Elutasítva Marcus Bradley - BigMac

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.
2019. 11. 18.
13
31
LV karakter
Marcus Bradley
zoldlogo.png

Neved:
< Marcus Bradley >

A ban időpontja:
< 2019/11/16 20:15:11 >

A ban időtartama:
< 2030/01/01 01:00:00 >

Neve, aki bannolt:
< BigMac >

A ban oka:
< Frakció itemmel való kereskedés(Bilincs) >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Én nem kereskedtem semmilyen frakció itemmel! Az egyik farm munkásom lopta el az egyik járőr kocsiból,még dicsekedett is vele,elküldte nekem facen,hogy tényleg igaz,én meg mondtam neki ezért kapni fogsz tuti valamit,erre mikor a farmjaimon voltunk,és műveltem megfele a földeket vele együtt,mivel említettem a munkásom volt ,ekkor rám húzta a bilincset kereskedésbe,hogy megmutassa tényleg nála van,annak ellenére,hogy én nem mondtam neki,és nem is akartam,hogy megmutassa... Én nem kereskedtem vele,sose voltam fegyházba,se admin jailbe se! Egyébként a srácot farmmal való átverésért,és ezek szerint frakció itemmel való kereskedésért ki is bannolták tegnap! Oldjátok fel a bannomat légyszíves,mert én tényleg ártatlan vagyok ez ügyben! >

ZortyHUN

Újonc
2019. 10. 27.
31
10
V4 karakter
Zorty R Wilson
LV karakter
Zorty R Wilson
V2 karakter
Zorty R Wilson
Szia! BicMac​
! Már beszéltünk szerintem teamspeak 3 szerveren. Elnézést hogy hozzá írok, de lenne hozzáfűzni valóm ehhez a dologhoz. Velünk lakik, a nővéremnek a barátja úgy. Itthon és a munkahelyen is játszik. Tudtommal ez nem számít, multi accountal mert másik gépről, másik ip cimmel regisztrált/jelentkezett be. Nos, a Taylor már 100.000$-al(pontosan 95.000$) verte át a farmal, vizipapának még szólt is ez ügyben és kiis tiltotta. Nekem mutatott most egy logot amivel itthon játszott , hogy felmutat egy bilincset. Ha szükséges neked az elmúlt 5 napi log eltudja küldeni természetesen, hogy ő nem kereskedett ilyennel.
Kedves barátom elküldök pár logot az itthoni laptopról:

1. [2019-11-14 19:58:04] [Output] : #d75959[Kick]: #7cc576Tayler Humanuel #ffffffki lett rúgva a szerverről #7cc576Krisztof #ffffffáltal.
    1. 2019-11-14 20:45:55] [Output] : *** Tayler Humanuel felmutat egy tárgyat: Bilincs.
    2. [2019-11-14 20:45:56] [Output] : Tayler Humanuel: (( XD ))

Igazából, ha már többször kickelték biztos rossz tevénykenységet is csinált más adminoknál. Itt a log megtekintheted, ahogy kéred. https://pastebin.com/rEMS4EMU Ez nem lehet loghamisitás, ez egy egész napi :) ˛

bigmac

Írnok deák
2019. 01. 10.
633
3 527
V4 karakter
luigi palmiro
LV karakter
dwight gallagher
TeamSpeak-en megbeszélve az ügy! Zárom!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.