Elutasítva Mario R Palko --> Apoka [ Helyette írom meg. ]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Heble

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 11.
254
278
Békéscsaba
V4 karakter
Effrain Venegas
LV karakter
Thomas Galante
V2 karakter
-
zoldlogo.png

Neved:
< Mario R Palko >

A ban időpontja:
< 2021-11-22 14:57:55 >

A ban időtartama:
< 2030-01-01 01:00:00 >

Neve, aki bannolt:
< Apoka >

A ban oka:
< Farmmal való átverés ( 40.000$ ) [PK] >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Szevasztok, nem vagyok a szavak embere, de a bannolt játékos még azt se tudta akkoriban hogy Panaszkönyv érkezett, nyilvánvalóan nem ez lett volna a helyes eljárás az ő részéről, de minap beszéltem vele és szerette volna hogy megírom helyette ezt az UnBann kérelmet, ugyanis nem mostani bannról beszélünk, valamint saját szemmel tapasztaltam, és hallottam hogy őszintén megbánta és nem fordulna meg mégegyszer ilyen a fejében. És időközben énis keresgettem az akkori Panaszkönyvet, becsatolom ide: https://forum.see-game.com/index.php?threads/arthur-brook-mario-r-palko-apoka.252855/
Ezek fejében hogy több ilyen eset nem fordulna elő, valamint ha máshol esetleg meglehetne beszélni, és korrekten - tisztán ő is kifejtené magából vevő rá. ( Ha még érdekelt az ilyesféle módszer. ) Valamint ha bármiféle összeget kellene visszafizetnie akár. ( Ha emellett nem lehet elmenni. ) 1 - 2 hét haladékot így elsőre szeretnék. (szeretnénk) kérvényezni. >

Apoka

Írnok deák
2019. 07. 02.
564
479
V4 karakter
Zaire Landrum
LV karakter
Justin Westlake
Hali!
Tekintettel arra, hogy nincs miből megtérítenie a kárt, az UB feloldásához az átvert összeg tízszeresét kellene visszafizetni, ezért nem tudok UB-t adni.
Zárom.

• Tetszik
Reactions: Paki
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.