Marcus Laphroaig - Panasza

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

EisenHower531

Újonc
2019. 11. 01.
14
24
V4 karakter
Marcus Laphroaig
Nemzeti Adó- és Vámhivatal
belsoellenorzesiosztaly@nav.hu

Pénzügyőrre tett panaszbeadvány

Panasztevő neve:
Marcus Laphroaig
Panasztevő születési helye, ideje:
1998.07.12 Arizona
Panasztevő telefonszáma:
+38-76-998-4808

Panaszra tett pénzügyőr neve:
Nem mutatkozott be
Panaszra tett pénzügyőr jelvényszáma:
Nem ismertette
Panaszra tett pénzügyőr gépjárművének adatai:
Céges Audi A6-os volt (remélem magukra ismernek)
Intézkedés helyszíne,időpontja:
Blue Berry-hez közeli víz part. 2024-08-08 17:28

A panaszolt intézkedés, cselekmény leírása, indoka:
(Szép délutánt! Kié a BMW M5 E60? ) Ezzel a mondattal vont intézkedés alá az úr aki nem tudom ki volt. Azonnal adnom kellett az úrnak az iratokat mert szerinte tilosban álltam az autómmal.Jeleztem az úr felé hogy köszönöm hogy szólt, máris átparkolok. Természetesen nem álok meg egy vad idegennek hiába van rajta ing. Éppen ezért beültem az autómba és elindítottam a motort, amikor is felszólított hogy azonnal száljak ki az autóból. Az úr azonnal fegyvert rántott és rám tartotta azt, szintén ekkor a másik két inges ember sokkolót vette lő és szint úgy rám tartották azt, és fenyegettek vele. Természetesen amikor le engedte a fegyvert és nem célzott vele azonnal elhajtottam. De még is elkaptak és letartóztattak ((Gondolom)) és meg is büntettek. Hatalmas felháborodással írom ezeket a sorokat a Belső Ellenőrzési Osztály-felé, nem gondolom hogy bárki is megengedhet magának ilyen viselkedést és polgárokra éles lőfegyvert tarthat büntetlenül. Így hát szépen kérem magukat hogy az alkotmánynak és a törvényeknek megfelelően járjanak el.

Melléklet:
<< >>

Aláírás:
<< Marcus Laphroaig >>

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.