Panasztevő InGame neve:
► Mario Gantzmann ◄
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
► Bigi ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► Túlzott szankcionálás ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
►
https://pastebin.com/yP8kkcG0 ◄
Megjegyzés:
► Az egész úgy kezdődött, hogy már talán a harmadik napja, hogy a rendvédelmi tagok egyike valamiért félre akar húzni. Idáig az előző 3 napban egy perc nyugtom nem volt legfőképpen a NAV-osoktól, de egy párszor a PD-től sem, mert vagy rajtam maradt egy körözés és azért vittek be, vagy akartak volna csak bevinni és egy ideig elhúzódott, vagy akkor félrehúztak egy téves körözés miatt, de azért más miatt adtak csekket... lényeg, hogy ebből indul ki az egész eset. Aztán elkezdtem menekülni, amit jogtalannak találok én is, belátom, de erről beszéltünk az adminokkal, meg a rendvédelmi kollégákkal, logban megtalálható lesz a beszélgetés. Ami kissé kicsapta a biztositékot, hogy a rendvédelmisek finoman simán rám húzhatják a kormányt, hogy "beerőszakoljanak" egy lezárt környezetre, de ha én még benne ülök a kocsiban és úgy nyomom a gázt, hogy még nem tartják rám a fegyvert, akkor már PG? Hát legyen... ettől függetlenül nem kéne a NAV-nak papagáj módjára állandóan a képembe olvasni azt, hogy mi lett volna a helyes, főleg, ha már egy jó párszor leirtam, hogy belátom, hogy hibáztam, viszont egy kicsit érthető már ez a reakció (indokolatlan menekülés), ha ezeregyszer igy szivatnak körbe az elmúlt pár napban
◄
Utoljára szerkesztve: