Marco De Lorenzo jelentkezése

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Zaziazállat

Barangoló
2021. 01. 17.
81
381
Etelköz vármegye
V4 karakter
Timo Pihlaja
LV karakter
Arthur Calabrese
V2 karakter
Marco De Lorenzo
szoba1.png

Jelentkezési formanyomtatvány
hr_-_forum.png

OOC rész

[#1] Neved?

< Zalán >

[#2] Mesélj magadról olyan információt amit szerinted érdemes lehet tudni rólad? (minimum 7 összeszedett mondat!!)
< Sziasztok! Zalának hívnak, jelenleg a 15 éves vagyok. Szabad időmben, főleg Rp-zem és stratégiai játékokkal játszom. Három éve RP-zem, ez idő alatt megfordultam eléggé sok magyar szerveren, de külföldi RP szerveren is szerencsét próbáltam. Mindig is a RP-re és a reális karakter vezetésre törekedtem. Főleg seemta v3-on, és Lv-n toltam, de emellett megfordultam SAMP-on, és GTA V-n is. A tapasztalataim nagy részét Lv-ről és V3-ról szereztem, de nyilván máshol is ragadt rám valami. Igazából kis levegőváltozás miatt kezdtem el V2-zni, kis változás mindig kell, ugyebár. Még annyit szeretnék hozzá fűzni, hogy mint látszik itt kevés játszott percem van (rajta vagyok, hogy több legyen), viszont V3-om 40000+, Lv-n 35000+ percem van. Volt egy RP szerver, ahol mindig azt mondták, hogy ne civil munkázzál sokat, mert az a RP rovására mehet, inkább keress egy frakciót, ahol jó érzed magad. Itt is erre próbálok törekedni. >

[#3] Jelenleg hány játszott perced van?
< 500 perc>

[#4] AdminJail-ről, kitiltásokról, illetve előző neveidről UCP képet csatolj!
< https://imgur.com/a/A4229jG >

[#5] Miért szeretnél a frakció tagja lenni?Mennyi időt tervezel a frakcióban tölteni és ez idő alatt hol képzeled el magad ?
< Mindig is érdekel a magyar rendvédelem, emellett még nem RP-ztem ebben a légkörben. Lényegében ezért szeretnék a frakció tagja lenni. Egy hosszú távú frakciót keresek, szóval sokáig tervezek maradni. A karakteremet pedig pénzügyőrként képzelem el, aki majd szépen halad a ranglétrán. >

[#6] Miért téged válasszunk?
< Igazából, nem mondanám, hogy bármiben is jobban vagyok másnál. Nem is szeretem máshoz hasonlítani magamat. Igazából, amit felhozhatók, hogy vicces, barátságos, érdeklődő, nyitott, jókedvű ember vagyok. Nem riadok vissza a csapatmunkától se. Emellett van tapasztalatom RP téren is. >

[#7] Voltál már Rendvédelmi frakcióban a szerveren? Ha igen, melyikben és mi volt a távozásod oka?
< Ezen a szerveren, még nem voltam. >

[#8] Szerinted mi a Nemzeti Adó- és Vámhivatal feladata?
< A NAV feladat körébe tartozik a cégek felügyelete, a törvénytelen cégek felszámolása és nem utolsó sorban a határ ellenőrzése. >

[#9] Mennyit tudnál aktív lenni? ( hétköznap - hétvégén )
< Hétköznap 1-2-3 óra, hétvégén 4-5-6 óra >

[#10] Milyennek gondolod magad? Szerinted milyen a jellemed? (minimum 10 összeszedett mondat!!)
< Igazából, egy nyugodt, békés ember vagyok, viszont a kekeckedő és okoskodó embereket nagyon nem bírom. Véleményem szerint egy nagyon megbízható ember vagyok, amit elgondolok azt megcsinálom, akkor is, ha bele halok. A lustaság bennem is fellelhető, főleg olyan dolgoknál ami nem érdekel. Könnyen tanulok, főleg ha olyan dologról van szó, ami bele tartozik az érdeklődési körömbe. Emellett barátságos, és figyelmes ember vagyok. Álltalában mindenhez pozitívan állok hozzá, és megpróbálom mindenből kihozni a legjobbat. >

[#11] Hogyan tudsz csapatban dolgozni? Szerinted fontos a csapatmunka? Ha nem miért?
< Fontos a csapatmunka, viszont ha egy rossz közeg képzi azt, akkor inkább szenvedés, mint szórakoztató és pihentető. Szeretek csapatban dolgozni, és vevő is vagyok, rá amennyiben egy kulturált közösség alkotja a csapatot. 3 éves pályafutásom alatt, elég sok csapatot, és még frakciót is vezettem, ahol mindig egy remek közösségre törekedtem, ami legtöbbször meg is valósult. >

[#12] Szerinted számít a kor? Milyennek gondolod a kor alapján való megítélést?
< Véleményem szerint, nem. Soha nem is értettem azokat a közösségeket akik kor alapján ítélkeztek. Nem a kor fogja megszabni egy ember értelmi szintjét, vagy RP tudását. Attól, hogy valaki 10 éves, még ismerheti a szabályzatot, és tudhat RP-zni. >

hr_-_forum.png

IC rész

[#1] Jelentkező teljes neve:

< Marco De Lorenzo >

[#2] Jelentkező születési helye, ideje:
< Spanyolország, Madrid, 1990.03.12>

[#3] Anyja neve:
< Angela Dawson >

[#4] Érvényes személyi igazolványáról, jogosítványáról másolatot csatoljon!
< https://imgur.com/a/NBNBC98 >

[#5] Előző munkahelyei [ távozás oka(i) ]:
< Mindenféle munkával foglalkoztam, buszsofőr, kamionos. A rossz közösség miatt hagytam ott a munkahelyeket. . >

[#6] Miért pont Önt válasszuk?
< Mert, egy tanulékony, jó fizikummal rendelkező ember vagyok, emellett szolgáltam a seregben, 3 évig. Ez idő alatt rengeteg tapasztalatot szereztem, amit NAV-os pályafutásom alatt is feltudnék használni. >

[#7] Ismertesse a Nemzeti Adó-és Vámhivatal feladatát!
< A cégek felügyelete és rendben tartása, illegálisan működő cégek felszámolása, emellett a határ ellenőrzése. >

[#8] Milyen feladatkört képzel magának az állományon belül? Hova szeretne eljutni?
< Igazából, főtörzsőrmester rangig szeretnék eljutni, és abban a feladatkörben tevékenykedni. >

[#9] Meséljen magáról! (10 összeszedett mondat!!)
< Marco De Lorenzo vagyok, 1990.03.12-én születtem Madridban. Gyermek koromat szülővárosomban töltöttem. Családom mindig is anyagi problémákkal küszködöt, így már fiatalon is megtapasztalhattam az éhezést és a nélkülözést. Szüleim több helyen is dolgoztak, hogy a minimális életkörülményt megteremtsék nekem. Életem, csak akkor ért minimális változáshoz, amikor 18 évesen csatlakoztam a spanyol hadsereghez. 2 éves kiképzés után, kiküldetésre küldtek Irak-ba, ahol 3 évig szolgáltam. Ez idő alatt ugyan azokat az érzések keringtek bennem, amik otthon is. Éhezés és nyomor. Miután vissza tértem Közel-Keletről, Los Santosba költöztem és azóta is itt élek. Mindenféle alkalmi munkával foglalkoztam, körülbelül 9 éve. Most jutottam arra az elhatározásra, hogy vissza térjek a polgárok védelméhez. >

Utoljára szerkesztve:
  • Imádom
Reactions: Stephen

AspectV2

Újonc
2021. 08. 29.
54
41
V4 karakter
Tao Tobei
V2 karakter
Jordan L Mendelson
nav-logo-32x32.png
Nemzeti Adó- és Vámhivatal
nav-logo-32x32.png

Tisztelt Marco De Lorenzo!

Örömmel értesítjük, hogy felvételt nyert a Nemzeti Adó- és Vámhivatalhoz!
Személyes beszélgetésre kérjük jelenjen meg a San Fierroban található NAV bejárati kapujánál a következő időpontban: 2022.03.20 18:00
OOC: TeamSpeak 3 szerveren is kérlek lépj be a "NAV | Váró" szobában ugyanekkor legkésőbb!
Ha nem felelne meg az időpont azt mindenképp jelezd kérlek hozzászólásban!

Tisztelettel:
Jordan L Mendelson
Dandártábornok

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.