Elfogadva Marcus Hivardo ----> Eriik

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

JajjJajjSMS

Barangoló
Támogató
2020. 10. 29.
127
79
20
Mi Sazón, Albania, La Guajira
discord.gg
LV karakter
Mauricio_Berganza
zoldlogo.png

Neved:
< Marcus Hivardo >

A ban időpontja:
< 2022-07-01 21:17:11 >

A ban időtartama:
< 3 hónap >

Neve, aki bannolt:
< Eriik >

A ban oka:
< "Súlyos Nonrp" >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Sziasztok üdvözlök mindenkit aki épp olvassa ezt a kérelmet. Elég szomorú hogy ilyen ügyben kell írnom, viszont mivel már lassan vége a nyárnak és egyre kevesebb a szabadidőm (munka iskola stb) ezért szeretném még kihasználni ezt a kis időt arra hogy minnél többet tudjak a szerveren tölteni és több embert ismerjek meg , rp-zzek és fejlesszem az rp tudásomban a hiányosságokat. Utólag is bocsánatot kérve az fbi-ostól és eriktől hogy értetlenkedtünk a pk-ban csak akkor még friss volt a szituáció. Esetleg nagyobb szerveren belüli szankcióval ellensúlyozni. Köszönöm hogy végig olvastad :) >

Utoljára szerkesztve:

JajjJajjSMS

Barangoló
Támogató
2020. 10. 29.
127
79
20
Mi Sazón, Albania, La Guajira
discord.gg
LV karakter
Mauricio_Berganza
Mit csináltál?
Hülyeséget, azt Rp-ztuk hogy egy nőt futtatunk és haveromék kihirdették hogy örömlány szolgálatban vagy mi és jött is neki a hívás, haverom egyeztetett vele hogy hova jöjjön a lányért , odajött aztán elkezdte elvinni mi követtük, be vitte fbi hq ra , mi meg a hülye fejünkel hanyagul lerádióztuk hogy hol vagyunk, mikor oda értek a társaink akkor bementünk és lelőtték az fbi-ost én meg előtte próbáltam rászaladni késsel. röviden tömören ennyi az egész, köszi előre is a választ :)

Utoljára szerkesztve:

JamieLV

Vélemény vezér
Very Important Person
2019. 06. 03.
9 266
11 165
24
V4 karakter
James Fernsby
LV karakter
Jimmy Beckett
Feloldottam a kitiltásodat.

• Tetszik
Reactions: Paki
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.