Mario Gantzmann -> Bigi

Seelöwe

Zöldfülű
Támogató
2021. 11. 14.
190
248
20
Dunaújváros
guns.lol
V4 karakter
🇩🇪 Mario Gantzmann
f1faa379e7c9391044487a98d7aa4614.png

Panasztevő InGame neve:
Mario Gantzmann

Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Bigi

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Túlzott szankcionálás

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

https://pastebin.com/yP8kkcG0

Megjegyzés:
Az egész úgy kezdődött, hogy már talán a harmadik napja, hogy a rendvédelmi tagok egyike valamiért félre akar húzni. Idáig az előző 3 napban egy perc nyugtom nem volt legfőképpen a NAV-osoktól, de egy párszor a PD-től sem, mert vagy rajtam maradt egy körözés és azért vittek be, vagy akartak volna csak bevinni és egy ideig elhúzódott, vagy akkor félrehúztak egy téves körözés miatt, de azért más miatt adtak csekket... lényeg, hogy ebből indul ki az egész eset. Aztán elkezdtem menekülni, amit jogtalannak találok én is, belátom, de erről beszéltünk az adminokkal, meg a rendvédelmi kollégákkal, logban megtalálható lesz a beszélgetés. Ami kissé kicsapta a biztositékot, hogy a rendvédelmisek finoman simán rám húzhatják a kormányt, hogy "beerőszakoljanak" egy lezárt környezetre, de ha én még benne ülök a kocsiban és úgy nyomom a gázt, hogy még nem tartják rám a fegyvert, akkor már PG? Hát legyen... ettől függetlenül nem kéne a NAV-nak papagáj módjára állandóan a képembe olvasni azt, hogy mi lett volna a helyes, főleg, ha már egy jó párszor leirtam, hogy belátom, hogy hibáztam, viszont egy kicsit érthető már ez a reakció (indokolatlan menekülés), ha ezeregyszer igy szivatnak körbe az elmúlt pár napban :D Lehet van, akinek van ideje üldögélni 200-300 perceket, naponta többször, mint ahogy azt emlitették is a kollégák a szerveren, de mint mondtam, nekem nincs időm a szerveren a játékra, ha állandóan valami miatt velük van dolgom, igy könnyebb utat láttam arra, hogy elmeneküljek, mondván: "igyis-ugyis baszogatni fognak"... úgy gondolom ez nem ért volna meg egy permát, más szerintem sokkal undoritóbb viselkedést is lenyomott, mint én, főleg, hogy általában egy hasonló esetben aki a helyemben van, az valószinű fejetlenül elküldte volna az egész szervert melegebb éghajlatra - csakhogy finoman fogalmazzak. Nem azt kérem, hogy tekintsetek el a stilusomtól, vagy az indokolatlan menekülésemtől, de nevetségesnek tartom ezt a perma bant. Még mindig egy játékról beszélünk, nem a valóéletről, amire ennyire rá tudnak sokan pörögni, mintha az életük múlna rajta...

Utoljára szerkesztve:

Bigi

outsmarted
SzerverAdmin
v4
2024. 04. 15.
56
47
V4 karakter
svend eskil
Szia.
Kettő report érkezett rád a navosok részéről [582704, 582705], ezekre érkeztem én. Kaptam egy videót, miszerint te pgztél [ ] ez a videóból egyértelműen megállapítható volt. Ekkor lett megkérdezve, hogy miért menekültél, hisz semmi illegális tárgy nem volt nálad, be is vallottad, hogy magad sem tudod.
[2025-04-24 15:33:01] [Output] : Keantay Pierce: (( miért menekült? ))
[2025-04-24 15:33:07] [Output] : Mario Gantzmann: (( en sem tudom ))
PG részre visszatérve, mivel már volt ebből súlyos szankciód, ezért ez is mérvadó ok volt a nagyobb szankcióhoz.
A stílusod elfogadhatatlan volt, a ban kommentben fel vannak ezek töltve.
Az ügy alatt Luboval egyeztettem, közösen döntöttünk az örök ban mellett, mivel sikerült ezt is hozzáfűznöd miután először megtudtad a szankció mértékét.
[2025-04-24 15:42:52] [Output] : Mario Gantzmann: (( nevetseges ))
Nincs további hozzáfűzni valóm.

Seelöwe

Zöldfülű
Támogató
2021. 11. 14.
190
248
20
Dunaújváros
guns.lol
V4 karakter
🇩🇪 Mario Gantzmann
Az a gond, hogy elvileg te lattad az egesz videot, de azt nem, ahogy mentem parhuzamosan a navos mellett legalabb 40-el es ram huzza a kocsit, belokve ezzel arra a lezart terepre, amit fentebb is lathatunk.
Nyilvan beismertem, hogy hibaztam, nem kerek 5x is raolvasast a fejemre, mert ezzel azt ereztem, mintha hulyenek neznenek, mivel ugyanugy mind az 5x helyeseltem is, hogy belatom, hibaztam es onnan pattant mar el a cerna... ertem, hogy ez mind IC ugy, de mar 3 napja allandoan valamiert cseszeget a NAV, vagy a PD, mert keptelenek valamikor vagy kitorolni a korozest, vagy ebbol vezetoleg meg esetleg pluszban meg is vagnak valamiert amit kifogasolni tudnak rajtam es meg a bortonidot sem tudod nornalisan leulni ilyen anti-afk rendszerrel, megha IC jailt is ulok. Kertem, hogy azert legyen figyelemmel arra, hogy mar kisse belefaradtam es azert tettem ezt, mert mar akarhanyszor allok meg, mindig valamiert "megcsesznek", valahogy sikerul, de volt egy-ket kivetel is, szerencsere. De ettol fuggetlenul elkepeszto az is, hogy itt a masik fel is kicsit provokativ stilusban valaszolt, mivel nyilvan en sem nezem oket hulyenek, ok se nezzenek mar annak azzal, hogyha mindent lelkiismeretesen beismerek, akkor meg vagy 1001x ram olvassak a hibaimat. Nyilvan ha mondjuk nem egybol allandoan crazy-znek, meg nyomatjak lekezelo modon a dumakat, mikozben arrol problemazok, hogy engem meg azert irl nem fog egy rendor leszoritani nagyobb temponal. Ha megkerdeztek volna, hogy hajlando vagyok - e folytatni akar a letartoztatastol, vagy akarhonnan, vagy meg az AJ - t is mondjak, arra is azt mondom, hogy ertheto, viszont a perma az szerintem tulzas, mivel lattam mar kutyabbul is beszelni az adminokkal, meg jatekostarsakkal szemben masokat. Ennyi a problemam, hogy a perma az szerintem baromi nagy tulzas ahhoz kepest, hogy a stilus szerintem mindket felnel megmutatkozott (beleertve engem is)

Edit: annyit, hogy most ne haragudj, de ezt nem tudtam hirtelen szebben kifejezni, erre ennyit tudtam mondani, hogy nevetseges, de inkabb szomorunak mondanam. No offense.

Edit 2: ertem, hogy ennyire vicces nektek ez a pk, de ha erdemileg nem vagytok kepesek hozzaszolni, akkor inkabb ne is reagaljatok semmit, bar ezzel is megmutatkozik a Ti "komoly" szandekotok az egesz uggyel kapcsolatban...

[telo]

Utoljára szerkesztve: