Margaret Lorenzo - Evan Richardson, Gjon Ardit [zsola]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

minaaa

Újonc
2022. 01. 14.
15
62
21
V4 karakter
Margaret Lorenzo
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Margaret Lorenzo

Panaszra tett személy InGame neve:
Evan Richardson, Gjon Ardit

Panasz oka, leírása, kifejtése:
NonRP

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
Sziasztok! Társammal, Maximiliano Lorenzoval rablással töltöttük az esténket. Éppen a következő áldozatunkat készültünk kipakolni, amikor is megjelent egy NAVOS kocsi, levillogott majd elkezdődött az üldözés. A felvételen látható módon, a határnál így akarták elállni az utunkat, irreális próbálkozással. Úgy gondolom, hogy helikopterrel elállni egy menekülő autó útját és kipattanni rá fegyverrel alapból irreális, főleg ha ezt a videón látható módon teszi meg. Plusz, nem kis sebességgel vágódtak le a hídra.

kicsiricsi

Aktív fórumozó
2019. 09. 19.
296
381
21
Kecskemét
V4 karakter
Evan Richardson
Sziasztok!
A videón látszik, hogy Én szépen, lassan szállok le a határ elé, nem levágom és ahogy esik úgy puffan. A videón szintén látszik, hogy Gjon_Ardit csapódott belém, pont a leszállásom pillanatába, már szinte a földön voltam.
Nem számoltam azzal, hogy feltudsz menni a padkára és kikerülni, azt hittem, ahogy szerintem sokan mások is az üldözésben, hogy megálltok, ezért is szálltam ki.

Szerintem ebből semmi hátrányotok nem következett, sőt, merem mondani, hogy inkább előnyötök amit kitudtatok volna használni ha gyorsabbak vagytok.

Nincs mit tovább hozzáfűznüm, várom zsola bírálatát.

monkeyzsolt

Lelkes fórumhasználó
2019. 04. 23.
308
317
V4 karakter
Gjon Ardit
hali-hali.

A manőverem valóban kissé gyorsra sikeredett, viszont én nem számítottam arra, hogy Evan is ezzel fog próbálkozni ezért történt az ütközés is. Viszont az állításoddal nem értek egyet, szerintem bőven beleférne az RP kereteibe az, hogy leszállunk eléd kopterrel a határ elé, ahol meg kell állnod, hogy átgyere és fegyvert fogunk rád, ezzel kényszeríteni a végleges megállásra. Én sajnos nem készítettem visszamentést, a te videód alapján pedig valóban hibát követtem el, de elhiheted én sem így terveztem ezt. Evan-al egyébként az eset után meg is beszéltük a dolgot.

Nem tudom, hogy emiatt származott-e valami hátrányotok, a videóból nekem az jön le, hogy nem de javíts ki, ha tévednék. Továbbá azt sem értem, hogy miért nem a szerveren került elintézésre, mikor én még legalább két órát az esetet követően elérhető voltam. Kárpótlásra, megbeszélésre, egyéb másra természetesen vevő vagyok.

Várom a bírálatot.

minaaa

Újonc
2022. 01. 14.
15
62
21
V4 karakter
Margaret Lorenzo
Véleményünk szerint alapból vitatható a szerveren az, hogy egy helikopterrel való leszállás, majd abból fegyverrel való kipattogás megállja-e valóban a helyét, ugyanis bár a "See nem IRL", azért arra alapszik, és szerintem IRL sem sok olyat látni, hogy a rendőrök (tehát nem KMZ-s kaotnák vagy ilyesmi" levágják a helikoptert egy folyamatban lévő üldözés elé, és abból kipattognak.
Egyébként nem csak a határnál történt ez, az üldözés közben folyamatosan leszállogattatok elénk, amikor valóban nagy sebességgel mentünk. Az, hogy miért nem ott azonnal lett panaszkodva, vagy miért éppen most, az szerintem nem alapja egy vitának sem, egész egyszerűen most volt erőnk megírni a panaszkönyvet.

• Tetszik
Reactions: kicsiricsi

monkeyzsolt

Lelkes fórumhasználó
2019. 04. 23.
308
317
V4 karakter
Gjon Ardit
Emlékezetem szerint én csak itt próbálkoztam a heli letételével, és itt is azért, mivel itt nektek meg kell állnotok a határnál, semmi másért. Eközött és aközött, hogy egy egyenes szakaszon megy az üldözés, ahol én lerakom a koptert elétek úgy, hogy jöttök 150-el, az ténylegesen más. Én ilyet pedig nem követtem el. Mint már leírtam itt valóban nem jól választottam meg a sebességet, teljes mértékben elfogadom, hogy hibáztam viszont ezzel én továbbra sem befolyásoltam a ti meneküléseteket.
Az, hogy miért nem ott azonnal lett panaszkodva, vagy miért éppen most, az szerintem nem alapja egy vitának sem, egész egyszerűen most volt erőnk megírni a panaszkönyvet.
Rendben, teljesen érthető.

• Tetszik
Reactions: Froti

zsola.

cioban
2019. 03. 22.
320
1 020
19
𝑻𝒓𝒂𝒏𝒔𝒚𝒍𝒗𝒂𝒏𝒊𝒂 🏔🌄
V4 karakter
𝗡𝗲𝗶𝘇𝗮𝗻 𝗖𝘂𝗲𝘃𝗮 🌴
Átnéztem a videót párszor, és kimatekoztam a srácok terveit, ami a következő:
-Amielőtt odaérsz a határhoz, leszállnak a határ másik oldalára, és fegyverrel kiszállnak rád, ezzel elkapva téged, és nem hagyva menekülő útvonalat.
Ez az egész kicsit el lett matekozva, mert egyszerre értetek oda a határhoz, ezért ki tudtad kerülni, és késő volt, hogy kiszálljon Evan.

Két részre bontva az egészet pedig:
1 - Evan érkezett határhoz, és a fentebb említett terv szerint akart eljárni, viszont azzal nem számolt, hogy te is akkor érsz oda, amire ő leszáll. A videón látszik, hogy precízen és profin rakja le a helikoptert az úttestre. Mint fentebb is említettem, ez egy jó terv lett volna az elkapásodhoz, csak nem adta ki a lépés úgy, ahogy Evan kiszámolta.

2- Gjon megérkezik nagyobb sebességgel, és ugyanazon a fent említett terv szerint akar leszállni, akárcsak Evan. Mivel egyszerre akartak leszállni, így Gjon az oszlopnak, majd Evannak csapódva vágja le a helikoptert. Ez így alapvetően nem helyénvaló, és nem elfogadott. Lentebb részletezem, hogy miért is.

Szóval, összességében, nincs azzal gond, ha precízen, amire odaérne a menekülőautó a határhoz (és nem abban a pillanatban, ahogy odaér, mint , leszállnak helivel, és elkapják. Viszont az már nem megoldás, ha csak ledobják a helikoptert az út közepére, mindenképp meg kell bizonyosodni a bizonságos leszállásról. Ez a videón látszik is, hogy Evan szépen rakja le a helikoptert, nem odavágja.

Javasolnám mind Evannak, mind Gjonnak, hogy ilyen manővereknél jó előre gondolkozzatok, ha látjátok, hogy csak utolsó percben tudjátok végrehajtani, mint Evan a videón, akkor ne dobjátok le a helit, és ne egymást, illetve minden objectet elütve szálljatok le, lásd Gjon. Maradjunk a realitás keretein belül.

Mivel hátrányotok nem keletkezett a szituációból, így következmények nélkül zárom, a srácok meg tanultak az esetből, és a fentebb leírtak szerint fognak a jövőben ilyet csinálni.
Bármi kérdés van, keressetek fel.
Kellemes Ünnepeket!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.