- 2023. 03. 13.
- 64
- 17
- V4 karakter
- Jordan Miller
- LV karakter
- Marcus Traven
- V2 karakter
- -
Neved:
< Marcus Traven >
Panaszra tett játékos neve:
< Gavin Macleod >
Panasz oka:
< Csekk elől menekülés, NonRP >
Bizonyíték (kép, videó, log):
< https://streamable.com/j52bih
Watch Grand Theft Auto San Andreas 2024.06.15 - 19.53.14.03.DVR | Streamable
Watch "Grand Theft Auto San Andreas 2024.06.15 - 19.53.14.03.DVR" on Streamable.
streamable.com
SeeMTA - SeePaste
armin.kim
Megjegyzés:
< STOP táblán való áthaladás miatt vontuk intézkedés alá Gavin-t Jesse Car Service előtt, az intézkedést megkezdtük, iratokat elkértük, tájékoztattuk hogy egy csekket fogunk kiállítani 83.500$ értékben. Csekk kiállítása és elköszönés után vége is lett volna az IC-nek, mivel nem tudtuk hogy Gavin-nál található egy Colt 45, és nyomós indok nélkül át se kutathattuk volna, viszont mint a videón is látszik menekülésbe kezdett. Ekkor én erősítést hívtam, felpattantunk a motorokra, majd elkezdtük követni. Sherman Dam határátkelőn áthaladva meg szerettem volna előzni a motorral, ahol ő nekinyomott a falnak autójával. (Videón látszik) Az üldözés egészen a Bayside melletti partokig tartott, ahol Gavin vízbe esett az autójával, majd a vízből kifele jövet elővette Colt 45-ös fegyverét, ahol én tudattam a többi egységgel a lövöldözést sharecoords segítségével, (Úton voltak az egységek, végig erősítés jel volt rajtam) majd egy kisebb lövöldözést követően lelőtt. Miután meghaltam: *** Gavin Macleod beleolvas egy mesterkönyvbe. (A fegyvermester: Colt-45). A SASD-os egység(ek), illetve járőrtársam, Nyla Gibson kiérkeztek a helyszínre, Gavin le lett lőve, Respawn kártya segítségével felszedte magát, elhajtott, majd a reportom nyitása után Orton-tól kiderült, hogy lelépett a szerverről, az Ő tanácsára nyitottam a panaszkönyvet. Köszönöm, hogy elolvastátok, szép napot mindenkinek! >