Marceline Brown --> Steven R Walker (lejárt farm)[Eduard]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.
2023. 06. 19.
54
52
V4 karakter
Yuriko Hanamori
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Marceline Brown

Panaszra tett személy InGame neve:
Steven R Walker

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Nem meghosszabbított farm bérlés

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
Bizonyítékot elbiráló admin-nal privátban

Megjegyzés:
Az úral megbeszélt dátumon 2023.07.27 17:54:35-kor meghosszabbítottam a farm bérlést mellyéárt 80 ezer dollárt kért és megbeszéltük hogy 2023.08.03-a előtt értesítsem SMS-ben a farm felől mellyre se tegnap se ma nem vállaszolt és a farm bérlése megszünt

• Fájdalmas
Reactions: Sporty

Eduard.

everything will end someday
Támogató
2021. 04. 13.
568
744
17
Kaposvár
V4 karakter
marco vinzent
LV karakter
magdy hadi
V2 karakter
eric keller
Cső, küldheted.

Steven

Újonc
2019. 01. 10.
58
95
V4 karakter
Steven R Walker
Szia, köszönöm a megkeresésed, a panasz okát nem teljesen értem, úgy gondolom, hogy a bérléssel kapcsolatban szabálysértés nem történt. Az első bérlésedkor is mondtam, hogy egyezzünk meg heti bérlésben, mert munkarendemből fakadóan sajnos nem tudom mindig megoldani a hosszabbítást - ebbe belementél. Az elmúlt héten fizetted ki a bérlést, a farmot akkor meg is hosszabbíottam, ami most járt le. A farmot nem szüntettem meg manuálisan, sajnos meghosszabbítani nem tudtam, mert dolgoztam, de a következő bérleti díjat nem is fizetted ki a következő időszakra.

2023. 06. 19.
54
52
V4 karakter
Yuriko Hanamori
Szia, köszönöm a megkeresésed, a panasz okát nem teljesen értem, úgy gondolom, hogy a bérléssel kapcsolatban szabálysértés nem történt. Az első bérlésedkor is mondtam, hogy egyezzünk meg heti bérlésben, mert munkarendemből fakadóan sajnos nem tudom mindig megoldani a hosszabbítást - ebbe belementél. Az elmúlt héten fizetted ki a bérlést, a farmot akkor meg is hosszabbíottam, ami most járt le. A farmot nem szüntettem meg manuálisan, sajnos meghosszabbítani nem tudtam, mert dolgoztam, de a következő bérleti díjat nem is fizetted ki a következő időszakra.
Nem említette hogy a munkarend miatt nem tud rendszeresen feljárni

• Vicces
Reactions: pumba és babenyac

Eduard.

Támogató
2021. 04. 13.
568
744
17
Kaposvár
V4 karakter
marco vinzent
LV karakter
magdy hadi
V2 karakter
eric keller
Miért nem lett SMS küldve? Amikor meg kérte, ha nem küldöd el neki persze ,hogy elfelejtette.

Eduard.

Támogató
2021. 04. 13.
568
744
17
Kaposvár
V4 karakter
marco vinzent
LV karakter
magdy hadi
V2 karakter
eric keller
És a következő heti bérleti díj miért nem lett ki fizetve? Ne csodálkozz ha nem hosszabbította meg.

Utoljára szerkesztve:

Eduard.

Támogató
2021. 04. 13.
568
744
17
Kaposvár
V4 karakter
marco vinzent
LV karakter
magdy hadi
V2 karakter
eric keller
Válasz nem igen érkezett a panasz tevő féltől, így hát a bírálatra térek.
Nem fizette ki a következő heti bérleti díját így nem történt semmi féle átverés mivel a kifizetett heteken, a farmot tudta használni.
A panasz egyértelműen jogtalan, következmények nélkül zárom.
További jó játékot.

Z/H

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.