Már megint az a fránya Sprinter.

Stawies2

Újonc
2020. 05. 30.
32
53
24
Budaörs
LV karakter
Mike Windsor
Üdv újra!

Mint ahogy azt már észrevehettétek, nagyon szeretem az új járművet és pont ebből az okból adódóan két kisebb dologgal egészíteném ki a az előző ötletem. Az első nagyon egyszerű, DHL matrica valamelyik kevesebbet használt helyett, a másik pedig a venom hangját (hozzátenném nem tudom hogy működik a mod) a jó öreg susogós dízel lefújóra cserélni.

Köszi hogy végig olvastad véleményetek várom comment formájában.

dacoxd

Újonc
2019. 11. 09.
25
37
V4 karakter
murat.reier
LV karakter
larid.keller
A DHL-es szerintem is elférne rajta. A többihez nem tudok hozzászólni.

dacoxd

Újonc
2019. 11. 09.
25
37
V4 karakter
murat.reier
LV karakter
larid.keller
7 hónapos, szóval valószínűleg offos a dolog, úgy is sok minden mást csinálnak a fejlesztők mostanában. Szerintem felesleges.
Igaz-igaz. Attól független jó ötlet lett volna, de akkor mindegy.

Woffi

Modern Verne
Támogató
2019. 10. 08.
1 227
1 469
🇭🇺
V4 karakter
emil.higinz
LV karakter
colt.pugh
A DHL-es matrica annyira nem rossz ötlet, de nem adna sokat a szerverhez.

• Tetszik
Reactions: Burn

KwEiN

Klaviatúra gyilkos
Támogató
2019. 01. 31.
813
2 171
V4 karakter
Osian Kidd
LV karakter
Sean Collins
V2 karakter
Daniel Frewen
Sokat hozzátesz a játékélményhez biztos ?
Szerintem full felesleges
Erről szokjunk már le kérlek. Honnan tudod, hogy az ő játékélményéhez (vagy akár másokéhoz) mi tenne hozzá vagy épp venne el? Ezen logika alapján az én játékélményemhez nem tesz hozzá a profilképeden lévő autók, de gondolom te ezt máshogyan gondolod.

Amúgy nekem személy szerint nem oszt, nem szoroz, hogy most éppen bekerül-e egy ilyen paintjob. De ha erre van igény, akkor úgy is berakják, mint plusz paintjob.

A venom hangját pedig nem fogják lecserélni "susogós dízel" hangra, mert akkor minden venomos autónak ilyen hangja lenne. De nyilván lehetne egy külön opció dízel autókhoz, amiknek más hangja lenne más venom tuninggal. (ugyanazon elven, mint a supercharger)

Borisz

borisz@see-game.com
Manager
2019. 01. 06.
4 609
11 477
26
Budapest
armin.kim
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png
Kedves témaindító,
↳A szerver és a fórum verziója is hivatalosan átállt a V4-es verzióra. 🥳

↳Ez azt jelenti, hogy mind a játékszerver, mind a fórum nagy változásokon ment át. Teljesen új arculatot kapott, és erre az új arculatra szeretnénk mihamarabb átállni.

↳Mivel a szerver lényegében egy teljesen újraírt modot kapott, teljesen új ötletekkel és megvalósításokkal ezért a mostani témákat lezárjuk.

↳Amennyiben olyan ötleted volt ami még az új verzió ellenére is aktuális lehet kérlek, hogy nyisd újra a V4-re szabva, sajnos nincs kapacitás most minden témát egyesével szétválogatni hiszen több száz van belőle, de garantálom, hogy a jövőben ezekre az ötletekre sokkal több figyelmet fogunk fordítani 😊

Sok sikert kívánunk az ötletek készítéséhez! 🤩

Megértésed köszönjük,
SeeGame Vezetőség