- 2019. 04. 19.
- 28
- 37
- V4 karakter
- Marco Treenway
- LV karakter
- Mike Evans
- V2 karakter
- Marco Evans
Neved:
< Marco Evans >
A ban időpontja:
< 2018-08-28 16:50:20 >
A ban időtartama:
< 2030-12-31 13:12:12 [ÖRÖK] >
Neve, aki bannolt:
< Kon >
A ban oka:
< Adminisztrátornak való hazudás, Frakció item kicsomagtartózása >
Amiért szeretnéd az unbant:
< Sziasztok, Azért szeretnék unbant kérni mert nagyon szeretnék játszani már a szerveren, És mindent megbántam amit tettem. Úgy gondolom megérdemlek egy 2. esélyt. Ez alatt a fél év alatt amióta kivagyok bannolva többször is átgondoltam ezt az egészet, És Rájöttem milyen nagyot hibáztam, Viszont garantálni tudom hogy több ilyen nem lesz. Már nagyon vissza szeretnék menni RPzni a tesómmal. Akár többszáz akár többezer AJ fejében is elfogadom az unbant. Bocsánat mindenkinek akinek rosszat tettem a szerveren, További szép napot. >
< Marco Evans >
A ban időpontja:
< 2018-08-28 16:50:20 >
A ban időtartama:
< 2030-12-31 13:12:12 [ÖRÖK] >
Neve, aki bannolt:
< Kon >
A ban oka:
< Adminisztrátornak való hazudás, Frakció item kicsomagtartózása >
Amiért szeretnéd az unbant:
< Sziasztok, Azért szeretnék unbant kérni mert nagyon szeretnék játszani már a szerveren, És mindent megbántam amit tettem. Úgy gondolom megérdemlek egy 2. esélyt. Ez alatt a fél év alatt amióta kivagyok bannolva többször is átgondoltam ezt az egészet, És Rájöttem milyen nagyot hibáztam, Viszont garantálni tudom hogy több ilyen nem lesz. Már nagyon vissza szeretnék menni RPzni a tesómmal. Akár többszáz akár többezer AJ fejében is elfogadom az unbant. Bocsánat mindenkinek akinek rosszat tettem a szerveren, További szép napot. >