Marcus Tremblay panasztétele

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

rajna

Panda 🐼
2019. 02. 03.
739
1 042
19
Budapest
V4 karakter
Marcus Tremblay
LV karakter
Christopher Crescenzo
V2 karakter
Simon Marshall
logo3-2.png

Panasztétel: Gépjármű jogszerűtlen elszállításáról

Teljes neve: Marcus Tremblay
Lakcíme: Los Santos Cougar street 9.
Telefonos elérhetősége: +38-76-905-7859
Gépjármű rendszáma: NIA-54
Gépjármű alvázszáma ((ID)): 266054
Gépjármű típusa: Audi A8 D4
Gépjármű elszállításának dátuma: Nem tudom, a fennálló jelentés dokumentumokat átnézve, nem találtam a gépjárművem lefoglalásáról szóló jelentést.
A panasz részletes kifejtése: A járművemmel a Taxi teleppel szemben elhelyezett parkolóban parkoltam, ahol semmilyen útburkolati jel, sem tábla sem szabályozza azt, hogy a jármű mennyi ideig állhat ott. A járművemet nem használtam, így képtelenség az, hogy a járművem onnan elmozdult volna.
Megjegyzés: Nincs

aCullenBoi

Pletykafészek
Támogató
2019. 11. 16.
850
252
24
Tolna megye
youtube.com
V4 karakter
Cullen P Muzbi
LV karakter
Stefano Hicks
V2 karakter
Parko D Johnson
Szép napot!

A felügyelőknek a lefoglalástól számítva 24 óra áll rendelkezésre a jelentés megírására, ezért nem találhatta az adatbázisban.
A lefoglalás 2024.11.01 22:39-kor történt meg, melyet @Akii Főfelügyelő, valamint jómagam végeztünk el. A szabálytalanságről készített képet mellékelem:

A fotón jól látszik, hogy a járműve sajnos totálkáros, valamint ezen felül a felfestett parkolóhelyen is túl lóg ((Ha a levegőben van, az árnyékot vesszük alapul)).
Ezen szabálysértéseket a Parkolási Szabályzat tisztán leírja. Idézem őket:
"16. § Felborult vagy lerobbant jármű őrizetlenül hagyottan, valamint érvényes forgalmi engedéllyel nem rendelkező gépjármű tárolása közterületen tilos."
"5.§ Szabályos parkolás módja kijelölt parkolóhelyen:
(1) Szigorúan a két párhuzamos vonal közé kell beállni, ügyelve arra, hogy a jármű vagy a járműszerelvény ne lógjon ki semelyik irányba sem a parkolóhelyről. A jármű vagy a járműszerelvény nem lóghat túl a vonalakon, a kerekei nem lehetnek a járdán........
"

A fent leírtak okán lett gépjárműve lefoglalva.

Személyes érintettségem miatt a panaszt természetesen nem én bírálom. További kérdésére szivesen válaszolunk.

Cullen P Muzbi
Gazdasági Igazgató

• Tetszik
Reactions: Jazmin

Akii

dobd vissza kenyérrel
SzerverAdmin
v4
2019. 04. 24.
1 361
556
Budapest
theclubmanagement.hu
V4 karakter
Akimitsu Kishimoto
Tisztelt Marcus Tremblay!​

Ahogyan azt Cullen P Muzbi Gazdasági Igazgató Úr is leírta, a lefoglalás az alábbi indokkal történt meg:
"16. § Felborult vagy lerobbant jármű őrizetlenül hagyottan, valamint érvényes forgalmi engedéllyel nem rendelkező gépjármű tárolása közterületen tilos."

A panasztétele időpontjában a jelentés még nem került fel az adatbázisunkba, de ezt az elmúlt percekben pótoltam. Az elszállításról készült jelentést az alábbi linken tekintheti meg!

Ha bármilyen kérdése van a lefoglalással kapcsolatban, állok szíves rendelkezésére!

Üdvözlettel:
Alisa Igorievna
Főfelügyelő
Parkolás Felügyelet

fazo83

Pötyögtető
Támogató
2020. 06. 07.
505
455
41
V4 karakter
Dr Dante Colleoni
Szép napot!

A kollégák a jogszabályoknak megfelelően jártak el, amikor a lefoglalás mellett döntöttek. A képi bizonyíték alapján megállapítható, hogy a járműve nem a kijelölt parkolóhelyen állt, túllógott a vonalon. Az ide vonatkozó szabálypontok a kollégák hozzászólásaiban szerepelnek.

A panasza jogtalan, zárom.

Tisztelettel:

Dr Dante Colleoni
operatív igazgató
Parkolás felügyelet

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.