🄲🄰🄼🄱🄻🄾🄶🄸🅂🅃🄸🄲🅂 Jelentkezési lap
«────── « ⋅ IC rész ⋅ » ──────»
Jelentkező teljes neve:
<
Marco Romanov
>Jelentkező születési helye, ideje:
<
San Fierro, 1990. 04. 20.
>Jelentkező édesanyjának leánykori neve:
<
Maria Montana
>Jelentkező telefonszáma:
<
E-mailben megadom, mert privát.
>Jelentkező lakcíme:
<
Los Santos, Groove st. 1
>Jelentkező e-mail címe:
<
marcoromanov@seemail.com
>Érvényes iratairól készített fénymásolat: ((Kép linkek))
<
Pótlás alatt.
>Milyen pozícióra szeretne jelentkezni? (Taxis, vontatós, áruszállító, fényező, csiszoló)
<
Taxis
>Van-e tapasztalata a választott munkakörben? Ha igen hol szerzett tapasztalatot?
<
Korábban cégem volt.
>Csatolja szakmai önéletrajzát (5-10 mondat):
<
Közel 1,5 évig fuvarozó voltam. Mostanában fényezéssel foglalatoskodom, de fontos nekem még mindig a fuvarozás. Gyorsulási versenyeket nyertem külföldi ligában, elég magas kategóriában, vezetésemben nincs kivetnivaló.
>«────── « ⋅ OOC rész ⋅ » ──────»
Teljes neved:
<
Biczó Kristóf
>Hány éves vagy?
<
18
>Játszott perceid száma:
<
9500
>Voltál-e már AdminJailben és/vagy bannolva a szerverről? Ha igen miért? (UCP kép szükséges)
<
https://imgur.com/a/NPPhAHA
>Miért vagy te különböző a többi jelentkezőtől? (Írj pozitívumot és negatívumot is!)
<
Pozitívum: Magas FPS -> kevesebb kifagyás; Sok aktivitás (Jövőhéten érettségi szóbeli, szóval pont 5 napig nem.), Terhelhető vagyok[/COLOR]
[COLOR=white]Negatívum: Szabadszájú, makacs
>Rendelkezel-e működő mikrofonnal, illetve használod-e a Discord nevű alkalmazást?
<
Igen, persze
>Szabályzatunkat elolvastad-e és elfogadod-e?
<
Igen
>Mesélj magadról pár mondatban (5-10 mondat):
<
Márianosztrán élek, Budapesten tanulok, kollégiumban vagyok. Fél éve van barátnőm, akivel a lehető legtöbb időt töltöm. Szeretek kutyákkal foglalkozni, illetve motorozni, vezetni. MTA-val 2014 óta foglalkozom, SeeMTA-val 2016 óta. RP-t is MTA-val kezdtem, azóta rengeteg dolgot kipróbáltam (GTA V RP, SA:MP, RDR2 RP, stb.), de mindig az MTA marad az igazi számomra.
>«────── « ⋅ Hitelesítés ⋅ » ──────»
Jelentkező aláírása:
Marco Romanov
Marco Romanov