Malloy L Judge ------> Joseph F Kennedy [Crusher]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

mateszabo248

Barangoló
2019. 01. 10.
98
5
V4 karakter
Malloy L Judge

logo.png

Panasztevő InGame neve:
Malloy L Judge

Panaszra tett személy InGame neve:
Joseph F Kennedy

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Ic és fórumon is megbeszéltük ,hogy az X5 omre dobja a skylinejat meg a sanchezét es dob rá 200 ezret, atirtuk és nem kaptam meg a 200 ezret,sőt egy fityinget sem a jarmuveken kivul,(nem 200 ezerben irtam az x5 ot mert mindig utana szoktam elkerni hogy kezbe adjak, kevesebb az ado) , miutan atadtuk elment es kilepett egybol.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://imgur.com/a/k0BjH3f ,ez az hogy kilepett, a 200 dobasrol pedig :https://imgur.com/a/RXx6lck

Megjegyzés:
Várom a 200 ezrem!

Utoljára szerkesztve:

Crusher

Boxter Mechanic Shop - Főleader
Támogató
2019. 01. 09.
1 535
585
V4 karakter
Crusher F Brasco
LV karakter
Crusher F Brasco
Várom az érintett válaszát 24 órán belül.

• Tetszik
Reactions: mateszabo248

Crusher

Támogató
2019. 01. 09.
1 535
585
V4 karakter
Crusher F Brasco
LV karakter
Crusher F Brasco
@mateszabo248 kérlek csatold a Fórum beszélgetésről szóló képeket.

Crusher

Támogató
2019. 01. 09.
1 535
585
V4 karakter
Crusher F Brasco
LV karakter
Crusher F Brasco
Rendben. Köszönöm.
Felvettem a kapcsolatot az illetővel, remélhetőleg hamarosan hozzászól a témához és tisztázza a helyzetet!
_______________________________________________________________________________________________________________
Mindenesetre addig is várom Joseph_F_Kennedy [ @oliver1948 ] válaszát 24 órán belül!

oliver1948

Barangoló
Támogató
2019. 01. 14.
81
110
V4 karakter
Joseph F Kennedy
LV karakter
Fillipo Longo
Hali! Azért léptem ki mert siettem mivál más dolgom volt. A második én azt nem figyetem mennyibe írod meg az adásvételit, átadtuk a kulcsokat elköszöntem úgy ahogy ti is, utánna odébbmentem leparkoltam a kocsit és kiléptem. Egy szóval se említetted az elköszönés elött hogy elírtad az adásvételit és tartozok még, én meg nem figyelgetem, hogy mennyibe írtad rám. Így másnap meg nemtudom mit reklomálsz. Vásárlás utáni reklomácó nem nagyon kéne a te hibád hogy nem 200-ba írtad rám vagy nem kérted el utánna hanem elköszöntél.

Crusher

Támogató
2019. 01. 09.
1 535
585
V4 karakter
Crusher F Brasco
LV karakter
Crusher F Brasco
@oliver1948 Én sejtettem, hogy ez az egész figyelmetlenségből adódott. Tudjátok rendezni egymás között?

oliver1948

Barangoló
Támogató
2019. 01. 14.
81
110
V4 karakter
Joseph F Kennedy
LV karakter
Fillipo Longo
@oliver1948 Én sejtettem, hogy ez az egész figyelmetlenségből adódott. Tudjátok rendezni egymás között?
Hát szerintem igen, bár én nem érzem magam hibásnak ugyanis erre neki kellett volna figyelni mennyibe adja el az autót. Így viszont én már nem érzem úgy, hogy kötelességem lenne kifizetni a 200ezret.

Crusher

Támogató
2019. 01. 09.
1 535
585
V4 karakter
Crusher F Brasco
LV karakter
Crusher F Brasco
Mivel meg egyeztetek és nem az autó ára a 200.000 hanem az egy külön fizetendő összeg így logikus, hogy nem az autó eladásához írja hiába van rá lehetőség.

Az egyesség úgy szólt hogy a 200.000$ is kifizeted +ba így mindenképpen meg kell tedd!

oliver1948

Barangoló
Támogató
2019. 01. 14.
81
110
V4 karakter
Joseph F Kennedy
LV karakter
Fillipo Longo
Mivel meg egyeztetek és nem az autó ára a 200.000 hanem az egy külön fizetendő összeg így logikus, hogy nem az autó eladásához írja hiába van rá lehetőség.

Az egyesség úgy szólt hogy a 200.000$ is kifizeted +ba így mindenképpen meg kell tedd!
Értem akkor délután összefutok vele és odaadom neki a 200-at ezen nem múlik!

Smith válasza:
Tilos a közvetlen előtted lévő hozzászólás idézése! Figyelmeztetést osztom! by Smith

Moderátor által szerkesztve, ekkor:

mateszabo248

Barangoló
2019. 01. 10.
98
5
V4 karakter
Malloy L Judge
Délután elérhető leszek, irok privatot mikor vagyok illetve mikor vagy elmegyek az összegért. Crusher köszönöm szépen a segítséget írok amint megkaptam.

Crusher

Támogató
2019. 01. 09.
1 535
585
V4 karakter
Crusher F Brasco
LV karakter
Crusher F Brasco
Rendben. Kérem mind a ketten jelezzetek vissza itt ha az átadás megtörtént.
Addig a Témát nem zárom!

mateszabo248

Barangoló
2019. 01. 10.
98
5
V4 karakter
Malloy L Judge
Az összeget megkaptam, köszönöm szépen Crusher a segitséget, Joseph neked pedig az együttmukodest es elnezst a kellemetlensegert de szerintem ez igy volt korrekt ennyiben allapodtunk meg. Pacsi

Crusher

Támogató
2019. 01. 09.
1 535
585
V4 karakter
Crusher F Brasco
LV karakter
Crusher F Brasco
Rendben. Zárom.

Helyezhető!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.