>> IC RÉSZ<<
Jelentkező teljes neve:
< Manuel Vincenzo >
Édesanyja leánykori neve:
< Jessica Bonham >
Születési helye,ideje:
< See City, 1990.05.06. >
Bejelentett lakcíme:
< See City Mulholland Drive 24. >
Telefonszáma:
< 387611085700 >
Rendelkezik érvényes B-kategóriás jogosítvánnyal?:
< Igen >
Van tapasztalata a munka terén?:
< A jogosítványom megszerzése után sűrűn jártam külföldre fuvarozni, valamint hosszú ideig dolgoztam buszsofőrként is a városban, illetve a környező településeken, mint távolsági buszsofőr. >
Önéletrajz (5-10 mondat):
< Mint ahogy az a nevemből is kiderült, félig Olasz származású vagyok, de See Cityben születtem. A szüleim nagyon szegényes környezetben nőttek fel, de édesapámnak sikerült kitörnie a mély szegénységből, ugyanis alapított egy személyszállító céget, amelybe a jogosítványom megszerzésével én is örömmel csatlakoztam. A szállított személyek között sok esetben megfordultak híres személyek, valamint hírhedt alvilági figurák is. Többnyire ebből kifolyólag hozta meg édesapám azt a döntést, hogy a céget megszünteti és egy ennél kisseb felelősségű és kevesebb kockázattal járó munkába fog bele. Vett egy halászhajót, elköltözött Ő és Édesanyám egy nevenincs falucskába Olaszországba és azóta nem találkoztam velük. Mivel én is a cégnél dolgoztam ezért kénytelen voltam új hivatást keresni ami a buszsoförködés lett. (mindig közel állt hozzám a vezetés) A buszsofőr állást 4 év után otthagytam, mert nem voltam elégedett a fizetésemmel, valamint a főnökkel is elég felhős volt a kapcsolatom. Én magamat biztonságos sofőrnek tartom, az emberekkel jól kijövök és a vezetés megszállotja vagyok. A több, mint 10 év alatt, mióta rendelkezem jogosítvánnyal, több 100ezer kilómétert vezettem már különféle személyautókon és buszokon, ezért nem érzem túlzónal azt a kijelentést, hogy alkalmas vagyok a munkára. Nagyon remélem, hogy az önéletrajzom elnyerte a vezetőség és a döntéshozók tetszését. >
>> OOC RÉSZ<<
Teljes neved:
< Tóth Ruben >
Hány éves vagy?:
< 20 >
Játszott perceid száma?:
< 3600, de régebben volt egy másik accom, aminek a belépési adatait sajnos elfelejtettem. >
Kérlek fotózd le UCP-n az adminjailek, kitiltások, névváltási részt és linkeld be a válaszhoz. Abban az esetben is, ha még nem kaptál büntetést. (Csak kép elfogadott) :
< >
Mesélj magadról (5-10 mondat):
< Tóth Rubennek hívnak, 20 éves vagyok és tavaly érettségiztem idén pedig egy OKJ-s szakmát csináltam ami kapcsolódott az eddig tanulmányaimhoz (építészet, építőipar). Ebben tervezek elhelyezkedni, hiszen apukámnak van egy vállalkozása ami kapcsolódik az építőiparhoz és ezt szeretném tovább vinni, vagy ennek a vállalkozásnak hasznos tagjává válni. Ezek és a számítógép mellett van még egy nagy szenvedélyem, az nem más mint, a dobolás. 4éve dobolok aktívan járok tanárhoz is és az életem fontos részévé vált. A Seemta fantasztikus közösségével 5-6 éve ismerkedtem meg és magával az ilyen fajta rp-vel is. Mondanom sem kell, hogy egyből berántott ez a világ és a gaming egy teljesen új és kreatív oldalát mutatta meg, amit mindig hiányoltam a játékokból. Magamat egy könnyen beilleszkedő nem igazán visszabeszélős, de ha a helyzet, illetve a szituáció megköveteli akkor igen is határozott személynek tartom. Viszont sajnos egyes helyzetekben hajlamos vagyok titokban tartani a véleményemet és van, hogy a nem tetszésemet nem nyilvánítom ki. Erre a negatív tulajdonságomra kiemelten próbálok figyelni és minden helyzetben higgadt és korrekt maradni. Végezetül annyit szeretnék még leírni, hogy ha bekerülnék a frakcióba, akkor nagyon szeretnék a közösség tagjává válni és új ismerősöket és élményeket szerezni IG és OOC is. >
Elolvastad a szabályzatot és elfogadod azt?:
< Igen elolvastam és elfogadom. >
Jelentkező aláírása:
Manuel Vincenzo
Manuel Vincenzo
Utoljára szerkesztve: