Marco Romanov OMSZ jelentkeztés

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Krikki

Újonc
Támogató
2019. 08. 10.
55
19
21
Budapest
V4 karakter
Kyrton Ambrose
LV karakter
Tanya Mitchell
V2 karakter
Rafael Mendoza
omsz-new-10.png
[/I][/SIZE][/FONT][/COLOR]​
[/I][/SIZE][/FONT][/COLOR][/CENTER]
Az Országos Mentőszolgálat hivatalos jelentkezési lapja.
Tisztelt Jelentkezők! A lap kitöltése csak és kizárólag saját tudásból valósulhat meg, más lapból átmásolni, lemásolni bármit (kivételt képeznek a szakmai kérdések, ám ezekben is tilos a "teljes plágium") szigorúan tilos. Ezen szabály megszegése a lap azonnali elutasítását vonja maga után, melyhez a leadereknek minden joga megvan.

- [ OOC ] -
Ebben a részben az OOC információkra vagyunk kíváncsiak.

Neved?
> Biczó Kristóf<

Életkorod?
> 16 éves leszek Április 20.-án<

Mióta játszol különböző MTA/SA:MP RolePlay szervereken?
> 4-5 éve<

Mióta játszol SeeMTA V3-on?
> Regisztrációm szerint, 2016 Augusztus<

Mellékeld a jelenlegi játszott perceidet szinteddel együtt!
> 3621 perc. 9-es szint<

Milyen frakció(k)ban voltál eddig? Mi volt a távozásod indoka/oka?
> Honvédség<

Csatolj az UCP-dről egy képet!
(Adminjail,Ban)

> https://imgur.com/a/XTxjb67<

Miért szeretnél hozzánk csatlakozni?(Min 5 mondat)
> Mindig is tetszett a mentős RP. Egy másik szerveren voltam mentős, közel 1 évig. Szeretnék új embereket megismerni. Kíváncsi vagyok, hogy hogyan teljesítek egy ilyen, nagyobb szerveren is egy ilyen fontos frakcióban.<

Naponta mennyi időt tudnál a szerveren a frakcióra fordítani?
> 3-4 órát, akár többet is.<

Mutatkozz be pár mondatban! (Min 10 mondat)
> Biczó Kristófnak hívnak, Budapesten élek, illetve tanulok. Szeretek különböző játékokkal játszani, illetve a szeretteimmel lenni. Gimnáziumba is Budapesten járok. Egyetem nincs tervben. Szeretem, ha jó közösség van körülöttem, illetve, ha nem én vagyok a középpontban. Szabadidőmben próbálok főzni, amit nagyon szeretek csinálni, talán a későbbiekben ebben szeretnék elhelyezkedni. <

- [ IC ] -
Ebben a részben a karaktered információira vagyunk kíváncsiak.

Teljes neve:
> Marco Romanov <

Édesanyja leánykori neve:
> Maria McCarthy<

Születési helye,ideje:
> 1990. 04. 20, Los Santos<

Bejelentett lakcím:
> Los Santos, Groove st. 11<

Legmagasabb iskolai végzettsége,szakképesítése:
> Los Santos Jogi Egyetem. <

Rendelkezik érvényes jogosítvánnyal,ha igen milyen tipusúval?
> Igen, van A,B, D jogosítványom is <

Önéletrajz: (Min 5-10 összefüggő mondat)
> Marco Romanov vagyok. 1990, április 20.-án láttam napvilágot. Édesanyám nevelt, ameddig egy mentális betegség következtében apámhoz kellet költöznöm. Megtanított mindenre, autót vezetni a leginkább, ugyanis ralli versenyző volt. 6 éves koromban kezdtem az általános iskolát, ahol kitűnő tanuló voltam. Gimnáziumba San Fierroba jártam, ahol szintén kitűnő voltam, 4,6 lett az érettségim átlaga. Ezt követően jelentkeztem a jogi egyetemre, amit sikeresen kijártam, viszont nem tudtam ezt hasznosítani, ezért bevonultam a katonaságba. Onnan 2 év elteltével távoztam. Most döntöttem úgy, hogy itt az idő a változásnak, ezért az OMSZ-hez jelentkezek. <

- [ Egészségügyi teszt ] -
Ebben a részben a te IC tudásodra vagyunk kíváncsiak így pár szituációs kérdést fel is tettünk neked.
Minden szituációra pontról-pontra kell levezetni az adott szituáció megoldását.
Próbálj meg szakszavakat is alkalmazni.

Sorolja fel a vérzések tipusait illetve ezeknek az ellátási menetét!

> Hajszáleres vérzés - Fedőkötés. Visszeres - Beteg helyzetének stabilizálása, nyomókötés, majd a végtag felkötése. Artériás - Sebbe teszünk gézlapot, ameddig a másik ember nyomja az artériás nyomópontot. <

Egy utcai lövöldözés során egy úrnak a jobb kezét eltalálták és a lövedék a sebben maradt.
Hogyan cselekszik?

> Azonnali nyomókötést alkalmazok a kevesebb vérvesztés érdekében, majd a kórházba szállítom és ott eltávolítom a golyót. <

Az út szélén egy földön fekvő sérültet talál melynek homlokán egy vérző seb van,szólításra nem reagál,pulzusa gyenge.
Hogyan cselekszik?

> Megnézem a gerincét, ha nem érzek tapintható elváltozást, akkor a hátára fektetem, stabil helyzetbe teszem a fejét és elkezdem az újraélesztést. <

MacTaylor

Zöldfülű
Támogató
2019. 01. 24.
169
61
V4 karakter
Dr Matthias Rauschenberg
omsz-new-10.png
Tisztelt Marco Romanov!

Eztúton értesítjük, hogy a jelentkezési lapját az Országos Mentőszolgálat igazgatósága megkapta és feldolgozás alá helyezte.
Értesítjük, hogy jelentkezési lapját az Országos Mentőszolgálat igazgatósága elutasította, szíves megértését kérjük.
((Ne búsulj, legközelebb is lesz lehetőséged jelentkezni. Személyes megjegyzés: rövid válaszok. Szit. kérdéseket bővebben is kilehet fejezni.))

Üdvözlettel:
Dr Matthew M Everett
Orvosigazgató

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.