Mario Khazarow jelenkezés

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Bence1_10

Újonc
2023. 08. 12.
3
0
V4 karakter
Mario Khayarow
LV karakter
Mario Khazarow
I. Személyes adatai

Teljes neve:
Mario Khazarow
Születési hely, dátum:
1999.03.24
Lakcím:
Fort Carson 76
Telefonszám:
VÁLASZ
E-mail cím:
mariokhazarow@gmail.com

II. Végzettség és tapasztalat, vezetői engedély

Legmagasabb iskolai végzettség:

szakmunkás
A jogosítvány száma:
361180UX
A vezetői engedély érvényességi ideje:
2025.02.06

III. Büntetett előélet

Korábban elítélték-e, volt/van folyamatban lévő eljárása:
NEM
Korábban fogyasztott-e bármiféle illegális kábítószert:
NEM
Igen válasz esetén mikor élt legutóbb bármiféle illegális szerrel?
VÁLASZ

OOC információk

Neved:
Nádas Bence
Életkorod:
18
AccountID:
32020
Játszott perc:
10 842
Voltál már frakcióban? Ha igen, hol és mennyi időt töltöttél el ott?

Még nem voltam.

Korábbi frakcióidból (ha volt) miért távoztál?
VÁLASZ
Miért pont hozzánk jelentkezel?
A parkolás felügyelete érdekes lehetőség számomra, mert úgy érzem, hogy ez a munka egy jó egyensúlyt adhat a rutin és a problémamegoldás között. Szeretem a strukturált feladatokat, ugyanakkor élvezem, ha van lehetőség kommunikálni az emberekkel és segíteni a problémák megoldásában. Emellett úgy gondolom, hogy a parkolás megfelelő kezelése kulcsfontosságú a városok működésében, és szívesen hozzájárulnék ennek a rendszernek a zökkenőmentes működtetéséhez.
Milyen céljaid/ terveid vannak a frakcióban?

1. Rend és tisztaság fenntartása: Szeretnék hozzájárulni a város rendjének fenntartásához azzal, hogy biztosítom a parkolási szabályok betartását. A tiszta, jól szervezett parkolási környezet segít elkerülni a felesleges feszültségeket és problémákat.
  2. Kommunikáció és segítőkészség: Az emberek gyakran zűrzavart tapasztalnak a parkolással kapcsolatban, ezért szeretném, ha segíthetnék nekik, akár a szabályokkal, akár a parkolóhelyek megtalálásával kapcsolatban. Fontosnak tartom, hogy egy udvarias és segítőkész megközelítést alkalmazzak.
A jelentkezők közül miért pont téged válasszunk?
Úgy gondolom, hogy engem azért választhattok, mert komolyan veszem a munkát és a felelősséget. Rendelkezem a szükséges türelemmel és problémamegoldó képességgel, amik fontosak a parkolás felügyeletben. Emellett jól kezelem az emberekkel való kommunikációt, mindig udvariasan és segítőkészen közelítem meg a helyzeteket.
Mennyi időt tudnál a frakcióra szánni?
munkásháten 3 órat tudnék, iskolás 3-4 órát, hétvégén 5 órát vagy többet
Mutasd be 5 pozitív és 5 negatív tulajdonságodat!

pozitiv :Empatikus,Figyelmes ,Türelmes, Kreatív ,Rugalmas
negativ: Túlzottan analitikus,Nem vagyok tökéletes a humorban
,Túl sok információval bombázom a másikat,Túlságosan segítőkész

Mutatkozz be nekünk legalább 10 mondatban!

Nádas Bence vagyok 18 éves . Tatabányán élek , festőnek tanulók . Idén fogok végezni a középiskolában . Már v3 óta játszok a seemta lv de voltak kihagyások de már egy idje már sokat játszok itt és elhatároztam hogy szeretnék jelenkezni . Már 3 éve rpzek sok helyen szoktam játszani de ez a szerver meg fogot szoktunk bányászni és autófényezni a haveromal. Szoktam word of thanks blitzel játszani de zenét hallgatni szabad időbe. Később ha végeztem az iskolába kevesebb időt száni rá. De úgyan úgy tudnám csinálni tovább. A szakmámba fogok maradni és nem terveztem másik szakra menni. Igy nagyjábbol ennyi rólam
Korábbi kitiltásokról/ adminjailekről csatolj képet!:
Korábbi névváltásokról csatolj képet!:

BlueBorye

Pötyögtető
2022. 06. 21.
527
234
Veszprém
LV karakter
Aidan Maynard
badge-packer11.png
Tisztelt Jelentkező!
Örömmel tájékoztatjuk, hogy jelentkezését elfogadtuk. Nagyon örülünk, hogy csatlakozik hozzánk, és bizalmat szavazott számunkra. Várjuk izgalommal, hogy együtt dolgozhassunk!

Megjegyzés: Jelölj be engem ismerősnek Discordon: 'blueborye' és írj rám az InGame neved megadásával. A meghallgatásod Discordon keresztül fog zajlani 01.26. (NAP) 19:00-kor.

Üdvözlettel,
Aidan Maynard
CEO

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.