Az Országos Mentőszolgálat hivatalos jelentkezési lapja.
Tisztelt Jelentkezők! A lap kitöltése csak és kizárólag saját tudásból valósulhat meg, más lapból átmásolni, lemásolni bármit (kivételt képeznek a szakmai kérdések, ám ezekben is tilos a "teljes plágium") szigorúan tilos. Ezen szabály megszegése a lap azonnali elutasítását vonja maga után, melyhez a leadereknek minden joga megvan.
- [ OOC ] -
Ebben a részben az OOC információkra vagyunk kíváncsiak.
Neved?
> Biczó Kristóf<
Életkorod?
> 16 éves leszek Április 20.-án<
Mióta játszol különböző MTA/SA:MP RolePlay szervereken?
> 4-5 éve<
Mióta játszol SeeMTA V3-on?
> Regisztrációm szerint, 2016 Augusztus<
Mellékeld a jelenlegi játszott perceidet szinteddel együtt!
> 3621 perc. 9-es szint<
Milyen frakció(k)ban voltál eddig? Mi volt a távozásod indoka/oka?
> Honvédség<
Csatolj az UCP-dről egy képet!
(Adminjail,Ban)
> https://imgur.com/a/XTxjb67<
Miért szeretnél hozzánk csatlakozni?(Min 5 mondat)
> Mindig is tetszett a mentős RP. Egy másik szerveren voltam mentős, közel 1 évig. Szeretnék új embereket megismerni. Kíváncsi vagyok, hogy hogyan teljesítek egy ilyen, nagyobb szerveren is egy ilyen fontos frakcióban.<
Naponta mennyi időt tudnál a szerveren a frakcióra fordítani?
> 3-4 órát, akár többet is.<
Mutatkozz be pár mondatban! (Min 10 mondat)
> Biczó Kristófnak hívnak, Budapesten élek, illetve tanulok. Szeretek különböző játékokkal játszani, illetve a szeretteimmel lenni. Gimnáziumba is Budapesten járok. Egyetem nincs tervben. Szeretem, ha jó közösség van körülöttem, illetve, ha nem én vagyok a középpontban. Szabadidőmben próbálok főzni, amit nagyon szeretek csinálni, talán a későbbiekben ebben szeretnék elhelyezkedni. <
- [ IC ] -
Ebben a részben a karaktered információira vagyunk kíváncsiak.
Teljes neve:
> Marco Romanov <
Édesanyja leánykori neve:
> Maria McCarthy<
Születési helye,ideje:
> 1990. 04. 20, Los Santos<
Bejelentett lakcím:
> Los Santos, Groove st. 11<
Legmagasabb iskolai végzettsége,szakképesítése:
> Los Santos Jogi Egyetem. <
Rendelkezik érvényes jogosítvánnyal,ha igen milyen tipusúval?
> Igen, van A,B, D jogosítványom is <
Önéletrajz: (Min 5-10 összefüggő mondat)
> Marco Romanov vagyok. 1990, április 20.-án láttam napvilágot. Édesanyám nevelt, ameddig egy mentális betegség következtében apámhoz kellet költöznöm. Megtanított mindenre, autót vezetni a leginkább, ugyanis ralli versenyző volt. 6 éves koromban kezdtem az általános iskolát, ahol kitűnő tanuló voltam. Gimnáziumba San Fierroba jártam, ahol szintén kitűnő voltam, 4,6 lett az érettségim átlaga. Ezt követően jelentkeztem a jogi egyetemre, amit sikeresen kijártam, viszont nem tudtam ezt hasznosítani, ezért bevonultam a katonaságba. Onnan 2 év elteltével távoztam. Most döntöttem úgy, hogy itt az idő a változásnak, ezért az OMSZ-hez jelentkezek. <
- [ Egészségügyi teszt ] -
Ebben a részben a te IC tudásodra vagyunk kíváncsiak így pár szituációs kérdést fel is tettünk neked.
Minden szituációra pontról-pontra kell levezetni az adott szituáció megoldását.
Próbálj meg szakszavakat is alkalmazni.
Sorolja fel a vérzések tipusait illetve ezeknek az ellátási menetét!
> Hajszáleres vérzés - Fedőkötés. Visszeres - Beteg helyzetének stabilizálása, nyomókötés, majd a végtag felkötése. Artériás - Sebbe teszünk gézlapot, ameddig a másik ember nyomja az artériás nyomópontot. <
Egy utcai lövöldözés során egy úrnak a jobb kezét eltalálták és a lövedék a sebben maradt.
Hogyan cselekszik?
> Azonnali nyomókötést alkalmazok a kevesebb vérvesztés érdekében, majd a kórházba szállítom és ott eltávolítom a golyót. <
Az út szélén egy földön fekvő sérültet talál melynek homlokán egy vérző seb van,szólításra nem reagál,pulzusa gyenge.
Hogyan cselekszik?
> Megnézem a gerincét, ha nem érzek tapintható elváltozást, akkor a hátára fektetem, stabil helyzetbe teszem a fejét és elkezdem az újraélesztést. <
Tisztelt Jelentkezők! A lap kitöltése csak és kizárólag saját tudásból valósulhat meg, más lapból átmásolni, lemásolni bármit (kivételt képeznek a szakmai kérdések, ám ezekben is tilos a "teljes plágium") szigorúan tilos. Ezen szabály megszegése a lap azonnali elutasítását vonja maga után, melyhez a leadereknek minden joga megvan.
- [ OOC ] -
Ebben a részben az OOC információkra vagyunk kíváncsiak.
Neved?
> Biczó Kristóf<
Életkorod?
> 16 éves leszek Április 20.-án<
Mióta játszol különböző MTA/SA:MP RolePlay szervereken?
> 4-5 éve<
Mióta játszol SeeMTA V3-on?
> Regisztrációm szerint, 2016 Augusztus<
Mellékeld a jelenlegi játszott perceidet szinteddel együtt!
> 3621 perc. 9-es szint<
Milyen frakció(k)ban voltál eddig? Mi volt a távozásod indoka/oka?
> Honvédség<
Csatolj az UCP-dről egy képet!
(Adminjail,Ban)
> https://imgur.com/a/XTxjb67<
Miért szeretnél hozzánk csatlakozni?(Min 5 mondat)
> Mindig is tetszett a mentős RP. Egy másik szerveren voltam mentős, közel 1 évig. Szeretnék új embereket megismerni. Kíváncsi vagyok, hogy hogyan teljesítek egy ilyen, nagyobb szerveren is egy ilyen fontos frakcióban.<
Naponta mennyi időt tudnál a szerveren a frakcióra fordítani?
> 3-4 órát, akár többet is.<
Mutatkozz be pár mondatban! (Min 10 mondat)
> Biczó Kristófnak hívnak, Budapesten élek, illetve tanulok. Szeretek különböző játékokkal játszani, illetve a szeretteimmel lenni. Gimnáziumba is Budapesten járok. Egyetem nincs tervben. Szeretem, ha jó közösség van körülöttem, illetve, ha nem én vagyok a középpontban. Szabadidőmben próbálok főzni, amit nagyon szeretek csinálni, talán a későbbiekben ebben szeretnék elhelyezkedni. <
- [ IC ] -
Ebben a részben a karaktered információira vagyunk kíváncsiak.
Teljes neve:
> Marco Romanov <
Édesanyja leánykori neve:
> Maria McCarthy<
Születési helye,ideje:
> 1990. 04. 20, Los Santos<
Bejelentett lakcím:
> Los Santos, Groove st. 11<
Legmagasabb iskolai végzettsége,szakképesítése:
> Los Santos Jogi Egyetem. <
Rendelkezik érvényes jogosítvánnyal,ha igen milyen tipusúval?
> Igen, van A,B, D jogosítványom is <
Önéletrajz: (Min 5-10 összefüggő mondat)
> Marco Romanov vagyok. 1990, április 20.-án láttam napvilágot. Édesanyám nevelt, ameddig egy mentális betegség következtében apámhoz kellet költöznöm. Megtanított mindenre, autót vezetni a leginkább, ugyanis ralli versenyző volt. 6 éves koromban kezdtem az általános iskolát, ahol kitűnő tanuló voltam. Gimnáziumba San Fierroba jártam, ahol szintén kitűnő voltam, 4,6 lett az érettségim átlaga. Ezt követően jelentkeztem a jogi egyetemre, amit sikeresen kijártam, viszont nem tudtam ezt hasznosítani, ezért bevonultam a katonaságba. Onnan 2 év elteltével távoztam. Most döntöttem úgy, hogy itt az idő a változásnak, ezért az OMSZ-hez jelentkezek. <
- [ Egészségügyi teszt ] -
Ebben a részben a te IC tudásodra vagyunk kíváncsiak így pár szituációs kérdést fel is tettünk neked.
Minden szituációra pontról-pontra kell levezetni az adott szituáció megoldását.
Próbálj meg szakszavakat is alkalmazni.
Sorolja fel a vérzések tipusait illetve ezeknek az ellátási menetét!
> Hajszáleres vérzés - Fedőkötés. Visszeres - Beteg helyzetének stabilizálása, nyomókötés, majd a végtag felkötése. Artériás - Sebbe teszünk gézlapot, ameddig a másik ember nyomja az artériás nyomópontot. <
Egy utcai lövöldözés során egy úrnak a jobb kezét eltalálták és a lövedék a sebben maradt.
Hogyan cselekszik?
> Azonnali nyomókötést alkalmazok a kevesebb vérvesztés érdekében, majd a kórházba szállítom és ott eltávolítom a golyót. <
Az út szélén egy földön fekvő sérültet talál melynek homlokán egy vérző seb van,szólításra nem reagál,pulzusa gyenge.
Hogyan cselekszik?
> Megnézem a gerincét, ha nem érzek tapintható elváltozást, akkor a hátára fektetem, stabil helyzetbe teszem a fejét és elkezdem az újraélesztést. <