- 2019. 09. 25.
- 1
- 0
- V2 karakter
- Mario Cortez
I. PARAGRAFUS
OOC, játékon kívüli adatok összegzése
Ebben a részben pár mondatra kell válaszolnod magaddal / a szerveren lévő OOC(!) karriereddel kapcsolatosan. Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!
[#1] Neved:
~ Martin ~
[#2] Korod:
~ 15 éves vagyok ~
[#3] Mióta játszol a SeeMTA szerverén és mennyi játszott perced van?
~ 2-3 hónapja játszok a seemta v2 szerverén, 4667 perc. ~
[#4] Voltál-e már AdminJail-ben valamint Bannolva? Ha igen, akkor miért? (UCP kép kötelező)
~ Nem voltam adminjailben, és nem voltam kibannolva. https://imgur.com/MJmxRJY ~
[#5] Miért szeretnél a frakció tagja lenni?
~ Azért szeretnék a frakciónak tagja lenni, mert más szerveren voltam rendvédelmis, és itt is ki szeretném próbálni. ~
[#6] Miért téged válasszunk?
~ Úgy gondolom hogy alkalmas vagyok rá, és van hozzá tapasztalatom. ~
[#7] Mesélj nekünk magadról!
~ Martin a nevem, 15 éves vagyok. Szeretek focizni,biciklizni. Szakközépiskolába tanulok, autószerelőnek. A szabadidőmet géppezésre szoktam fórditani. Kedves vagyok addig ameddig mások is velem. ~
II. PARAGRAFUS
IC, játékon belüli adatok összegzése, különböző szituációk elméleti részei
A jelentkezés második részében a karaktereddel, IC karriereddel fogunk törődni. A kérdésekre a játékban történt dolgok alapján válaszolj!Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!
IC, játékon belüli adatok összegzése, különböző szituációk elméleti részei
A jelentkezés második részében a karaktereddel, IC karriereddel fogunk törődni. A kérdésekre a játékban történt dolgok alapján válaszolj!Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!
[#1] Jelentkező neve:
~ Mario Cortez ~
[#2] Születési helye, ideje:
~ Los Santos, 1994.04.02 ~
[#3] Ön szerint mi a Nemzeti adó- és vámhivatal feladata?
~ A nemzeti adó és vámhivatal feladata közé tartozik az igazoltatás Los Santos és San Fierro teljes területén, határforgalom ellenőrzése, adók és egyéb behajtandók végrehajtás. ~
[#4] Hogy végezne el egy igazoltatást?
~ Kiszemellek egy adott kocsit/személyt, majd követni kezdem, felszóllitom hogy álljon fére, állitsa le a motort majd tegye ki a kulcsot a kocsi tetejére. Majd ha ezt megtette azútán kiszállok, és köszönök a napszaknak megfelőlen, majd elkérem a íratait, ha átadja akkor átnézem, és ha rendben találóm visszaadom majd megkérem hogy nyissa fel a kocsi a csomagtartóját, majd ha ezt is megtette akkor elkezdem átvizsgálni, és ha nem találok semmi törvénybe ütközőt benne, csak egy e.ü dobozt akkor megköszönöm az eggyütműködést majd elköszönök.Ezzel az intézkedés befejeződött. ~
[#5] Van-e ismertsége az állományba?
~ Nincs ismeretségem. ~
[#6] Miért pont önt válasszuk?
~ Azért válaszanak engem mivel tapaszttalattal rendelkezem a rendvédelmi szervekkel kapcsolatban, ezáltal megbírkozom az ezzel járó feladatokkal, hivatásnak tenkintem és nem munkának ez a foglalkozást.. ~
[#7] Mi a Nemzeti adó- és vámhivatal hatásköre?
~ A N.A.V hatáskörébe jogilag megfogalmazottak tartoznak, ettől függetlenül az éppen hatályosak vannak érvényben, például: járőrözés, adott esetben fokozott ellenőrzés, mely magába foglal egy teljes ruházat átvizsgálást is, határforgalom ellenőrzése az alatt minden vámköteles árucikkek átellenörzése, más rendvédelmi szervek bármilyen nemü megsegítése kérés esetén. ~
[#8] Mikor használhat kényszerítő eszközt?
~ Kényszerítő eszközt akkor használunk ha az adott szituáció vagy az intézkedés megkívánja azt.Minden esetben olyan kényszerítő eszközt lehet csak használni amely a támadással egyforma értékrendet képvisel. ~
[#9] Önéletrajz: (180 szó)
~ Mario Cortez a nevem, 1994.04.02. születem a Los Santosi Kórházban. Egy gazdag családba nöttem fel. Édesapám autószerelő, édesanyám pedig ügyvéd. Los Santosba élek, egy tengerparti házban, itt végeztem el az általános iskolai tanulmányaimat is, ezútán középiskolás éveimet San Fierroba töltöttem el ahol sikeresen leraktam a közszolgálati ügyintézői szakmámat. Rövidesen kaptam egy lehetőséget kamionozni németországba, megszereztem amire szükségem volt a munkához majd kimentem. 4 évig kamionoztam ez alatt az idő alatt rengeteg országot bejártam és több nyelven is megtanultam német, angol, spanyol, szerb. A sok utazás és a folyamatos vezetés után egy állandó munkát akartam amire büszke is lehetek így jelentkeztem a NAV-BA. ~
thebenjamin válasza:Zárom és helyezem!
Moderátor által szerkesztve, ekkor: