Marcus Traven, Nyla Gibson - Gavin Macleod [Orton]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

MARCU5

Újonc
Támogató
2023. 03. 13.
64
17
V4 karakter
Jordan Miller
LV karakter
Marcus Traven
V2 karakter
-
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Neved:
<
Marcus Traven >

Panaszra tett játékos neve:
<
Gavin Macleod >

Panasz oka:
<
Csekk elől menekülés, NonRP >

Bizonyíték (kép, videó, log):
<
https://streamable.com/j52bih
>

Megjegyzés:
<
STOP táblán való áthaladás miatt vontuk intézkedés alá Gavin-t Jesse Car Service előtt, az intézkedést megkezdtük, iratokat elkértük, tájékoztattuk hogy egy csekket fogunk kiállítani 83.500$ értékben. Csekk kiállítása és elköszönés után vége is lett volna az IC-nek, mivel nem tudtuk hogy Gavin-nál található egy Colt 45, és nyomós indok nélkül át se kutathattuk volna, viszont mint a videón is látszik menekülésbe kezdett. Ekkor én erősítést hívtam, felpattantunk a motorokra, majd elkezdtük követni. Sherman Dam határátkelőn áthaladva meg szerettem volna előzni a motorral, ahol ő nekinyomott a falnak autójával. (Videón látszik) Az üldözés egészen a Bayside melletti partokig tartott, ahol Gavin vízbe esett az autójával, majd a vízből kifele jövet elővette Colt 45-ös fegyverét, ahol én tudattam a többi egységgel a lövöldözést sharecoords segítségével, (Úton voltak az egységek, végig erősítés jel volt rajtam) majd egy kisebb lövöldözést követően lelőtt. Miután meghaltam: *** Gavin Macleod beleolvas egy mesterkönyvbe. (A fegyvermester: Colt-45). A SASD-os egység(ek), illetve járőrtársam, Nyla Gibson kiérkeztek a helyszínre, Gavin le lett lőve, Respawn kártya segítségével felszedte magát, elhajtott, majd a reportom nyitása után Orton-tól kiderült, hogy lelépett a szerverről, az Ő tanácsára nyitottam a panaszkönyvet. Köszönöm, hogy elolvastátok, szép napot mindenkinek! >

Orton

Happy Nation💸
SzerverAdmin
LV
2021. 04. 03.
650
876
LV karakter
Giel Flim
Hello, várom az érintett válaszát 24 órán belül.

Orton

Happy Nation💸
SzerverAdmin
LV
2021. 04. 03.
650
876
LV karakter
Giel Flim
Amennyiben közúti szabálysértést követsz el, Traffic stop alá fognak vonni, ilyenkor nem fognak megmotozni a csomagteret sem nézik át, csak kiállit egy csekket, ez esetben tilos a menekülés. Amennyiben Felony Stop alá vonnak, amit könnyen észrevehetsz, mivel akkor több egység érkezik, akkor van jogod menekülni, esetleg kiszállni lőni. Esetedben Traffic Stop lett volna, az pedig nem számit, hogy nállad fegyver volt, mivel nem motoznak át ilyenkor.
Szankciót megkapta, helyezhető.

Utoljára szerkesztve:

Parker

Írnok deák
FőAdmin
LV
2019. 01. 18.
636
1 156
22
V4 karakter
Jimmy Hyland
LV karakter
Cash Artmenson
@Orton
Pontosan mi alapján és mire kapott szankciót? Az érintett fél, így utólag sem tudja megnézni mi volt a probléma.
Az indoklás ne maradjon el. A hozzászólásod ez alapján módosítsd.

• Tetszik
Reactions: Orton
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.