Jelentkezés az Elnöki Őrséghez
PPD - Presidential Protective Detail
OOC rész:
Ebben a részben rólad, és az eddigi elért eredményeidről fogunk kérdezni. Fontos, hogy értelmes, kerek mondatokban válaszolj! A jelentkezési lap megírása előtt ajánlott átolvasni a Házirendet, illetve a jelentkezéssel kapcsolatos szabályozást.
Miután megírtad a lapodat ajánlott legalább egyszer átolvasni.
Sok sikert kíván a vezetőség!
Mi az IRL neved?
- Kovács Pisti -
Hány éves vagy?
- 16 -
Átlagosan mennyi időt tudsz naponta a szerveren tölteni?
- Hétköznap 3-4 az minimum, hétvégente 5-7 óra -
Hány játszott perced van a szerveren?
- 4880 -
Mióta játszol a See Multi Theft Auto szerveren?
- See mta v3 ra ekkor regisztráltam 2019-11-27 19:39:17 V2 játszotam ez előtt sokat és más szervereken. -
Melyik frakciókban voltál eddig?
- V3 eggyik be se még,V2 OMSZ be voltam -
Mi volt a távozásaid oka?
- Felhagytam a V2 vel és V3 tértem,megegyezés alapján kiléptem. -
Volt-e már más neved a szerveren? Ha igen mi volt?
- Nem -
Rendelkezel Team Speak 3 klienssel, és mikrofonnal?
- Igen -
Kérlek fotózd le az UCP-n az adminjailek részt és linkeld be a válaszhoz. Abban az esetben is, ha még nem kaptál adminjailt.(csak kép elfogadott)
- https://imgur.com/5YOzZNg -
Kérlek fotózd le az UCP-n a kitiltások részt és linkeld be a válaszhoz. Abban az esetben is, ha még nem kaptál kitiltást. (csak kép elfogadott)
- https://imgur.com/5YOzZNg -
Miért szeretnél a Kormányhoz jelentkezni? (legalább 10 mondat)
- Mindig is szerettem felügyelni akár barát, énekes, nagyobb személy után. Ez a frakció jó lenne arra, hogy teljes mértékben tökéletesen megtanuljak rpzni.Mindig is érdekelt, hogy a kormány elnökségének a biztonsága.Hogyan történik, hogy az elnöknek ne essen bántódása. Szeretnék egy olyan közösség tagja lenni, ahol maximálisan kitudom használni az eddigi RP tudásom, esetleg tanulni a többi playertől.Most, hogy több időm van a játékre, ezért a fent töltött időm a szerveren 90%-ban a frakcióra irányúlna. Úgy gondolom, hogy hamar betudnék illekszkedni a csapatba és egy jókat tudnánk RP-zni.RP tudásom van, hiszen több mint 3 éve vagyok az MTA világában, ez idő alatt tudtam fejleszteni de még biztos tudnám mégjobbra.Láttam,hogy van jelentkezési lehetőség az elnöki őrségi pozícióra, ezért megírtam egy jelentkezési lapot -
Egyéb mondanivaló, amit még fontosnak tartasz elmondani:
- Magamat nem tartom beképzeltnek,haragosnak,el fogadom ha hibázok. -
IC rész:
Ebben a részben az IC karakteredről, és annak eredményeidről fogunk kérdezni. Fontos, hogy értelmes, kerek mondatokban válaszolj!
Miután megírtad a lapodat ajánlott legalább egyszer átolvasni a lapot!
Teljes neve:
- Manfred Kellerman -
Édesanyja leánykori neve:
- Sophia Waills -
Születési helye, ideje:
- Los Santos See City Korház,1988.10.11 -
Bejelentett lakcíme:
- Los Santos See city Posta utca 32 -
Telefonszáma:
- 38761120170414 -
Jogosítványa, okiratai érvényesek:
- Jogosítvány:2019.12.30 Személyi igazolvány:2019.12.28 -
Kérjük írja be, hogy milyen pozícióra jelentkezik:
(Ügynök, sofőr, pilóta)
- Ügynök -
Kérjük, hogy csatolja a motivációs levelét! (legalább 5 mondat)
- Tisztelt Elnök úr és Társai! Manfred Kellerman a nevem, egy magas, erős akaratú,fizikumú férfi vagyok.Szeretnék önök közé tartozni, hogy tovább erősítsük a kormányt, és a várost. Kis korom óta tanulom a rádió parancsokat és az egész rendvédelmi intézkedések lebonyolitásának menetét.Minden tőlem telhetőt megtennék az érdekében, hogy az elnök úrnak ne essék bántódása. -
Önéletrajz (legalább 15 mondat):
- Manfred Kellerman vagyok.Egy 31 éves érett erős férfi.1988.október 11 én látam elsőnek napvilágot Los Santos See city Korházában.3232 grammal és 43 centivel.Édesanyám neve Sophia Waills.Én gyerekkorom óta rendvédelembe szeretem volna csatlakozni,kis koromban minden filmet mesét láttam ami ezzel kapcsolatos volt.Ezáltal megtanultam sokmindent hogy mit hogy kell csinálni,a rádió parancsokat stb.Édesapám már kiskoromban elhagyot minket pontosan 4-ik évem szülinapján hagyott minket el.Van egy kis testvérem.Eddigi életem nem állt másból csak a dolgozásból a családom elátásából és az álmodozásból hogy egyszer csatlakozhatok egy rendvédelembe és oszlopos tagja lehetnék.Kis koromban sokat csúfoltak hogy én ennyire megszálottan rendőrködök stb.Középsuliban egy tesis iskolában jártam kitünő eredményeket értem el.Több versenyen indultam sikeres eredményeket értem el.Jelenleg dolgozok öcsémet és édesanyámat tartom el. -
Aláírás:
Manfred Kellerman
Manfred Kellerman