Elfogadva márk -> Bakusz, Jamie (fórum)

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

szabbb

Barangoló
2019. 09. 26.
89
648
zoldlogo.png

Neved:
< kovacmark >

A ban időpontja:
< Asszem egy éve volt az incidens >

A ban időtartama:
< Örökös >

Neve, aki bannolt:
< Bakusz, Jamie >

A ban oka:
< Multiaccount, keress fel TS-en tisztázással! ~ Bakusz ; Közösségromboló magatartás produkálása, Adminok minősítése, nem vagy ide való. - JamieLV. >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Gyerekes dolgot csináltam régen, elismerem. Őszintén szólva, számomra ez a recovery még márciusban egy megváltás volt. Egyszerűen nem tudtam hova tenni, hogy újra úgymond "legálisan" játszhatok a szerveren és nem kell soha többé rejtőzködnöm. A szerveren megkaptam a második esélyemet, és ezért a fórum felületen is szeretnék kérni egy második esélyt. A múltat már sajnos nem lehet megváltoztatni, de közben mindenki változik. Úgy gondolom, hogy megjött az eszem úgy november környékén, szeretném aktívan használni az SGS fórum felületét is. Igazából szégyenlem magam emiatt az egész miatt, bocsánat ismét. >

JamieLV

Vélemény vezér
Very Important Person
2019. 06. 03.
9 270
11 183
24
V4 karakter
James Fernsby
LV karakter
Jimmy Beckett
Ha jól emlékszem te egyik vagy a sok közül, aki még régebben lejárató videókat (nyilvánvalóan most biztosan nem listázottra / privátra lettek állítva) rakott fel see-ről. Erről tudnál egy kicsit mesélni?

szabbb

Barangoló
2019. 09. 26.
89
648
Igen, jól emlékszel. Igazából egy darab videó volt, amiben pár ex-admint elhordtam ennek-annak. Még az utóbbi unban kérelmemre biztosan emlékszel, ahol a következőt írtad: "Nem tudom komolyan venni a kérelmedet. Feltöltöttél nyáron egy videót amiért bant kaptál, ezt követően amikor megírtad az ub kérelmedet te azt leszedted YT-ről, majd mikor az el lett utasítva újra nyilvánossá raktad. Most ugyanez a helyzet áll fent. Yt-n folyamatosan teszed magad mekkora király vagy, itt pedig sajnálkozol, ami már kezd kínos lenni. Részemről felejtsd el az ub-t." Igazából ezután én is rádöbbentem, hogy ez az egész tényleg gáz és óvodás szint kb és ezek után letöröltem a videót a csatornámról. Tényleg nem tudok mit mondani, hogy miért tettem közzé, sőt; miért készítettem egyáltalán azt a videót. Igazából semmi rossz tapasztalom nem volt az adminokkal, szimplán egy nagyon furcsa fejjel fogtam fel ezt az egész szervert és azt hittem, hogy ha én ezt a videót kirakom akkor én leszek a király, és akkor biztosan veregethetem majd a mellkasom, hogy "most ezt aztán faszán megcsináltam, én vagyok a legkirályabb ember...", de sikerült később rájönnöm, hogy ez nem így van. Hatalmas szerencsémre megismertem pár embert akiknek köszönhetően már egy ideje sikerült kiszakadni ebből az eltorzult látásmódból és nekik köszönhetően megismerhettem a szervernek az addig még sosem tapasztalt részét is.

JamieLV

Vélemény vezér
Very Important Person
2019. 06. 03.
9 270
11 183
24
V4 karakter
James Fernsby
LV karakter
Jimmy Beckett
Tekintettel arra, hogy mióta recovery történt azóta nem sikerült kibanoltatnod magadat, így úgy vagyok vele, hogy kapsz egy esélyt fórumon is. Ennek fényében remélem összekapod magadat szerveren, mert ez az UCP kezd érdekessé válni.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.