Jelentkezési lap a Szövetségi
Ügyvédi Kamarába
OOC rész:
Ebben a részben rólad, és az eddigi elért eredményeidről fogunk kérdezni. Fontos, hogy értelmes, kerek mondatokban válaszolj! A jelentkezési lap megírása előtt ajánlott átolvasni a Házirendet,
illetve a Jelentkezéssel kapcsolatos szabályozást.
Miután megírtad a lapodat ajánlott legalább egyszer átolvasni a lapot. Sok sikert kíván a vezetőség!
Mi az IRL neved?
- Gáspár Marcell -
Hány éves vagy?
- 15 -
Átlagosan mennyi időt tudsz naponta a szerveren tölteni?
- Hétköznap 2-3 órát hétvégén sokkal többet . -
Hány játszott perced van a szerveren?
-6596 -
Mióta játszol a See Multi Theft Auto szerveren?
- körül belül 1.5 éve kisebb kihagyásokkal. -
Melyik frakciókban voltál eddig?
- ezen a szerveren semmilyen be. -
Mi volt a távozásaid oka?
- ---- -
Volt-e már más neved a szerveren? Ha igen mi volt?
- Nem. -
Rendelkezel Team Speak 3 klienssel, és mikrofonnal?
- Igen rendelkezem, minden nap használom. -
Mikre vagy büszke a szerveren, miket értél el eddig?
- Az autóm Dodge Coronet mikor elkezdtem játszani ez volt a célom és meg is lett, emelett könnyen szereztem barátokat. -
Kérlek fotózd le az UCP-n az adminjailek részt és linkeld be a válaszhoz. Abban az esetben is, ha még nem kaptál adminjailt.(Csak kép elfogadott)
- https://imgur.com/AMPIMzV -
Kérlek fotózd le az UCP-n a kitiltások részt és linkeld be a válaszhoz. Abban az esetben is, ha még nem kaptál kitiltást. (csak kép elfogadott)
- https://imgur.com/rtncoSv -
Miért pont téged válasszunk? Miben vagy jobb, mint a többi jelentkező?
- Kiváló kommunikációs képeséggel rendelkezem, rendezetten szervezem,élem az életem. -
Miért szeretnél a Kormányhoz jelentkezni? (legalább 10 mondat)
- Közgazdasági szakon fogok tovább tanulni amit hasznosítani tudok a frakcióban, bátyjám és apukám és is képviselő/képviselő volt, más szerveren tagja voltam már a Kormánynak. -
Szerinted mi az igazságszolgáltatás feladata és milyen formában van létjogosultsága a szerveren?
- Egy viszonylagos rendet tart a városban, enélkül a város,közel lenne a káoszhoz, ha egy bűnös, kárttevő embert, csoportot elkapnak akkor azokat egy ideig kitudják vonni a mindennapokból. -
Egyéb mondanivaló, amit még fontosnak tartasz elmondani:
- Nincsen, köszönöm. -
IC rész:
Ebben a részben az IC karakteredről, és annak eredményeidről fogunk kérdezni. Fontos, hogy értelmes, kerek mondatokban válaszolj!
Miután megírtad a lapodat ajánlott legalább egyszer átolvasni a lapot!
Teljes neve:
- Marchello Aspas -
Édesanyja leánykori neve:
- Georgiano Dolores Kimmich -
Születési helye, ideje:
- Olaszorág, Róma, Fate Bene Fratelli Korház , 1998. 03.(március) 01.
-
Bejelentett lakcíme:
- Ganton 12/A-
Telefonszáma:
- 38761120158847 -
Jogosítványa, okiratai érvényesek:
- Igen, érvényesek. -
Kérjük, hogy csatolja a motivációs levelét! (legalább 10 mondat):
- Tiszteletem az Ügyvédi Kamara Dolgozóinak.
Marchello Aspas vagyok egy 22 éves fiatalember , rengeteget gondolkodtam a város vezetésen a politikai életen és a jogszabályokon.
Ezért arra a döntésre jutottam , hogy a gondolataimnak hangot is adok és megfelelő irányba akarom "terelni" az országot. -
Önéletrajz (legalább 15 mondat):
- Rómában születtem 1998. Március elsején eleinte a szegényebb közegben de ahogy nőttem fel a családomnak sikerült egy szerény közegbe találnia magát, gyerekkoromban piaci kofa voltam innen van a kiváló kommunikációs készségem késöbb apukám belevágott a tőzsdébe így a pénzügyekbe is valamennyire informált vagyok. Róma után elköltöztünk Freiburgba onnan pedig én egyedül See City-be, Anyanyelvi szinten beszélek Olaszul , Magyarul és kissé Németül is, van egy B kategoriás jogosítványom, közgazdasági ágazaton végeztem a középiskolát késöbb a diplomát. -
Kérjük, hogy csatolja erkölcsi bizonyítványát :
- https://imgur.com/Cfd81ks -
Aláírás:
Marchello Aspas
Marchello Aspas