jailt.
Ennyit az ügyről! <3

russzo válasza:
2.) Tilos a dupla, tripla hozzászólás! Figyelmeztetést osztottam.

Moderátor által szerkesztve, ekkor:

KLMR

Pötyögtető
Támogató
2019. 01. 10.
497
438
Budapest
LV karakter
Omar Hicks
Hali.
Nem értem miért kell bosszú PK, ha ott az ügy intéző Admin nem szankcionálta a "nem történt szabálysértést" akkor nem értem ezt a PK-t.
Azért kértem rád a legnagyobbat mert folyamatosan kamuztál mikor szerintem én normálisan beszéltem hozzád,s legfőképp ez volt az oka.
Azzal meg,hogy azt a #-es dolgot írtam nem rád volt jellemző hanem azért amit előtte írtál:
[2019-07-09 20:08:24] [Output] : Mark Cox: (( nem vágom mit kell azon rp zni hogy berakom a csomiba és elfutok ))
[2019-07-09 20:08:33] [Output] : Dr Peter R Barrera: (( akkor miért írtad,hogy rp-zted? ))
[2019-07-09 20:08:35] [Output] : Dr Peter R Barrera: (( ooc hazudás ))
[2019-07-09 20:08:43] [Output] : Mark Cox: (( mert nem tom mit kell ezen rp zni ))
[2019-07-09 20:08:56] [Output] : Dr Peter R Barrera: (( Akkor miért írtad,hogy RP-zted? ))
[2019-07-09 20:09:26] [Output] : Mark Cox: (( mond már elhogy kell ezt rpzni hpgy berakom a motorba ))
[2019-07-09 20:09:43] [Output] : Mark Cox: (( nem tudom ))
[2019-07-09 20:10:02] [Output] : Dr Peter R Barrera: (( Mivel direkt szivatsz minket. ))
[2019-07-09 20:10:11] [Output] : Mark Cox: (( oksa adjad ))--------------------------------------------Nem,hogy normlisen leírtad volna ehelyett ezt írtad így azért írtam.
[2019-07-09 20:10:20] [Output] : Dr Peter R Barrera: (( #nemvokflegma7esszinten ))
[2019-07-09 20:11:06] [Output] : Admin[4] HEKY: (( akkor egy pillanatot kérek. ))

Ennyi lenne szerintem. HEKY adminisztrátor jelen volt s ha ő nem szankcionált azért amiért szerintem sem kellett volna hisz nem volt semmi rossz indulat,sőt ha jól emlékszem HEKY még szólt is azthiszem, hogy nyugodjon meg.
Így nem értem a PK lényegét.

Szerintem sem az OOC szidást, sem az OOC stílust nem idéztem fel. Ezt a #-es dolgot egy poénnak szántam nem gondoltam volna,hogy ezzel addig sértelek,hogy PK-t nyitsz rám.

[EDIT]: Azt még hozzátenném,hogy ha a PG-ért hívtatok volna admint akkor semmi nem történt volna meg se ez az adminügy,se ez az IC Jail.

Várom a bírálást.

Utoljára szerkesztve:
  • Tetszik
Reactions: komuves és front

KLMR

Pötyögtető
Támogató
2019. 01. 10.
497
438
Budapest
LV karakter
Omar Hicks
Hali
Semmi bosszú PK-ról nincs szó!
Mint ahogy leírtam az előbb én teljes mértékben félre értettem azzal amit írtál hogy rp ztem e ahogy bele raktam a csomagtartóba és én erre hirtelen meggondolásból azt írtam hogy rp ztem ami tényleg nem történt meg de mint mondtam félre értettem!
Az [2019-07-09 20:10:11] [Output] : Mark Cox: (( oksa adjad )) ebbe nem tudom ,hogy mi a nem normális válasz itt már teljesen elfogadtam hogy én most kapom a Jailt azért írtam
és az hogy írtad hogy [2019-07-09 20:10:02] [Output] : Dr Peter R Barrera: (( Mivel direkt szivatsz minket. )) ezt teljesen butaság mert én nem szivattam senkit !

[2019-07-09 20:10:20] [Output] : Dr Peter R Barrera: (( #nemvokflegma7esszinten )) ehez meg nincs nagyon mit hozzá fűzni ez a válaszod teljesen magáért beszél amit még írtak is hogy azért ezt nem kellet volna írni !!!!!!!
Tudom ott volt HEKY de mivel te folyamatosan csak azt írtad hogy ( OOC hazudás , Non rp , szivat minket ) így gondolom csak azt akarta hogy nekem adja az AJ-t .
Kérem hogy olvassátok el figyelmesen a komenteimet is !

[EDIT]: Azt még hozzátenném,hogy ha a PG-ért hívtatok volna admint akkor semmi nem történt volna meg se ez az adminügy,se ez az IC Jail. írtam PK-t.

Várom a bírálását!
Mivel MG-ért nem jött admin innentől kezdve nem tudom miért gond. De a nemvokflegma..... azt egy poénnak szántam de ha meg gondod van az adminnal akkor rá kell tenni PK-t nem az adminra de ez egy nagyon nagy bosszú PK. HEKY-vel szerintem semmi baj nem volt ő a poént lehet értette mint a többiek akik ott voltak egyedül te nem értetted | vagy értetted csak direkt ha már te kaptál AJ-t akkor már én is....

Igazából ha Marco gondolja Ts-re is mehetünk megbeszélni.

Utoljára szerkesztve:

spaggy

Újonc
2019. 05. 08.
13
25
V4 karakter
predrag_kantorowicz
LV karakter
ryan_mcdowell
Mivel MG-ért nem jött admin innentől kezdve nem tudom miért gond. De a nemvokflegma..... azt egy poénnak szántam de ha meg gondod van az adminnal akkor rá kell tenni PK-t nem az adminra de ez egy nagyon nagy bosszú PK. HEKY-vel szerintem semmi baj nem volt ő a poént lehet értette mint a többiek akik ott voltak egyedül te nem értetted | vagy értetted csak direkt ha már te kaptál AJ-t akkor már én is....
Én azt nem értem honnan gondolod hogy nekem HEKY vel bajom van!
[2019-07-09 20:09:58] [Output] : Dr Peter R Barrera: (( Akkor a lehető LEGNAGYOBB AJ-t akarom rád. )) ebbe én nem tudom mi a poén..... ez nyilván valóan látszik hogy rosszat akarsz nekem!!!!
[2019-07-09 20:10:20] [Output] : Dr Peter R Barrera: (( #nemvokflegma7esszinten )) Nem HEKY nek és a rendőröknek kell érteni a poént hanem akinek írod ez egy gyönyörű burkolt lenézés volt a kicsi szintüekre! Amugy is SENKI nem értette a poénod mivel írták is hogy ezt azért nem kellet vola!!!!!

KLMR

Pötyögtető
Támogató
2019. 01. 10.
497
438
Budapest
LV karakter
Omar Hicks
Én azt nem értem honnan gondolod hogy nekem HEKY vel bajom van!
[2019-07-09 20:09:58] [Output] : Dr Peter R Barrera: (( Akkor a lehető LEGNAGYOBB AJ-t akarom rád. )) ebbe én nem tudom mi a poén..... ez nyilván valóan látszik hogy rosszat akarsz nekem!!!!
[2019-07-09 20:10:20] [Output] : Dr Peter R Barrera: (( #nemvokflegma7esszinten )) Nem HEKY nek és a rendőröknek kell érteni a poént hanem akinek írod ez egy gyönyörű burkolt lenézés volt a kicsi szintüekre! Amugy is SENKI nem értette a poénod mivel írták is hogy ezt azért nem kellet vola!!!!!
Akkor is ebben semmi megbántás nem volt 71-es szinten szerintem tisztában vagyok azzal,hogy mi az OOC stílus illetve mi az OOC szidás.
Nem tudom ha neked jó vagy Marco-nak de szívesen TS-en is kifejteném mert sok értelme nincs itt egymás vádaskodásának.

Ezzel sem akarom semmi olyat mondani de kapásból egy nap 3 PK-t írtál szerintem mindhárom PK helyett meg lehetett volna beszélni normális keretek között vagy mit gondolsz erről?

Utoljára szerkesztve:
  • Tetszik
Reactions: komuves és front
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.