Mario Dionte Calvetti jelentkezése a Bűntetés-Végrehajtáshoz.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

nothin1337

Újonc
2020. 01. 05.
5
9
V4 karakter
Mario Dionte Calvetti
test3.png

Büntetés-végrehajtás
Jelentkezési beadvány

A jelentkezési lap OOC paragrafusa:
Ebben a részben rólad szeretnénk többet megtudni, illetve a szerveren lévő pályafutásodról.

Hogyan neveznek IRL?

〈 Zsolti〉

Jelenleg hány éves vagy?

〈 17〉

Mennyi időt tudnál aktívan a szerveren tölteni általában?

〈 Napi 4-5 órát játszom.〉

Hány játszott perced van jelenleg?

〈 1560 perc-nem sok, de ez természetesen nőni fog.〉

Melyik frakciókban voltál eddig, ha voltál?
Amennyiben még egyben sem voltál, hagyd ezt üresen.

〈 Még nem voltam a szerveren frakcióban.〉

Mi volt távozásaid oka egy-egy frakcióból?
Amennyiben még egyben sem voltál, hagyd ezt üresen.

〈 -〉

Használtál korábban másik nevet a szerveren?
Fontos, hogy ne olyan névvel csatlakozz, amivel korábban illegális életet éltél.

〈 Nem.〉

Kerültél már AdminJail-be?
Válaszodban helyezz el egy képet amin az UCP-d AdminJail-ek része látható.
Fejtsd ki, miért kaptad a szankciót.

〈 https:confused:/imgur.com/KoQsqQt 〉

Részesültél már a szerverről való kitiltásban?
Válaszodban helyezz el egy képet amin az UCP-d Kitiltások része látható.

Fejtsd ki, miért kaptad a szankciót.

〈 https:confused:/imgur.com/KiJelk6 〉

Fogalmazd meg, hogy miért szeretnél a Büntetés-végrehajtás kötelékébe tartozni.
Fontos tudnunk, hogy mennyire gondolod komolyan belépési szándékodat.
Válaszod legyen legalább 5 mondat.

〈 Tulajdonképpen a legális frakciók mindig közelebb álltak a szívemhez, illetve elég régóta játszom rp szervereken, viszont még soha nem volt lehetőségen ehhez hasolnó frakcióba bejutni. Azt gondolom, hogy kellőképpen komolyan tudnám venni a frakciót, illetve tudnám teljesíteni a dolgaim. Mindezek mellet pedig örülnék, ha egy jó kis közösséghez tudnék tartozni és csatlakozni. Ezenfelül érdekesnek is tartom a frakciót, érdekel hogyan folyhat az ottani élet, hisz eddig még csak a másik oldalról láttam rá az egészre. 〉

Jelenleg rendelkezel TeamSpeak 3-al és működő mikrofonnal?

〈 Természetesen mindkettővel.〉

A jelentkezési lap IC paragrafusa:
Ebben a részben a karakteredről szeretnénk megtudni pár információt amire szükségünk van.

Teljes neve:

〈 Mario Dionte Calvetti〉

Édesanyja leánykori neve:

〈 Isabella Romano (Isie) 〉

Születési helye és a pontos dátum:

〈Las venturas, 1994.03.22〉

Bejelentett lakcíme:

〈Los Santos Jefferson street 21. 〉

Jelenlegi telefonszáma:

〈 38761188772427〉

Önéletrajz (Legalább 10 mondatos legyen):

〈 Mario Dionte Calvetti-nek hívnak, 26 éves vagyok. Édesanyám leánykori neve: Isabella Romano. Édesapám: Gino Calvetti. 1994.03.22-én születtem Las Venturasban. Szüleimmel egészen addig ott is éltem, viszont középiskolám elvégzése után Los Santosba költöztem egy barátomhoz könnyebb megélhetés céljából. Bentlakásos rendvédelmi középiskolában végeztem egy 4 éves képzést, ahol rengeteg szakmabeli dologgal találkoztam, illetve tapasztalatot is nyertem hasonló körökben. Természetesen érettségivel is rendelkezem, felsőfokú iskolai végzettséggel ugyan nem. Az akkori munkahelyhiány miatt, egy álláshirdetésnek köszönhetőnen csak egy szóralkozóhely biztonságőreként tudtam elhelyezkedni Los Santosban, ahol jópár évet le is húztam. Ott viszont nagyon megelégeltem a körülményeket és úgy döntöttem, hogy felmondok és egy számomra megfelelőbb állást keresek. Az évek alatt megkeresett pénzem félretettem, amit a rengeteg szabadidőm és a munkanélküliség miatt kezdem felesleges dolgokra költeni, illetve elindult az életem egy rossz irányba. Ezért is döntöttem úgy, hogy minél hamarabb munkát kell keresnem és úgy élni tovább tisztességesen az életem. Most viszont megtaláltam ezt az álláshirdetést és rávettem magam, hogy megírom. Ugyan még szakmai előképzettséggel nem rendelkezem, de a kötelező óraszámú, de a pályalkalmassági követelményeknek abszolút megfelelőnek gondolom magam. Ezek mellet középfokú angol nyelvvizsgával és B típusú jogosítvánnyal is rendelkezem amit lehetőségem szerinti legfiatalabb koromba megszereztem 17 évesen természetesen szüleim segítségével. Köszönöm ha elolvasta, és várom válaszát.

Százezredes

Barangoló
2019. 01. 13.
145
72
V4 karakter
Dr. Cristobal Billingslay
test3.png
Büntetés-végrehajtás Tisztelt Jelentkező! Ezen üzeneten keresztül értesítem, hogy jelentkezési lapját a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnokságának vezetősége feldolgozta. Tájékoztatom, hogy a lapja elfogadásra került. Kérem vegye fel velem a kapcsolatot e-mailen keresztül! ((Fórum privát üzenet))
Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága, Easter Bay Chemicals

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.