- 2019. 03. 23.
- 252
- 981
- V4 karakter
- Johan Kobler
- LV karakter
- keira teeks
Neved:
< Marat Amanetev >
A ban időpontja[COLOR]
[COLOR] 2021.09.11. [COLOR] [COLOR][FONT]
A ban időtartama[COLOR]
[COLOR] Permanentális [COLOR] [COLOR][FONT]
Neve, aki bannolt[COLOR]
[COLOR] Nash [COLOR] [COLOR][FONT]
A ban oka[COLOR]
[COLOR] Komolytalan szerverhez való hozzáállás, Adminügy alatti FUN, NonRP, UCP el?élet [COLOR] [COLOR][FONT]
Amiért szeretnéd az unbant [COLOR] [FONT][SIZE]
[COLOR] Az incidens lassan 3 hónapja történt. Az UCP előélet szerintem nem volt jelen, mivel a 10 jail melletti 1 ban, amely "Keress fel TS-en" volt. Az adminügy alatti fun az nem volt túlságosan az, mivel csak egy /mourn animációt nyomtam be, amikor beírta Nash hogy kileszek tiltva. A többi jogos volt, őszinte leszek, és eléggé bánom. Hiányzik a szerver, az RP lehetőségek színes tárháza. [COLOR] [COLOR][SIZE][FONT]
< Marat Amanetev >
A ban időpontja[COLOR]
[COLOR] 2021.09.11. [COLOR] [COLOR][FONT]
A ban időtartama[COLOR]
[COLOR] Permanentális [COLOR] [COLOR][FONT]
Neve, aki bannolt[COLOR]
[COLOR] Nash [COLOR] [COLOR][FONT]
A ban oka[COLOR]
[COLOR] Komolytalan szerverhez való hozzáállás, Adminügy alatti FUN, NonRP, UCP el?élet [COLOR] [COLOR][FONT]
Amiért szeretnéd az unbant [COLOR] [FONT][SIZE]
[COLOR] Az incidens lassan 3 hónapja történt. Az UCP előélet szerintem nem volt jelen, mivel a 10 jail melletti 1 ban, amely "Keress fel TS-en" volt. Az adminügy alatti fun az nem volt túlságosan az, mivel csak egy /mourn animációt nyomtam be, amikor beírta Nash hogy kileszek tiltva. A többi jogos volt, őszinte leszek, és eléggé bánom. Hiányzik a szerver, az RP lehetőségek színes tárháza. [COLOR] [COLOR][SIZE][FONT]