Jelentkezés a Büntetés-végrehajtáshoz
OOC rész:
Ebben a részben rólad, és az eddigi elért eredményeidről fogunk kérdezni. Fontos, hogy értelmes, kerek mondatokban válaszolj! A jelentkezési lap megírása előtt ajánlott átolvasni a Házirendet, illetve a jelentkezéssel kapcsolatos szabályozást.
Miután megírtad a lapodat ajánlott legalább egyszer átolvasni.
Sok sikert kíván a vezetőség!
Mi az IRL neved?
- Horváth Márk -
Hány éves vagy?
- 15 éves vagyok. -
Átlagosan mennyi időt tudsz naponta a szerveren tölteni?
- 4-5órát,ez hétvégén több is lehet. -
Hány játszott perced van a szerveren?
- 40695 percem van jelenleg a szerveren. -
Mióta játszol a See Multi Theft Auto szerveren?
- 2019-03-28 20:56:12,ami azt jelenti 28 as szintű vagyok. -
Melyik frakciókban voltál eddig?
Sajnos eddig nem voltam frakcióba.
Mi volt a távozásaid oka?
- . . -
Volt-e már más neved a szerveren? Ha igen mi volt?
- Volt,Marco El Salvatore.
Rendelkezel Team Speak 3 klienssel, és mikrofonnal?
(Jelentkezés feltétele)
Igen,rendelkezem.
Kérlek fotózd le az UCP-n az adminjailek részt és linkeld be a válaszhoz. Abban az esetben is, ha még nem kaptál adminjailt.(csak kép elfogadott)
- https://imgur.com/a/yWF0WBB -
Kérlek fotózd le az UCP-n a kitiltások részt és linkeld be a válaszhoz. Abban az esetben is, ha még nem kaptál kitiltást. (csak kép elfogadott)
Miért szeretnél a Kormányhoz jelentkezni? (legalább 10 mondat)
- Szeretném a frakciót erősíteni. Nem voltam még frakcióba így hát úgy vagyok vele hogy itt az ideje. Szeretnék megismerkedni egy új társasággal,és egy jó közösség tagja lenni. Társasági ember vagyok,szeretek barátkozni és engem is hamar meglehet szeretni. Egy olyan társaság tagja akarok lenni ahol mindenki probálja segíteni a másikat. Szeretnék IC olyan dolgokban részt venni amelyek újak számomra. Én tartósan gondolom a frakcióba létemet.
Egyéb mondanivaló, amit még fontosnak tartasz elmondani:
- Nincs. -
IC rész:
Ebben a részben az IC karakteredről, és annak eredményeidről fogunk kérdezni. Fontos, hogy értelmes, kerek mondatokban válaszolj!
Miután megírtad a lapodat ajánlott legalább egyszer átolvasni a lapot!
Teljes neve:
- Marco D Esposito -
Édesanyja leánykori neve:
- Lisa Clanfield -
Születési helye, ideje:
- 1993.05.18 -
Bejelentett lakcíme:
- Idlewood 12. -
Telefonszáma:
- 38761120178812 -
Kérjük írja be, hogy milyen pozícióra jelentkezik:
(Fegyőr)
- Fegyőrnek jelentkezem. -
Kérjük, hogy csatolja a motivációs levelét! (legalább 5 mondat)
- Üdvözlöm a kedves vezetőséget. Régóta gondolkodom hogy jelentkezzek fegyőrnek mivel minden adottságom megvan hozzá. Egy jó közösségnek akarok lenni a tagja,és sokakkal megismerkedni a munkahelyen. Én a hivatásomnak/munkámnak élek, és én azt teljesítem 100%-osan. Én mindig betartom a munkahelyi szabályokat és követem az utasításokat. Szorgalmas és barátságos ember vagyok. -
Önéletrajz (legalább 15 mondat):
- Adatok: Név: Marco D Esposito
Születési dátum: 1993.05.18.
Elérhetőség: m.a.r.c.o@semail.com
Telefonszám: 38761120178812
Magamról: Nevem Marco D Esposito. 1993.05.18-án születtem a Los Santosi kórházban. Szüleim születésem után vissza költöztek Olaszországba,engem nagy szüleim neveltek fel babakoromba akik Los Santos egy kis részében laktak,Gantonon. Utána nőttem nőttem és eljött az idő,hogy elkezdjem az iskolát.A Jhonsoni Általános Iskolába jártam amit 4-es jegyekkel kijártam. Ezek után jött a középiskola,ahol úgy gondoltam hogy a rendészeti utat választom és jelentkeztem a Las Venturasi Rendészeti Szakgimnáziumba amit szintén 4-es jegyekkel kijártam. 18 éves lettem mikor jött a főiskola,ahol úgyszint a Rendészetit választottam még hozzá a San Fierroi Rendészeti Egyetemet amit kivittem és megkaptam a diplomámat. Később Idlewoodba költöztem ahol mai napig lakom. Próbálok elhelyezkedni a megfelelő munkahelyen.
Végzettségek:
Jhonson Általános Iskola
Las Venturasi Rendészeti Szakgimnázium.
San Fierroi Rendészeti Egyetem.
Nyelv ismertek:
- Olasz nyelv
- Angol nyelv
- Magyar nyelv
OOC rész:
Ebben a részben rólad, és az eddigi elért eredményeidről fogunk kérdezni. Fontos, hogy értelmes, kerek mondatokban válaszolj! A jelentkezési lap megírása előtt ajánlott átolvasni a Házirendet, illetve a jelentkezéssel kapcsolatos szabályozást.
Miután megírtad a lapodat ajánlott legalább egyszer átolvasni.
Sok sikert kíván a vezetőség!
Mi az IRL neved?
- Horváth Márk -
Hány éves vagy?
- 15 éves vagyok. -
Átlagosan mennyi időt tudsz naponta a szerveren tölteni?
- 4-5órát,ez hétvégén több is lehet. -
Hány játszott perced van a szerveren?
- 40695 percem van jelenleg a szerveren. -
Mióta játszol a See Multi Theft Auto szerveren?
- 2019-03-28 20:56:12,ami azt jelenti 28 as szintű vagyok. -
Melyik frakciókban voltál eddig?
Sajnos eddig nem voltam frakcióba.
Mi volt a távozásaid oka?
- . . -
Volt-e már más neved a szerveren? Ha igen mi volt?
- Volt,Marco El Salvatore.
Rendelkezel Team Speak 3 klienssel, és mikrofonnal?
(Jelentkezés feltétele)
Igen,rendelkezem.
Kérlek fotózd le az UCP-n az adminjailek részt és linkeld be a válaszhoz. Abban az esetben is, ha még nem kaptál adminjailt.(csak kép elfogadott)
Kérlek fotózd le az UCP-n a kitiltások részt és linkeld be a válaszhoz. Abban az esetben is, ha még nem kaptál kitiltást. (csak kép elfogadott)
Miért szeretnél a Kormányhoz jelentkezni? (legalább 10 mondat)
- Szeretném a frakciót erősíteni. Nem voltam még frakcióba így hát úgy vagyok vele hogy itt az ideje. Szeretnék megismerkedni egy új társasággal,és egy jó közösség tagja lenni. Társasági ember vagyok,szeretek barátkozni és engem is hamar meglehet szeretni. Egy olyan társaság tagja akarok lenni ahol mindenki probálja segíteni a másikat. Szeretnék IC olyan dolgokban részt venni amelyek újak számomra. Én tartósan gondolom a frakcióba létemet.
Egyéb mondanivaló, amit még fontosnak tartasz elmondani:
- Nincs. -
IC rész:
Ebben a részben az IC karakteredről, és annak eredményeidről fogunk kérdezni. Fontos, hogy értelmes, kerek mondatokban válaszolj!
Miután megírtad a lapodat ajánlott legalább egyszer átolvasni a lapot!
Teljes neve:
- Marco D Esposito -
Édesanyja leánykori neve:
- Lisa Clanfield -
Születési helye, ideje:
- 1993.05.18 -
Bejelentett lakcíme:
- Idlewood 12. -
Telefonszáma:
- 38761120178812 -
Kérjük írja be, hogy milyen pozícióra jelentkezik:
(Fegyőr)
- Fegyőrnek jelentkezem. -
Kérjük, hogy csatolja a motivációs levelét! (legalább 5 mondat)
- Üdvözlöm a kedves vezetőséget. Régóta gondolkodom hogy jelentkezzek fegyőrnek mivel minden adottságom megvan hozzá. Egy jó közösségnek akarok lenni a tagja,és sokakkal megismerkedni a munkahelyen. Én a hivatásomnak/munkámnak élek, és én azt teljesítem 100%-osan. Én mindig betartom a munkahelyi szabályokat és követem az utasításokat. Szorgalmas és barátságos ember vagyok. -
Önéletrajz (legalább 15 mondat):
- Adatok: Név: Marco D Esposito
Születési dátum: 1993.05.18.
Elérhetőség: m.a.r.c.o@semail.com
Telefonszám: 38761120178812
Magamról: Nevem Marco D Esposito. 1993.05.18-án születtem a Los Santosi kórházban. Szüleim születésem után vissza költöztek Olaszországba,engem nagy szüleim neveltek fel babakoromba akik Los Santos egy kis részében laktak,Gantonon. Utána nőttem nőttem és eljött az idő,hogy elkezdjem az iskolát.A Jhonsoni Általános Iskolába jártam amit 4-es jegyekkel kijártam. Ezek után jött a középiskola,ahol úgy gondoltam hogy a rendészeti utat választom és jelentkeztem a Las Venturasi Rendészeti Szakgimnáziumba amit szintén 4-es jegyekkel kijártam. 18 éves lettem mikor jött a főiskola,ahol úgyszint a Rendészetit választottam még hozzá a San Fierroi Rendészeti Egyetemet amit kivittem és megkaptam a diplomámat. Később Idlewoodba költöztem ahol mai napig lakom. Próbálok elhelyezkedni a megfelelő munkahelyen.
Végzettségek:
Jhonson Általános Iskola
Las Venturasi Rendészeti Szakgimnázium.
San Fierroi Rendészeti Egyetem.
Nyelv ismertek:
- Olasz nyelv
- Angol nyelv
- Magyar nyelv
Aláírás: Marco D Esposito 2020.04.03.
saját név
saját név