Jelentkezési lap
Hogy hívnak (IG név is), hány éves vagy?
Ákosnak hívnak 22 éves vagyok, IC nevem Marco Ibarra.
Hány játszott perccel rendelkezel?
57.200 játszott perccel rendelkezem (jelenleg).
Mi egy SGH adminsegéd feladata?
Adminisztrátorok munkájának megkönnyítése, játékosok segítése (( csak olyan munkát lát el amibe nincsen fizikai* adminisztrátor parancs általi beavatkozás (*pl.: jármű gettelés, teleportálás, fixelés... )).
Miért szeretnél SGH tag lenni?
Szeretnék a szerver hasznos tagja lenni ha már relatív sok időt töltök a szerveren, szívesen segítenem mind a játékosok és az adminok munkáját.
Miért pont téged válasszunk?
Remek problémamegoldó készséggel rendelkezem, jól dolgozom csapatban, ismerem a szerver szabályzatát, sok időt szeretnék fektetni az SGH munkaköri feladatokba, magas aktivitás, türelmes vagyok a játékosokkal.
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
A hét minden napján aktív tudok lenni ami azt takarja hogy, hétköznap.: 3-5 órát, hétvégén 7-9 órát is tudok szentelni az SGH feladataim ellátására.
Voltál már kitiltva? (UCP kép)
Igen! Egyszer egy félreértés miatt ami rendezve is lett még azon a napon egyből. Kép.:
Voltál már adminjailben? (UCP kép)
Nem, nem voltam még csak IC jailem volt még régen. Kép.:
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
Pozitív.: Jó probléma megoldó készség, jól dolgozom csapatban, vicces vagyok. Negatív.: Rendkívül sokat beszélek, néha van egy lekezelő stílusom de erre odafigyelek mindenképp, ha valmit nem tudok sokszor meg szoktam kérdezni hogy, biztosan jól csináljam az adott dolgot, maximalista.
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen, miért?
Igen! Mindenképp ezzel is segítve a szerver kiegyensúlyozott működését és a játékosok játékélményének javítását.
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékosnak a szerver alapjait?
Első sorban mindenképp elküldeném a fórumon lévő szerver szabályzat linket hogy ezt olvassa át, e szabályzat ismerete elengedhetetlen egy Rp szerveren való csatlakozáshoz. Ha ezt elolvasta akkor kikérdezném 1-2 dologról és türelmesen elmagyaráznám neki akár Ts3 applikáción is keresztül hogy, biztos legyek abba felkészült az adott játékos az alapokra (( ha bármilyen egyéb kérdése lenne ott könnyebben is tudnék neki válaszolni (Ts3/Dc)). Ezt követően elmagyaráznám neki a városban található ismertebb // fontosabb helyeket itt gondolok ezekre .: városháza, korház, szerelőtelep... Ha mindent elmagyaráztam a játékosnak és mindent megértett akkor is azért fixen rákérdeznék hogy biztos menni fog e neki és felajánlanám ha egyéb kérdése van nyugodtan forduljon hozzám vagy SGH társaimhoz segítség kérésért.