Elutasítva Malloy Ozzie - Fő/Szuperadmin

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Rapeyu

Újonc
2020. 10. 21.
65
467
22
V4 karakter
Owen Beardsley
zoldlogo.png

Neved:
< Malloy Ozzie >

A ban időpontja:
< 2020.10.16 >

A ban időtartama:
< 2021.01.27 >

Neve, aki bannolt:
< Dimi >

A ban oka:
< Szereptévesztés >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Sziasztok, elsó sorban is szeretném megköszönni a rám fordított idejét annak az adminisztrátornak aki olvasni és bírálni fogja- e sorokat. Nem érzem jogosnak a kitiltásom de döntés született amit én el is fogadtam és elkezdtem "letölteni" a szankciót. Nem szeretnék senkivel sem hadakozni és a véleményemen ráerőltetni miért nem jogos a kitiltásom döntés született kész, pont. Alapesetben csöndben várnám a napokat de mivel mindenki tudja karantént rendeltek el hazánkban nekem is mint sok diáktársamnak itthon kell maradnunk. Egy ideig király volt szuper, hogy csak lógatom a lábam itthon de ahogy teltek a napok úgy hatalmasodott el a semmittevés kínja rajtam. Keresve sem találtam más olyan jó élményeket biztosító elfoglaltságot négy fal között mint ilyen téren a SeeLV. Igazából segítséget szeretnék kérni, hogy tartalmasan és maradandót alkotva tölthessem el a tengernyi időm. Köszönöm a bírálást és remélem az ünnepeket és ezeket a "nehéz" időket már veletek, együtt tölthetem Las Venturas utcáin. >

JamieLV

Vélemény vezér
Very Important Person
2019. 06. 03.
9 270
11 190
25
V4 karakter
James Fernsby
LV karakter
Jimmy Beckett
Akkor kellett volna megbeszélned az adott adminnal / panaszt nyitnod, ha nem értettél egyet a kitiltásoddal, viszont nem tettél így. A kitiltás marad.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.