Marcii jelentkezése

marciiv3

csőszerelő
2019. 06. 20.
129
306
19
Békéscsaba
V4 karakter
Aydogan Demirkol
V2 karakter
Aydogan Demirkol

v2logo.png

Név
- Marci -

Életkor
- 19 -

Mesélj magadról
- Marcell a becses nevem, nem rég töltöttem a tizenkilencedik életévemet, pontosabban Július harmincadikán. Békéscsabán születtem, jelenleg itt is élek, egy szuper városnak tartom ezt, és szeretek is itt lakni. Mint igazából szokták mondani hogy Football város, én is egész hamar hozzászoktam, és bele is zökkentem hamar az egész szurkolás térbe. Szinte majdnem az összes meccsre kijárok, nagyon magával vitt az a hangulat amit az első meccseken láttam. A "virtuális" korszakomat körülbelül hét éve űzöm már, ezidő alatt sokat tanultam egyes játékokból, emellett persze sokat játszottam Roleplay szervereken, aminek köszönhetően rengeteg tapasztalatot összeszedtem, és egyáltalán nem találom nehézségnek vagy pedig hátránynak az admin szerepkört. A kis életemhez visszatérve egyébként nem áll tőlem távol a kézilabda sem, általános iskolás éveimben két-három évet lejátszottam az úgynevezett "kezdőcsapat" tagjaként, viszont nem igazán fogott meg, így abbahagytam inkább. -

Miért szeretnél Adminisztrátornak jelentkezni?
- Azért szeretnek adminisztrátor lenni, hogy a szerveren folyó játékot úgy alakítsam, hogy a szabályzatnak megfelelő legyen, az esetleges szabályzatot nem betartó játékosokat rávezetni a helyes útra. A különböző adminisztrátori feladatok ellátása UCP-n, például névváltások bírálása, serial váltások, és a többi. A fórumon lévő játékos panaszkönyveket figyelni, hiszen az egy fontos adminisztrátori feladat, amik javarészt hozzájárulnak a fontos feladatkörhöz.
Illetve szeretek segíteni a játékosokon, régebben is voltam adminsztrátor úgy gondolom megtudom állni a helyemet adminként a szerveren.
-

Mennyire tudsz csapatban dolgozni? (Fejtsd ki pár mondatban)
- Szerintem nagyon is tudok csapatban dolgozni, megértőnek és türelmesnek vélem magam, ami ebben a feladatban szükséges, hiszen előfordulnak olyan ügyek amikor egy játékosnak érvelnünk kell a döntésünk mellett, illetve meg kell értetnünk vele álláspontunkat. A feladataimat a legjobb tudásom szerint végezném természetesen. -

Játszott percek
- 42705 -

Adminjalilok [UCP kép]
- -

Ban [UCP kép]
- -

Rendelkezel TeamSpeak3-al és mikrofonnal?
- Természetesen -

Sorolj fel 3 pozitív és 3 negatív tulajdonságodat
- Pozitív: Türelmes vagyok, barátságos, jószívű. >>
<<Negatív: Rengeteget beszélek feleslegesen, sértődékeny vagyok, gyakran lusta.
-

Volt Adminisztrátori neved (Amennyiben voltál Adminisztrátor)
- Marcii -

Cuni

Újonc
2021. 03. 28.
19
33
V4 karakter
Cuni Freeman
LV karakter
Rafael O'Rayn
V2 karakter
Cuni G Ross
Régóta ismerlek Marcikám, előzőleg is nagyon helyt álltál, tudom, hogy most is tudnál!! Nagyon támogatom a lapod. Drukkolok, hajrá!

Utoljára szerkesztve:
  • Imádom
Reactions: marciiv3

Gabikaa02

Újonc
2019. 01. 11.
34
35
21
Miskolc
V2 karakter
Martin Marucci
Csao-csao!
Nemrég kerültél be NAVba hozzánk, és elég korrektül csinálod a Frakciót, valamint a lapod is nagyon jó lett. Sok sikert kívánok neked! 🙏🏻 Hajrá!💪

• Imádom
Reactions: marciiv3