A jelentkezési lapot a legjobb tudásod szerint írd meg. Minden mezőt tölts ki! Ügyelj a helyesírásra, hiszen ez az egyik legfontosabb szempont a bírálásnál. A kérdésekre adj minél kreatívabb, de reális válaszokat. Fejtsd ki a válaszaid, írj minél több mondatot. Beküldés előtt olvasd át legalább egyszer a válaszokat, és bizonyosodj meg a lap helyes kitöltéséről. A válaszokat a "válasz" szöveg helyére írd. Hibás kitöltés automatikus elhelyezést/elutasítást jelent.
In Character rész
1. Teljes neve
↣ Marat Nurbekev
2. Születés helye, dátuma
↣ 1993.09.25, Los Santos Medical Centre.
3. Bejelentett lakcíme
↣ Montgomery. 13/B
4. Telefonszáma
↣ -
5. Mikor szerelt le az állományunkból?
↣ 2022.- közepén történt a leszerelés.
6. Milyen rendfokozaton szolgált, volt kiemelt beosztása?
↣ Zászlós
7. Leszerelésének mi volt az indoka?
↣ Összetűzés a vezetőség egyik tagjával.
8. Miért szeretne újra nyomozó lenni?
↣ A fentebb említett összetűzést elengedve szerettem a munkám, úgy gondolom hogy jó is voltam benne. Hiányzik a közösség, illetve a hivatásban látott lehetőségek.
9. Elfogadja, hogy visszaszerelése alacsonyabb rendfokozatra történhet?
↣ El, persze.
Out of Character rész
1. Hogy hívnak, hány éves vagy?
↣ Zalán, 18.
2. Milyen névvel voltál a frakció tagja?
↣ Marat Nurbekev, emlékeim szerint.
3. Milyen frakciókban voltál korábban?
Mennyi ideig voltál ott, mit értél el és mi volt a távozásod oka?
↣ Jó- pár frakciót megjártam. OMSZ, Rendőrség, NAV, TEK, és az NNI. Leginkább időhiány miatt volt a távozás oka. Egy-két hely kivételével.
4. Tudod teljesíteni a heti 600 kötelező percet?
↣ Tudom, persze.
5. Miért szeretnél hozzánk csatlakozni, mik a terveid a frakción belül?
↣ Úgy látszik a V2 megint növekedni kezdett. Régen is szerettem itt játszani, és most újra látni benne az élménylehetőségeket. A frakciót valóban kedveltem, jól éreztem itt magamat.
6. Rendelkezel mikrofonnal, illetve ezek mellett TeamSpeak3 és Discord klienssel?
↣ Rendelkezek.
7. Mutasd be magad, foglalkozásod és kedvenc időtöltéseid pár mondatban.
↣ Zalán vagyok, 18 éves. Középsuliba járok még. Sportolok hat éve, ugyan abban a sportágban. E- mellett gyakorlatilag minden nap lejártok kondizni. Barátaimmal töltöm az időm jelentős részét, e-mellett játszogatok. Szeretek zenéthallgatni, filmeket, sorozatokat nézni.
8. Csatolj egy képet a névváltásaidról.
↣
9. Csatolj egy képet a kitiltásaidról, adminjaileidről.
↣